‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

canım sakinnn:29:boşver değmez şeyler için..avatarın çok şirin:9:

kadın hakarette boyut atladı boş gezenin boş kalfasıymışım
hey allah napim cryptic.:
nicomedia yaptı canım bunu bizim kuşun resmini hareketlendirdi..susmayanları gagalasın :D

canım sakinnn:29:boşver değmez şeyler için..avatarın çok şirin:9:

pardon sana ne oluyor,ne için değmezmiş ?
her lafa atlama ordan!
gizliden gizliye sürekli laf sokuyorsun,gözümden kaçıyor sanma .

Son düzenleme:
pardon sana ne oluyor,ne için değmezmiş ?
her lafa atlama ordan!
gizliden gizliye sürekli laf sokuyorsun,gözümden kaçıyor sanma .

ne kadar art niyetlisiniz..mübarek gecede..ben ver... şarkısını söyleyen hanımla ilgili sinirlenme dedim..hay allahım..:ssz:

Boşuna demiyorlar kadının düsmanı gene kadın diye :ssz::ssz:

kadın erkek farletmez bişi düşmanıyım ben ama burda yazamam bibi banaysa lafın :)onu yolladığı da bunu çekende aynı gözümde tiksinçler
vermicem diye kendini erkeğe bri et parçası gösteren kadına düşman olurum
ben kadınları önde görmek isterim her zaman yetenek başarısı güzelliği zekası ile böyle şeylerle değil.
size iyi geceler dilerim

bu kadının neyine acıyp savunmalıyız anladım ..tipini ilk defa gördüm insanın sinirlerini tepesine çıakracak kadar sinir bozucu.
vermedim vermedim de mağdurumda mağdurum diye şarkı yapsın o kadar mağdursa :9:
vermek kelımesıne de feci ifritim

inadına böyle bir video mu cekılır yahu? mesaj at, yaz yazabıldıgını... pek ınanmadım ben

kadın hakarette boyut atladı boş gezenin boş kalfasıymışım
hey allah napim cryptic.:
nicomedia yaptı canım bunu bizim kuşun resmini hareketlendirdi..susmayanları gagalasın :D

ben profum ya :)
ateşe ünvanıda aldık ama mealini alamadım :1:
rica ediyorum meali nedir,yoka bilmediğiniz kelimelerimi kullanıyorsunuz
ben bu kadının yaptığını savunmuyorum zaten,o kaydı veren erkek suçlu
bu kadın ayrı bi olay zaten,olayları nasıl bu boyuta getirdin bravo :)

inadına böyle bir video mu cekılır yahu? mesaj at, yaz yazabıldıgını... pek ınanmadım ben

vermek iğrenc erkeklerin aralarında değişik kadınlara kullandığı bir kelime .kimse sevdiğine bu lafı layık görmez. o yüzden bu kadına saygı duyamadım ne yazıkki
aşırı iğrenc bencede kadınlara hakaret resmen..:19:

ne kadar art niyetlisiniz..mübarek gecede..ben ver... şarkısını söyleyen hanımla ilgili sinirlenme dedim..hay allahım..:ssz:

evet aynı sen gibi değilmi,cry bana artniyetten bahsedecek en son insan sensin
hatırlıyorsun o olayı değilmi
ordan alıntı yaparsan nasıl anlamamı bekliyorsun
neyse mune gelecek banlıcak bizi zaten
bikaç gün tatil yapalım :)

kadın erkek farletmez bişi düşmanıyım ben ama burda yazamam bibi banaysa lafın :)onu yolladığı da bunu çekende aynı gözümde tiksinçler
vermicem diye kendini erkeğe bri et parçası gösteren kadına düşman olurum
ben kadınları önde görmek isterim her zaman yetenek başarısı güzelliği zekası ile böyle şeylerle değil.
size iyi geceler dilerim

Bi adama çekip mi yollamış ki bence kendi aralarında eğleniyorken yapılmış bişey mesela biz kendi aramızda neler yapıyoruz bizide biri çekip neye koysa bana neler derler kim bilir :27: bu kadar aşağılanmayı haketmiyor bence ki videoyuda kendisinden habersiz koyulmuş :19:

evet aynı sen gibi değilmi,cry bana artniyetten bahsedecek en son insan sensin
hatırlıyorsun o olayı değilmi
ordan alıntı yaparsan nasıl anlamamı bekliyorsun
neyse mune gelecek banlıcak bizi zaten
bikaç gün tatil yapalım :)

artniyetmi evte seni sevmiştim ve eklemiştim..asla seni kırmak üzmek istemem..yinede düzgün fikirlerin var..ama kapanma konusunda çok takıntılısın..ben istemiyorum arkadaşlık..çünki kızkardeşim başı açık diye dışarıda kuran kursunda dışladılar..ben kapanmayı takıntı yapmış insanları istemediğim için sildim listwmden seni..ama saygım sonsuz..

Bi adama çekip mi yollamış ki bence kendi aralarında eğleniyorken yapılmış bişey mesela biz kendi aramızda neler yapıyoruz bizide biri çekip neye koysa bana neler derler kim bilir :27: bu kadar aşağılanmayı haketmiyor bence ki videoyuda kendisinden habersiz koyulmuş :19:
kadın kendi çekmiş ve inadına yollamıs adama :23:
hem kadın salak bir tipe de benzemıyor
habersız bıle koyumus olsa, kadın bunu adama bılerek yollamıs sonucta

Bu kadinin yaptigini normal gorenler Facebookta her turlu videoyu goren kiz ve erkek cocuklarina vermicem kelimesini nasil acikliyorlar ve bir sey yok yavrum sadece sakalasmislar mi diyorlar acaba? Geyik yapmanin da, kadin olmanin da bir adabi var. Benim cocugum yok o bakimdan rahatim. Gerisini anne olanlar dusunsun. :ssz:

Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın , şerefsiz adam iyiyken iyi kötü olunca yayınla videoyu.
Rabbim düşmanın bile hayırlısını versin.Zaten insanları aslın da ayrılırken tanırsınız boşuna demiyorlar.

Son düzenleme:
kadın kendi çekmiş ve inadına yollamıs adama :23:
hem kadın salak bir tipe de benzemıyor
habersız bıle koyumus olsa, kadın bunu adama bılerek yollamıs sonucta

Ben şimdi bu konuda bi tek şefersiz adam görüyorum sör :27: e ozaman benim kocamda sevgiliyken paylaştığımız şeyleri ayrılsakdık ve nete koysaydı :30::30: işte güvenmememiz gerekenlere fazla güveniyoruz :19:

Bu kadinin yaptigini normal gorenler Facebookta her turlu videoyu goren kiz ve erkek cocuklarina vermicem kelimesini nasil acikliyorlar ve bir sey yok yavrum sadece sakalasmislar mi diyorlar acaba? Geyik yapmanin da, kadin olmanin da bir adabi var. Benim cocugum yok o bakimdan rahatim. Gerisini anne olanlar dusunsun. :ssz:

kesinlikle bir kadına vermek kelimesini normal görende kendini sex tabusu görüyordur bencede..

Ben şimdi bu konuda bi tek şefersiz adam görüyorum sör :27: e ozaman benim kocamda sevgiliyken paylaştığımız şeyleri ayrılsakdık ve nete koysaydı :30::30: işte güvenmememiz gerekenlere fazla güveniyoruz :19:
sahış kocası oluyor sanırım
kocasıysa eğer yollayan
zaten ona dıyecek hıc bir şey yok.. insan çocugunun annesıne bunu yapıyorsa
o adam bir şeylerin önde gıdenı bellı zaten
orası ayrı :27:
bildiğim bir şey varsa, video olayları kötü şeyler
bir yerlerde kalır, bişi olur
al basına belayı :27:

Lucky bu kadın "vermiycem "dediği bu videoy çekip İnternet'e koysa yerden göğe kadar haklısın.
Kadın sevgilisine yollamış bu özel birşey.
Bir adamın karısıyla veya sevgilisiyle sevişmesini İnternet'e koyması kadar şerefsizde birşey bu.

sahış kocası oluyor sanırım
kocasıysa eğer yollayan
zaten ona dıyecek hıc bir şey yok.. insan çocugunun annesıne bunu yapıyorsa
o adam bir şeylerin önde gıdenı bellı zaten
orası ayrı :27:
bildiğim bir şey varsa, video olayları kötü şeyler
bir yerlerde kalır, bişi olur
al basına belayı :27:

bence de sakıncalı :23: ama bu sevgilide kocası olabilirdi ilerde dimi ama :34: herhalükar da adam şefersiz kadının suçu güvenmek

Lucky bu kadın "vermiycem "dediği bu videoy çekip İnternet'e koysa yerden göğe kadar haklısın.
Kadın sevgilisine yollamış bu özel birşey.
Bir adamın karısıyla veya sevgilisiyle sevişmesini İnternet'e koyması kadar şerefsizde birşey bu.

Sana çok fena katılıyorum parkon :34:

Back