- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
evlendim 10 yıldır evliyim 1 değil hatta 2 çocuğum var tüm hayatım gayet mutlu hanımefendi..şimdim size oturup cinsel hayatımı anlatacak değilim..:26:
farkındaysanız ben kadın olmayı bitirir demedim...daha dikkatli olmalıydı çok rahat bi kadın belli....iste bu rahatlığı basına ne işler açtı görüyoruz....
valla bence gayet iğrenç birşey aklı şeyinde derler ya o kafada bi kadın...adam da bu sebepten hiç tereddüt etmemiş bence paylaşırken....
kadın hayatı cinsellik üzerine kurulu değildir....ayrıca cilvenin kuralı yoksa devam etsin bakalım daha kimler ne görüntülerini paylaşacak........
o değilde güzelim şarkıyı mahvetmişler..
savunduğun seyin kadınları aşağıladığının farkında değil misin ?
cilve dersi almaya kimsenin ihtiyacı yok.. herkesin aşkı kocası kendine.. eder etmez
hem her erkek te aynı değildir bazıları böyle ucuz tavırlara k...r der nefret eder bence yanlışi yunluş akıl vermeyin
Kadinin asagilanmasi ile ne alaka? Bu kadin kendini asagilamak icin mi bu kelimeleri videoya cekip sevgilisine yollamis? Herkes sizin gibi dusunmek zorunda da degil. Hayatini kocasinin iki dudagi arasina sikistirmis, "calisabilirsin" dediginde calisabilen, "sokaga cikabilirsin" dediginde cikabilen, ancak izin verildiginde kendi oz annesini ziyaret edebilen kadinlara soyleyin siz kadinlarin asagilandigini... Kocasi tarafindan dovulup, tecavuz edilip sonra da hic bir sey yokmus gibi kocasinin cevresinde pervane donenlere soyleyin. Hatta o kadar uzaga da gitmeyin, bu forumda bu kadin sevgilisine yolladigi ozel bir videoda "vermicem" diye bir kelime kullandigi icin onu fahise addedip bu videoyu yayinlamayi o tanimaya bile gerek gormedikleri erkek musveddesine hak gorenlere deyin "kadinlari asagiladiginizin farkinda misiniz?" diye..
Iki kisinin arasinda olan biten hersey ozeldir, yanliz iki kisiliktir, kendi anlayacaklari ask dilindedir, "ucuz" diye nitelendiremezsiniz. Askta hersey mubahtir.
midem bulandı tek kelimeyle böyle bir insan mide bulandırır benim gözümde .vajina beyin tam manasıyla. banane kim ne düşünürse ben kendi düşündüğümden size hesap vermeyeceğim. kuskunç iğrenc mide bulandırıcı basit ... vs daha yazamıcam hepsii benim gözümde..siz misiniz videodaki anlamadım
kuskunç nedir ya :) banada ateşe ünvanını layık gördüydün
hişştt kız küfür değil demi o
anlamını bilmiyorum da :) ne değişik cümlelerin var.
videodaki saraylım olmaz,onun yaşı büyük :)
midem bulandı tek kelimeyle böyle bir insan mide bulandırır benim gözümde .vajina beyin tam manasıyla. banane kim ne düşünürse ben kendi düşündüğümden size hesap vermeyeceğim. kuskunç iğrenc mide bulandırıcı basit ... vs daha yazamıcam hepsii benim gözümde..siz misiniz videodaki anlamadım
Yok o ben degilim. Olsaydim bu kadar hakaretin altinda kalmazdim merak etme.. "vajina beyin" sizin icadiniz mi?Boyle bir yakistirma ilk defa duyuyorum da... Sonucta burada mide bulandirici hakaretleri eden o kiz degil, kendi kendine "vermicem" demis, kimseleri incitmek amaci gutmemis, ozelden sevgilisine laf atmis, buralari okuyan o olsaydi eminim hakaretlerinize bayagi bir alinirdi. O yuzden kimin dedikleri daha mide bulandirici varin siz hesaplayin gari.
kimsenin iğrenç yatak odasu muahbbetini dinlemeye meraklı değilim. gtsin yatakta söylesin romantikse .şarkı yapıp ıh ıh yapınca çok mu seksi oldu. ahlaksızlık da cilve olmuş 70 milyona kendini reklam eden ucuz kadını destekleyip bana hakaret edemezsiniz haddinizi aşmayın ..iftar zamanı sizle uğrasamıcam byeeeee
Yalnız dudaklar Vermiycem diyo, mimikler al seninim diyo
allah seni ne etmesin emiAyyy sorma dilime dolandi ritimden dolayi. Ikide bir söyleyip duruyorum ...:26:
hikaye anlatma bana kadının yanındamıydın kurban olduğuna inanıyorsun?
haddini aşma sen kimsin orucum kabul olup olmayacağına karar veriyorsun
Allahım sabır ver ya nerden türüyor bu tipler .
kadının mimikleri bana itici geldi
hele bir ifadesi var ki tam çiftetelliye başlangıç anı :))
Kendini reklam etme amaci ile yapilmis bir videodan bahsetmiyoruz eeeeyyy..."Ucuz kadin" diyerek sovmeye devam ettiginiz kadin guvenip sevdigi bir erkegin ozelini 70 milyonla paylasmasinin kurbani olmus, sizin gibi birilerinin acigini yakalayip bunun ustunden namus taslayanlara da maalesef malzeme edilmis bir kadin. Ramazaniniz ve tuttugunuz oruc mubarek olsun dicem, kabul olur mu bilemedim...
Yazdigin konunun ne olduguna bakmadan mi yaziyorsun? Ben yazmadim, haber oyle diyor.. Hem ben senin orucunun kabul olunup olmayacagina da karar vermedim, ben kendi duamin kabul olunup olmayacagindan supheliyim... Iyi okuyamiyorsun, ya da bir kere okumak anlamana yetmiyor anlasilan..
Yalnız dudaklar Vermiycem diyo, mimikler al seninim diyo
allah seni ne etmesin emi
kuskunç işte mide bulandırıcıbunu çoğu kişi bilir
sen beğendin mi yoksa kadınıateşe güzel bir unvan daha ne istiyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?