- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi
Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken
[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]
Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı
bu adamınki de çok iyiymiş.
ama şu yaşlı dedeye çektirdikleri iğğğrenç ötesi.
bu adamınki de çok iyiymiş.
ama şu yaşlı dedeye çektirdikleri iğğğrenç ötesi.
" vermek " nedir ya ... Hic hosuma gitmiyor bu kelime hatta bana göre bayana hakaret ! Çok çirkin ! Vermek resmen bizi asagilayan bir kelime hele bunu bir kadin kullaninca daha bir sinir bozucu...
çocuğu olan kadının yaptığına bak datlum ,çocuğu olan nete atılsın yada atılmasın böyle şeyler çekmemeli temkinli olmalı..cehalet başka bir şey değil..
midem buladı ilk defa izledim kendini bir cinsel organ oalrak gören bir bayan yazık
ağzına sağlık canım..kendine saygısı yok çocuğunu düşün be kadın..
kim bilir çocuğu da isteyerek bilinçli bir şekilde yapmamıştır. Allah akıl versin insanlar kendilerini ne şekilde olursa olsun reklam etmeyi başarı sayıyor hiç inanmadım bunu kendinin yaymadığına makyaj falan o biçim
Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi
Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken
[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]
Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı
Kadının mimikleri bi bana mı sempatik geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?