- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
bende aynen böyle düşünüyorum....Bu kadinin yaptigini normal gorenler Facebookta her turlu videoyu goren kiz ve erkek cocuklarina vermicem kelimesini nasil acikliyorlar ve bir sey yok yavrum sadece sakalasmislar mi diyorlar acaba? Geyik yapmanin da, kadin olmanin da bir adabi var. Benim cocugum yok o bakimdan rahatim. Gerisini anne olanlar dusunsun.
Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi
Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken
[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]
Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı
Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi
Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken
[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]
Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı
Olaya bakın..
Kadın mağdur edilip haberi olmadan paylaşılan özeli için basit kadın ilan edilip kadınları aşşağılamakla suçlanıyor çünkü ''vermicem'' demiş.
Ama bu adam o kadını aşşağılamak için ''alıcam'' deyip tüm dünyayla paylaşıyor ve kimse onu eleştirmiyor.
Sonrada bu ülkede kadın olmak çok zor diyoruz,aslında biz kadınlar zorlaştırıyoruz.
inan aynı şeyi düşündüm. alacam diyene tıık yok. alkış var. kadın yerden yere vuruldu ama. hemde eğer gerçekten sevgilisi ona bunu intikam için yaptıysa birde.Olaya bakın..
Kadın mağdur edilip haberi olmadan paylaşılan özeli için basit kadın ilan edilip kadınları aşşağılamakla suçlanıyor çünkü ''vermicem'' demiş.
Ama bu adam o kadını aşşağılamak için ''alıcam'' deyip tüm dünyayla paylaşıyor ve kimse onu eleştirmiyor.
Sonrada bu ülkede kadın olmak çok zor diyoruz,aslında biz kadınlar zorlaştırıyoruz.
Olaya bakın..
Evet, bir daha geyik anlaminda eslerimize, sevgililerimize birsey yolladigimizda ilk önce yaptigimizin tüm kadinlari asagliyormu düsünmemiz gerekiyormus. Ve sonradan bu videonun internette paylasildigini düsünmemiz gerekiyor ve sonradan 10 yasindaki çoçuklarin (annesi babasi yok sanirim) bunu izliyebilecegini ve hayati boyunca travma yasayabilcegini düsünmemiz gerekiyor.
Tabi erkek olsak hepsine sallaaaa diyebiliyoruz ve istedigimizi yapip söyliyebiliyoruz. (Bknz alacam alacam) (Bknz Recep Ivedik.) (Ve bunlar ikisi harbiden insanlar görsünler diye yapilmis)
Olaya bakın..
Diymi
10 yaşındaki çocuğun travma yaşamasıda ayrı komik evet.
O yaştaki çocuğun eline kontrolsüz internet verirsen,facebook,tweeter açmasına izin verirsen ,bide üstüne Recek İvedik izletirsen daha neler görürsün neler.
Bunları yapan 5 yaşında çocuklarda var Türkiyede o ayrı.
Onlarıda bir zahmet izin veren anneleri düşünsün.
Ağzına sağlık parkon ,tekrar beğenemedim. Bir Allah'ın kulu da çıkıp 'Ama bu adam bir baba, eğer bir baba isen yalnızca kendin için yaşayamazsın. Anne babasının yüzüne nasıl bakacak bu adam, yazık değil mi çocuğuna' dememiş.Kadınlar haklarını aramak yerine erkeklerin başlattığı 'Kimin benimle evlenmeye değer? Kim daha namuslu? ' yarışına katılmak suretiyle diğer kadınları yaftalayarak erkeklerin gözünde değer kazanmaya çalışıyorlar. Erkeklerle değil ama erkek delisi bu kadar çok kadınla aynı ülkede yaşamak çok zor.
Alicam alicam diyen erkege bakmadim bile. Boyle ucuz videolari izlemek zorunda miyim. Ben bir kadini izledim ve o videodaki kadin uzerinden konustum.
O begenmediginiz kadini mal gibi goren erkekleri de ; kendini sex objesi olarak goren , vermicem vermicem diyen kadinlar yaratiyor. Buyrunuz efem sahne sizin.
Dipsiz Not: Erkek delisi de degilim. Fikirlerinizi dile getirirken, daha terbiyeli olunuz, basit fikirlerinizi de kendinize saklayiniz!
Kendini seks objesi olarak goren kadinlar boyle sarkilar soylemek yerine tepeden tirnaga carsafa giriyorlar, erkekler topuklarindan dahi tahrik olup gunaha girmesin diye... Onlarin topuklari bile seksi...Demicem, demicem diyorum ama birakmiyorsunuz...
Ote yandan, "kadinin adi yok" gibi kitaplar "vermicem vermicem" diyen kadinlarin sebep oldugu zihniyete hitaben yazilmadi. 11-14 yaslari arasinda binlerce kiz ulkemizde dahi birileri mustehcen sarki yazmis diye babalari yasinda adamlara "baslik parasi" yakistirmasi altinda satilmiyor... Kadinlari mal olarak gormek siradan zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?