Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu video kesinlikle baskı altında kalan bir kadına ait değil belli ki şakalaşmak amaçlı yapmış ve yollamış ve nedendir bilmem ben izledikçe neşeleniyorum :) gebelik başıma vurdu sanırım çok sempatik buldum
baskı altında değil zaten sevgilisine kızıp çekmiş videoyu,sonra sevgilisine göndermiş
adamda internete yaymış,bazıları eşi demiş,eşi değil,kadın kocasından ayrılmış.
bence kızgınlıkta yok bu video da sadece kadın şaka maksatlı yapmış çok aşikar demek istediğim haberlerde farklı lanse ediliyor gayet modu yerinde kadının walla ben bile mimiklerini izlerken neşelendim kendi ne kadar keyifli hemen yansıtıyor.. bir de olsun çeksin koysun ne olacak yaaa devlet meselesi yaptılar gayette espirili olmuş. ama buradaki ahlak polisi ablalar böyle dediğim için şimdi üzerime atlayabilirler :)
Ya memeli mestan yani Eylül öztürk ilk yaptı bunu.Rahibe vineıyla ve herkes de aynısını çekti remake yapıldı bir sürü.Oradakilere laf yok burada aradan sıyrılan birine laf çok.Hey maşallah.Sanki kimsenin arkadaş arasında çektiği uçuk videosu yok.Eğlenirken bile toplumu dusuneceksem yere batsın o toplum ben eğlenmeye bakarım.
bende tasvib etmiyorum yaptığını her neyse :)
sen zorla çekilmiş dedin ya,yani kadın kendini çekmiş demek istemiştim.
evet konunun ilk başlarında ben o vineyi paylaştım hatta.
memeli mestan yapınca neden bu kadar ortalık yıkılmadı o kadın değil mi ??
eksi rep yemişim bi de onu paylaştım diye üstüme iyilik sağlık sanki ben çekmişim videoyu![]()
artniyetmi evte seni sevmiştim ve eklemiştim..asla seni kırmak üzmek istemem..yinede düzgün fikirlerin var..ama kapanma konusunda çok takıntılısın..ben istemiyorum arkadaşlık..çünki kızkardeşim başı açık diye dışarıda kuran kursunda dışladılar..ben kapanmayı takıntı yapmış insanları istemediğim için sildim listwmden seni..ama saygım sonsuz..
kişisel görüş meselesi bence dünyayı insanları olduğu gibi kabul etmezsek, gerçekliği de kabul etmemiş oluruz ben herkese saygılıyım
zorla çekilmiş derken haberi okursanız orada kocasından şiddet ve baskı gördüğü için böyle bir yola başvurmuş diyorlar onu kastettim
herkes aynı görüşte olsa zaten tadı tuzu olmaz bu dünyanın Sokrates in dediği gibi yalan olmadan dürüstlük dürüstlük olmadan yalan olmaz hesabı.. eksiler ve artılar uyumu sizin de görüşünüze saygım sonsuz..
hangi haberde,bu topikte böyle bi haber yok,konu başlığını okudunuz mu?
herkes herşeyi beğenecek diye bişey olamaz tabi :)
Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran, ‘Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem’ sözlerinin sahibi genç kadının Antalya’da yaşadığı öğrenildi.
Antalya Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da yaşayan genç kadın, evlenip bir çocuk sahibi olduktan sonra eşinden ayrıldı.
Daha sonra başka biriyle ilişki yaşamaya başlayan genç kadın gördüğü baskılara karşın paylaşım rekorları kıran o görüntüleri cep telefonuyla çektikten sonra şahsa gönderdi.
Genç kadın bir süre sonra o kişiyle tamamen ilişkisini kesti. İddiaya göre, genç kadından intikam almak isteyen o erkek bu görüntüleri sanal ortamda paylaştı.
Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan o görüntüler genç kadınının hayatını kararttı. Bir çocuk annesi genç kadın, o kişi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.
buradaki paylaşımda da yazıyor gördüğü baskılar adı altında nette haber sitelerinde de şiddet gördüğü ve ona karşı bu videoyu çektiği yazıyor bende onların yalancısıyım açıkcası kadının derdi de bizi germesin boş verin gitsin yapmış mı yapmış eleştirmek bana düşmez onun sevabı onun günahı bize değil Allah a hesabı