kuskunçun anlamını anladımda böyle ifade şekli görmedim demek istedim :)
ateşe ne kız söylesene :)
yok ya kadını beğenmedim ,sesinide beğenmedim,halleri sempatik olabilir o kadar
sen kimseyi beğenmiyorsun niye,güzellik takıntın var
şu güzel,şu çirkin diye :)
kadının mimikleri bana itici geldi
hele bir ifadesi var ki tam çiftetelliye başlangıç anı :))
Datlu nokta atisi yapmis orada. Ben de begendim :)
bu kadın sahneye çıkar yakında
takıntı niye olsun çirkin işte neyse o kendini birşey sananları yerle bir etmek çok zevkli
saraylım videoyu çeken arkadaş anne anne olduğu için daha ağırbaşlı olması gerek bekar olsa neyse..tabii adamın yaptığının ne demek olduğunu herkez biliyor..nowargian arkadaşın orucunu niye karıştırıyorsunki..:44:
Ben de oyle dusunuyorum isveli, cilveli, guzel kadin. Magdur olduguna da inanmiyorum cunku videoyu cekerken gayet mutlu. Insan ileride pisman olacagi seyleri yapmamali, gondermemeli.
Ben karistirmadim, kendi dedi. Iftara yetisecekmis.. Oruclu iken yemek icmek yasak ya... Yani sadece yemek icmek yasak ya... Iste oyle yani..
Kadini anne, bekar, evli diye ayirmiyorum, kadin kadindir. Cikip da evladini utandirmak icin kendi vermemis herhalde videoyu internete... Bekar olsa ne olurdu? Anasi babasi yok mu utanacak? Bekar olan kadina hersey mubah midir? Bekar bir kiz cikip ayni videoyu yapsa idi, sevgilisi de 70 milyonla paylassa idi normaldir, hakkidir kizin mi diyecektiniz? O zaman da yazik anasina babasina derdiniz.. Bu kadinin kardesleri yok mu, rezil oldular ele gune derdiniz.. Yalan mi? Onemsemediginiz, gormezden geldiginiz sey sudur ki bir adam, bir erkek, seviyesiz bir erkek bu kadinin videosunu butun insanlarla paylasmis. Simdi suclu kim?
Lucky o ilkten magdur degil, nese ile cekim yapmis, sevgilisine gondermis ozgur bir kadin, sevgilisi tarafindan magdur ediliyor sonradan, herkesin agzina sakiz edilerekten... Su Norvegianin yazdiklari bile yeter. Kadina etmedigi laf kalmadi.
Lucky o ilkten magdur degil, nese ile cekim yapmis, sevgilisine gondermis ozgur bir kadin, sevgilisi tarafindan magdur ediliyor sonradan, herkesin agzina sakiz edilerekten... Su Norvegianin yazdiklari bile yeter. Kadina etmedigi laf kalmadi.
saraylım arkadaş ister inan ister inanma,ver...kelimesini kullanmayan çok kadın var edepsizlik,sadece..genç olsa gen kız yapmış derizde kaç yaşında insan çokluk çocuk sahibi..annelikte çok kutsal bir kavram...anne olunca ancak anlarsınız..sevgiline kızsan bile bunu anlatmanın türlü yolu vardır herhalde ver... diye şarkı söylemek dışında:26::44::44::44:
Ben zaten anneyim orasini gecelim de... Anadolu'da halkin kadin kadina ya da erkek erkege iken soyledigi sarkilari duysaniz dudaklariniz ucuklardi herhalde..." Vermek" devede kulak kaliyor.. Onlar da ana baba.. Edepsizlik haline getiren bunu ortaliga yayanlar... Ben de bu sarkilari anadolu'da soyleyen kadinlari videoya cekip internete verse idim bu gidisle ben de sutten cikmis akkasik gibi temiz, ama o koylu kadinlari kimbilir ne sifatlara layik olurdu... Birrr... sizden korkulur...
Utanir veya utanmaz. Bana gore bu kelimeler o kadar da cirkin degil, ortalikta bu kadar igrenc olan biten varken bu kelime bu igrencliklerin hic bir yerinde duramayacak kadar masum gorunuyor bana.. Ote yandan sevgilisi paylasmasa idi bu videodan haberiniz bile olmayacakti. Kadinin kulaklarini cinlatamayacask, bu kadar hakareti edemeyecektiniz. ailesinin, cevresinin, arkadaslarinin, anne ve babasinin boyle bir kasetten haberi olmayacakti. Gencligimde mahallemizdeki erkeklerden duyardim, "sunla ciktim, bunla yattim, sonra attim" diye... Bu kadinin sevgilisinin yaptiginin bundan hic bir farki yok. Kullanilip atilan kadin da butun kadinlari asagilamis oluyor mu sizce? Bu tip dusunce tarzi guzel degil."vermicem , vermicem benim degil mi vermicem." Bu sozleri kendine yakistiran bir kadin aslinda sadece kendini degil , bilincli olarak butun kadinlari asagiliyor. Ozgur olmak apayri bir sey. Bunun ozgur bir kadin olmakla alakasi yok. Bu tavirla soyleyip , ustune ustluk videoya ceken bir kadinin, herkesin agzina sakiz olmaktan utanacagini hic sanmiyorum.
bende arkadaşa katılıyorum ver...kelimesini kullanarak kadınlığı aşağıya çekiyor..annemde Anadolu kadını hiç kötü bir kelimesini duymadım:44:
Utanir veya utanmaz. Bana gore bu kelimeler o kadar da cirkin degil, ortalikta bu kadar igrenc olan biten varken bu kelime bu igrencliklerin hic bir yerinde duramayacak kadar masum gorunuyor bana.. Ote yandan sevgilisi paylasmasa idi bu videodan haberiniz bile olmayacakti. Kadinin kulaklarini cinlatamayacask, bu kadar hakareti edemeyecektiniz. ailesinin, cevresinin, arkadaslarinin, anne ve babasinin boyle bir kasetten haberi olmayacakti. Gencligimde mahallemizdeki erkeklerden duyardim, "sunla ciktim, bunla yattim, sonra attim" diye... Bu kadinin sevgilisinin yaptiginin bundan hic bir farki yok. Kullanilip atilan kadin da butun kadinlari asagilamis oluyor mu sizce? Bu tip dusunce tarzi guzel degil.
Kimi ve neyi savundugunu anlasan da ondan sonra yorum yapsan diyorum. O erkegi savundugum tek bir kelimem oldu mu acaba. Ben kadin uzerinden konusuyorum cunku kadinlari asagilayan o kadin. Mahalledeki erkekler de beni ilgilendirmiyor ayrica cunku herkesin ne tip oldugunu gayet iyi biliyorum. Sapla samani karistirmasak iyi olacak.
Benim yarin kursum var ona hazirlanmam lazim. Yoksa seninle oturup burada tartisirdim. Iyi gunler.
Kimi neyi savundugumu biliyorum. Vericem, vermicem demekle kadinlarin asagilandigini dusunmuyorum, onceki mesajlarimda da bunu aciklamistim zaten. Tarihten baslayip gunumuze kadar gelmistik, ayni seyleri on defa yazmak istemiyorum. O senin dusuncen. Benim gozumde kadinlarin asagilanmasi bir kadinin uydurdugu ve nese icinde soyledigi bir sarki sozunde degil; sessizce kabul ettigi veya ettirilerek ugratildigi ikinci sinif insan muamelesinde yatiyor. Dunyaya baska gozluklerden bakiyoruz maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?