‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

Kadın da kıro, adam da.. ama bu iğrenç kelimeyi erkeklerden duyup tiksinmeye o kadar alışmışım ki kadından duyunca daha da nefret ettim.. erkek gibi konuşan kadınlardan hiç hoşlanmıyorum.. :19:

bence bu video kesinlikle baskı altında kalan bir kadına ait değil belli ki şakalaşmak amaçlı yapmış ve yollamış ve nedendir bilmem ben izledikçe neşeleniyorum :) gebelik başıma vurdu sanırım çok sempatik buldum

baskı altında değil zaten sevgilisine kızıp çekmiş videoyu,sonra sevgilisine göndermiş
adamda internete yaymış,bazıları eşi demiş,eşi değil,kadın kocasından ayrılmış.

baskı altında değil zaten sevgilisine kızıp çekmiş videoyu,sonra sevgilisine göndermiş
adamda internete yaymış,bazıları eşi demiş,eşi değil,kadın kocasından ayrılmış.

bence kızgınlıkta yok bu video da sadece kadın şaka maksatlı yapmış çok aşikar demek istediğim haberlerde farklı lanse ediliyor gayet modu yerinde kadının walla ben bile mimiklerini izlerken neşelendim kendi ne kadar keyifli hemen yansıtıyor.. bir de olsun çeksin koysun ne olacak yaaa devlet meselesi yaptılar gayette espirili olmuş. ama buradaki ahlak polisi ablalar böyle dediğim için şimdi üzerime atlayabilirler :)

bence kızgınlıkta yok bu video da sadece kadın şaka maksatlı yapmış çok aşikar demek istediğim haberlerde farklı lanse ediliyor gayet modu yerinde kadının walla ben bile mimiklerini izlerken neşelendim kendi ne kadar keyifli hemen yansıtıyor.. bir de olsun çeksin koysun ne olacak yaaa devlet meselesi yaptılar gayette espirili olmuş. ama buradaki ahlak polisi ablalar böyle dediğim için şimdi üzerime atlayabilirler :)

bende tasvib etmiyorum yaptığını her neyse :)
sen zorla çekilmiş dedin ya,yani kadın kendini çekmiş demek istemiştim.

Son düzenleme:
Ya memeli mestan yani Eylül öztürk ilk yaptı bunu.Rahibe vineıyla ve herkes de aynısını çekti remake yapıldı bir sürü.Oradakilere laf yok burada aradan sıyrılan birine laf çok.Hey maşallah.Sanki kimsenin arkadaş arasında çektiği uçuk videosu yok.Eğlenirken bile toplumu dusuneceksem yere batsın o toplum ben eğlenmeye bakarım.

Ya memeli mestan yani Eylül öztürk ilk yaptı bunu.Rahibe vineıyla ve herkes de aynısını çekti remake yapıldı bir sürü.Oradakilere laf yok burada aradan sıyrılan birine laf çok.Hey maşallah.Sanki kimsenin arkadaş arasında çektiği uçuk videosu yok.Eğlenirken bile toplumu dusuneceksem yere batsın o toplum ben eğlenmeye bakarım.

evet konunun ilk başlarında ben o vineyi paylaştım hatta.
memeli mestan yapınca neden bu kadar ortalık yıkılmadı o kadın değil mi ??
eksi rep yemişim bi de onu paylaştım diye üstüme iyilik sağlık sanki ben çekmişim videoyu :19:

bende tasvib etmiyorum yaptığını her neyse :)
sen zorla çekilmiş dedin ya,yani kadın kendini çekmiş demek istemiştim.

kişisel görüş meselesi bence dünyayı insanları olduğu gibi kabul etmezsek, gerçekliği de kabul etmemiş oluruz ben herkese saygılıyım
zorla çekilmiş derken haberi okursanız orada kocasından şiddet ve baskı gördüğü için böyle bir yola başvurmuş diyorlar onu kastettim
herkes aynı görüşte olsa zaten tadı tuzu olmaz bu dünyanın Sokrates in dediği gibi yalan olmadan dürüstlük dürüstlük olmadan yalan olmaz hesabı.. eksiler ve artılar uyumu sizin de görüşünüze saygım sonsuz..

evet konunun ilk başlarında ben o vineyi paylaştım hatta.
memeli mestan yapınca neden bu kadar ortalık yıkılmadı o kadın değil mi ??
eksi rep yemişim bi de onu paylaştım diye üstüme iyilik sağlık sanki ben çekmişim videoyu :19:

Ahlaklarini kanıtlamak dertleri sanırım ama böyle bir şeye ihtiyaçları yok.Bir sürü hakaret edilmiş bir de ayıp denen bir şey var.Makyajından tipine kadar.Gayette güzel kadın.Benim de videolarım var çok yakın arkadaşlarımla ahlaksız mi oluyorum şimdi ben? Eğlenmek bile yasak yurdum kadınına.Linç etmek için birini bekliyorlar kurban da sen oldun :)

bence kadın gayet sempatik..
çocuğu varsa ne olmuş sevgilisi olamaz mı cinsel hayatınıda mı bitirsin..:27:
sevdiceği ile cilveleşmiş aklı sıra adamda belliki yamuk yapmış..
ne bilsin kadıncağız böyle olacağını kendi aralarında kalacak sanmış belliki..:30::30::30:

o değilde bu konuda ne çok banlı var ilk 3 sayfa özellikle:27:
bu banlanan arkadaşlar bi konuda hep beraber mi takılıyorlar yoksa sadece bu konuya özel mi bir araya gelip banlandılar:33::33::30:

Son düzenleme:
artniyetmi evte seni sevmiştim ve eklemiştim..asla seni kırmak üzmek istemem..yinede düzgün fikirlerin var..ama kapanma konusunda çok takıntılısın..ben istemiyorum arkadaşlık..çünki kızkardeşim başı açık diye dışarıda kuran kursunda dışladılar..ben kapanmayı takıntı yapmış insanları istemediğim için sildim listwmden seni..ama saygım sonsuz..

konu dışı mesaj,ama öyle yalan yanlış anlatmışsınki,cevap vermek zorundayım
bi kere arkadaş teklifinde bulundun,bende kabul ettim,sonra bana mesaj attın,bi soru sormuşsun
bende tüm iyiniyetimle karşımdakinide öyle sanıp cevap verdim
topikte ne yazdıysam aynılarını yazdım
o gün kadının teliyle dalga geçtiniz hiç hoş değildi dedim,başörtüsüde farz değil dedin
bende Müslüman olan bu ayeti kabul etmek durumunda dedim
sende doğrudur canım dedin,sonrada beni sildin,bende neden silidin deyince aynı şeyleri söylediğin için dedin
burdada kalkmış,başörtü takıntın var o yüzden sildim diyorsun,ne demek bu ya!
başörtümü örteceksiniz dedim ben
sen benim nerede gördüm böyle bir mesajımı,bırak ima bile etmemişimdir
ben burda açık kapalı ayırt etmeksizin herkesle konuşuyorum,rahat bi insanım ben
verdiğin örneğe bak kardeşini kuran kursunda dışlamışlar,eee yani
ben napmışım,benim burda rolüm ne,bende açıklarımı dışlamışım,tövbe yarabbi
niye bazı yaşanmış olaylarla herkesi kıyaslıyosunuz
şu laflarıda duydum ya,öyle sinir oldumki,olmamış şeyleri olmuş gibi göstermekten vazgeçin artık
çarşafa karşı olduğuna değinmedim bile,o zaman sende herkesin kılk kıyafetine saygı duyacaksın
demek sende de açıklık taknıtısı var o zaman
ben zaten böyle bi insanın arkadaşlık teklifini kabul etmemeliydim
o mesajada cevap vermemeliydim,karşımdakının artniyetli olabileceğini düşünemedim
arkadaşlık yapmak istemiyorum derken,ben istiyomuşumda,sen istemiyormuşsun gibi bi intima oluşturma lütfen :)
zaten böyle herşeye çocuk gibi alınıp,fikirler örtüşmeyince,hemen silen
bi insan zaten benim arkadaşım olamaz,ben burda tek tabanca misali,kimseye minnetim yok
meryemede yaptın aynısını gerçi bunun olacağını biliyordum :)

kişisel görüş meselesi bence dünyayı insanları olduğu gibi kabul etmezsek, gerçekliği de kabul etmemiş oluruz ben herkese saygılıyım
zorla çekilmiş derken haberi okursanız orada kocasından şiddet ve baskı gördüğü için böyle bir yola başvurmuş diyorlar onu kastettim
herkes aynı görüşte olsa zaten tadı tuzu olmaz bu dünyanın Sokrates in dediği gibi yalan olmadan dürüstlük dürüstlük olmadan yalan olmaz hesabı.. eksiler ve artılar uyumu sizin de görüşünüze saygım sonsuz..

hangi haberde,bu topikte böyle bi haber yok,konu başlığını okudunuz mu?
herkes herşeyi beğenecek diye bişey olamaz tabi :)

hangi haberde,bu topikte böyle bi haber yok,konu başlığını okudunuz mu?
herkes herşeyi beğenecek diye bişey olamaz tabi :)

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ sözlerinin sahibi genç kadının Antalya’da yaşadığı öğrenildi.
Antalya Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da yaşayan genç kadın, evlenip bir çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ayrıldı.
Daha sonra başka biriyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadın gördüğü baskılara karşın paylaşım rekorları kıran o görüntüleri cep telefonuyla çektikten sonra şahsa gönderdi.

Genç kadın bir süre sonra o kişiyle tamamen ilişkisini kesti. İddiaya göre, genç kadından intikam almak isteyen o erkek bu görüntüleri sanal ortamda paylaştı.
Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan o görüntüler genç kadınının hayatını kararttı. Bir çocuk annesi genç kadın, o kişi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

buradaki paylaşımda da yazıyor gördüğü baskılar adı altında nette haber sitelerinde de şiddet gördüğü ve ona karşı bu videoyu çektiği yazıyor bende onların yalancısıyım açıkcası kadının derdi de bizi germesin boş verin gitsin yapmış mı yapmış eleştirmek bana düşmez onun sevabı onun günahı bize değil Allah a hesabı

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ sözlerinin sahibi genç kadının Antalya’da yaşadığı öğrenildi.
Antalya Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da yaşayan genç kadın, evlenip bir çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ayrıldı.
Daha sonra başka biriyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadın gördüğü baskılara karşın paylaşım rekorları kıran o görüntüleri cep telefonuyla çektikten sonra şahsa gönderdi.

Genç kadın bir süre sonra o kişiyle tamamen ilişkisini kesti. İddiaya göre, genç kadından intikam almak isteyen o erkek bu görüntüleri sanal ortamda paylaştı.
Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan o görüntüler genç kadınının hayatını kararttı. Bir çocuk annesi genç kadın, o kişi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

buradaki paylaşımda da yazıyor gördüğü baskılar adı altında nette haber sitelerinde de şiddet gördüğü ve ona karşı bu videoyu çektiği yazıyor bende onların yalancısıyım açıkcası kadının derdi de bizi germesin boş verin gitsin yapmış mı yapmış eleştirmek bana düşmez onun sevabı onun günahı bize değil Allah a hesabı

arkadaşım eleştiriyi çoktan geçtik,sen hala ordasın :)
sayfalar dolusu eleştirimi yapcaz
sadece haberleri farklı yorumluyoruz,sorun burda
videoyu dağıtan kocası değil,sevgilisi,kadına zorla video çektirilmiyor,kendi kendini çekiyor
(böyle yorumlamışsınızda)
ve sevgilisine yolluyor,sevgiliside ıntrenete dağıtıyor
ayrıca kadın şiddet görüyor falanda denmiyor,baskı altında deniyor
belliki aralarında bi sorun var,onuda burada yazamıcam :)
ben kısaca bunu anlatmak istemiştim
zaten paylaştığın haber bu topikteki haberle aynı.

Son düzenleme:
Back