parkon ben anne olduğu için yazdım..annelik vasfı var öyle değilmi..gamze özçeliğn başına gelenler..iyi niyetten ççyıllardır arkadaşmış sadece adam neler yaptı kadına..bizim kadınlarımızda gözünü açık tutsun biraz..:44:Bir kadının linç edilme girişimine kadınlarında destek olmasını hayretle izliyorum.
Şarkının sözlerinden bende hoşlanmadım, vermek kelimesindende nefret ederim, ama bu kadın için bu kelime aşşağılayıcı değil ki kendi için kullanıyor.Size ne, bana ne kadının sex hayatından.
Sevgilisine yaptığı gizli bir geyik muhabbeti neden bu kadar büyütülüyor?
Bu videoyu yayan şerefsiz herif gerine gerine gezerken bu kadın yerin dibine sokuluyor .
parkon ben anne olduğu için yazdım..annelik vasfı var öyle değilmi..gamze özçeliğn başına gelenler..iyi niyetten ççyıllardır arkadaşmış sadece adam neler yaptı kadına..bizim kadınlarımızda gözünü açık tutsun biraz..:44:
Canım sen annenimisin bilemiyorum.
Benim 10 yaşında bir kızım var, o yüzden bu tür haberler beni çok ürpertiyor.
Hatalar insanlar içindir, bu kadın hata yaptığının farkında mı bilemiyorum ama şuan eminim çok kötü bir durumdadır.
Kadın sevgilisine geyik için veya cilve yapmak için özel bir video çekmiş ve o mahlukat kadını tüm dünyaya rezil etti.
Yarın birgün benim, senin veya kızlarımızın başına böyle birşey gelmeyeceğinin garantisi var mı?
Çok güvendiğimiz biri bizim özelimizi yaysa ne yapardık.
insanları güzel çirkin diye ayırmak hoş değil yinede,herkesi ALLAH yaratıyor,onun yarattığına çirkin diyemeyiz
bazen hepimiz yapıyoruz bunu aaa çok çirkin diye ama doğru bişey değil bu
ayrıca kadının makyajı varoş değil,normal.
evet parkoncun benimde 4 yaşında oğlum var o olduktan sonra hayatım çok değişti..tabii arkadaş genç olabilir,hatalar insanlar için keşke daha temkinli olsaydı..yoksa eşinden ayrılmış haytında tabii birisi olabilir..bu ona ders olmuştur bu da unutulur..inşallah..bazı hanımlarda hiç karaktrine falan bakmıyor sadece tipi güzel diye..gerçi gönül bu..ne olursa olsun ceza alacaktır o şe....adamda..
tipinden çok ruhu mide bulandırıcı olduğundan dedim zaten masum biri olsa güzel derdim.. şimdi Allah yarattı meselesine girmeyelim yime olayı dine çekmeyi başardın ya helal olsun
hem o kadar dinden dem vuırurken bu bayanı nromal karşılaman da ilginç
vermicem vermicem
sen iyi okumadın galiba,hay ALLAH'IM şu önyargılı insanları bildiğin gibi yap
ya git geri sayfları oku,bn bu kadına hakmı vermişim
gayet nahoş bi hareket,nasıl iftira atsam diyemi düşünüyorsun anlamadımki !
olayı dine bağladığım falan yok saçmalama istersen
kimse kimseye çirkinsin diyemez,sana biri çirkinsin dese ne düşünürsün?
sen beni görünce dayanamayıpğ bulaşıyorsun saldırmaya nutuk atmayı sevdiğin belli bayan islami ilimler profesörü git burda ders boş baska sınıfa hadi
Bir kadının linç edilme girişimine kadınlarında destek olmasını hayretle izliyorum.
Şarkının sözlerinden bende hoşlanmadım, vermek kelimesindende nefret ederim, ama bu kadın için bu kelime aşşağılayıcı değil ki kendi için kullanıyor.Size ne, bana ne kadının sex hayatından.
Sevgilisine yaptığı gizli bir geyik muhabbeti neden bu kadar büyütülüyor?
Bu videoyu yayan şerefsiz herif gerine gerine gezerken bu kadın yerin dibine sokuluyor .
Birde bu kadının anne olması durumu var.
Çocuğu ilerde nasıl bir travma Yaşar kimbilir annesinin hakkında internette yazılanları okusa.
Kadın bu videoyu çekip İnternet'e koysa bende hakediyor bu yorumları derdim.
Ama şu durumda sadece gençlerimiz, çocuklarımız için endişeleniyorum.
Çünkü kimse " özelin ifşa edilmesi" ile ilgilenmiyor, hemen kadın basit kadın damgası yiyor.
evet ya sen nerdesin ben orda işim gücüm yok seni takip ediyorum
kendini bu kadar önemseme istersen,insanın veerecek cevabı olmayınca böyle saçmalar işte
sen gitte sana yazılan yorumlara cevap ver bakalım,gerçi ne verecen ki :)
dalgaya almaya başlarsın sadece :)
senin unvanın şu olsun norv boş gezenin boş kalfası tam senlik
kadında akıl olsa kendı kendıne bunu yapmazdıben pek inanmadım ama neyse
sen ne soruyorsun da cevap vermiyorum prof.kendi kendine konuşup Allahın kurallarını anlatıyorsun..
ne açsam her forumdasın belli ki boş olan sensin canım da sana bişeyler demek senin seviyene düşmemek için kısa kesiyorum .sanane ki sevmek zorunda değilim tiksinç geldi kendini et parçası gören bir kadın istemiyorum
bu numaralara da karnım tok ünlü olmak isteyenin videolarını manitası kocasu paylaşıyor ki bu yatakodası görüntüsü olsa acırdım ama bunun neyine acıyayım..salak bir tavırla şarkı söyleyen komik olduğunu sevimli olduğunu sanan itici
aldın mı cevabı prof
sen ne soruyorsun da cevap vermiyorum prof.kendi kendine konuşup Allahın kurallarını anlatıyorsun..
ne açsam her forumdasın belli ki boş olan sensin canım da sana bişeyler demek senin seviyene düşmemek için kısa kesiyorum .sanane ki sevmek zorunda değilim tiksinç geldi kendini et parçası gören bir kadın istemiyorum
bu numaralara da karnım tok ünlü olmak isteyenin videolarını manitası kocasu paylaşıyor ki bu yatakodası görüntüsü olsa acırdım ama bunun neyine acıyayım..salak bir tavırla şarkı söyleyen komik olduğunu sevimli olduğunu sanan itici
aldın mı cevabı prof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?