‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

evlendim 10 yıldır evliyim 1 değil hatta 2 çocuğum var tüm hayatım gayet mutlu hanımefendi..şimdim size oturup cinsel hayatımı anlatacak değilim..:26:
farkındaysanız ben kadın olmayı bitirir demedim...daha dikkatli olmalıydı çok rahat bi kadın belli....iste bu rahatlığı basına ne işler açtı görüyoruz....
valla bence gayet iğrenç birşey aklı şeyinde derler ya o kafada bi kadın...adam da bu sebepten hiç tereddüt etmemiş bence paylaşırken....
kadın hayatı cinsellik üzerine kurulu değildir....ayrıca cilvenin kuralı yoksa devam etsin bakalım daha kimler ne görüntülerini paylaşacak........

Vay be, iki dakikakilik videodan kadinin "rahat" oldugunu ve "akli seyinde" oldugunu saptirabildin. Hatta bunlardan dolayi adami hakli çikartiyorsun ha?
Dogru,erkekler daima hakli. Tatile gidip su hatun senin, bu hatun benim dediklerinde "delikanli" oluyorlar. Haklilar adamcagizlar, bir muddet sonra onlarda rahat olmayan, akli seyinde olmayan, bakire kadin istiyorlar. Ne çile çekiyorlar bu erkekler böyle :ssz:

Dogruyu söylemek gerekirse, hemcinsim böyle birseyler söylemesi kanimca utançverici. Ben videoyu gayet sempatik ve komik buldum. Her iliskinin kendi dinamigi vardir, kendi geyikleri vardir. Kadin belli geyik anlaminda, saka ile karisik mesaj verme anlaminda yapti. Asil ayip özele hiç saygi duymayan o erkek. Asil bu ülkedeki ayip, o erkegi birsey olmamasi, hatta "aslanim" diye hitap ederler fakat kadin hayat kadini muamelesi görüyor. (ki ne ilginçtir ki tam seks yapmak istemedigi halde, buna gerçekten ironi derler).

Yani bu tür geyikmi dersin, cilvemi dersin bende esime yapabilirdim, bunun nesi var ki? Cidden anlamay çalisiyorum.

savunduğun seyin kadınları aşağıladığının farkında değil misin ?
cilve dersi almaya kimsenin ihtiyacı yok.. herkesin aşkı kocası kendine.. eder etmez
hem her erkek te aynı değildir bazıları böyle ucuz tavırlara k...r der nefret eder bence yanlışi yunluş akıl vermeyin

Kadinin asagilanmasi ile ne alaka? Bu kadin kendini asagilamak icin mi bu kelimeleri videoya cekip sevgilisine yollamis? Herkes sizin gibi dusunmek zorunda da degil. Hayatini kocasinin iki dudagi arasina sikistirmis, "calisabilirsin" dediginde calisabilen, "sokaga cikabilirsin" dediginde cikabilen, ancak izin verildiginde kendi oz annesini ziyaret edebilen kadinlara soyleyin siz kadinlarin asagilandigini... Kocasi tarafindan dovulup, tecavuz edilip sonra da hic bir sey yokmus gibi kocasinin cevresinde pervane donenlere soyleyin. Hatta o kadar uzaga da gitmeyin, bu forumda bu kadin sevgilisine yolladigi ozel bir videoda "vermicem" diye bir kelime kullandigi icin onu fahise addedip bu videoyu yayinlamayi o tanimaya bile gerek gormedikleri erkek musveddesine hak gorenlere deyin "kadinlari asagiladiginizin farkinda misiniz?" diye..
Iki kisinin arasinda olan biten hersey ozeldir, yanliz iki kisiliktir, kendi anlayacaklari ask dilindedir, "ucuz" diye nitelendiremezsiniz. Askta hersey mubahtir.

Kadinin asagilanmasi ile ne alaka? Bu kadin kendini asagilamak icin mi bu kelimeleri videoya cekip sevgilisine yollamis? Herkes sizin gibi dusunmek zorunda da degil. Hayatini kocasinin iki dudagi arasina sikistirmis, "calisabilirsin" dediginde calisabilen, "sokaga cikabilirsin" dediginde cikabilen, ancak izin verildiginde kendi oz annesini ziyaret edebilen kadinlara soyleyin siz kadinlarin asagilandigini... Kocasi tarafindan dovulup, tecavuz edilip sonra da hic bir sey yokmus gibi kocasinin cevresinde pervane donenlere soyleyin. Hatta o kadar uzaga da gitmeyin, bu forumda bu kadin sevgilisine yolladigi ozel bir videoda "vermicem" diye bir kelime kullandigi icin onu fahise addedip bu videoyu yayinlamayi o tanimaya bile gerek gormedikleri erkek musveddesine hak gorenlere deyin "kadinlari asagiladiginizin farkinda misiniz?" diye..
Iki kisinin arasinda olan biten hersey ozeldir, yanliz iki kisiliktir, kendi anlayacaklari ask dilindedir, "ucuz" diye nitelendiremezsiniz. Askta hersey mubahtir.

midem bulandı tek kelimeyle böyle bir insan mide bulandırır benim gözümde .vajina beyin tam manasıyla. banane kim ne düşünürse ben kendi düşündüğümden size hesap vermeyeceğim. kuskunç iğrenc mide bulandırıcı basit ... vs daha yazamıcam hepsii benim gözümde..siz misiniz videodaki anlamadım

Son düzenleme:
midem bulandı tek kelimeyle böyle bir insan mide bulandırır benim gözümde .vajina beyin tam manasıyla. banane kim ne düşünürse ben kendi düşündüğümden size hesap vermeyeceğim. kuskunç iğrenc mide bulandırıcı basit ... vs daha yazamıcam hepsii benim gözümde..siz misiniz videodaki anlamadım

kuskunç nedir ya :) banada ateşe ünvanını layık gördüydün
hişştt kız küfür değil demi o
anlamını bilmiyorum da :) ne değişik cümlelerin var.
videodaki saraylım olmaz,onun yaşı büyük :)

kuskunç nedir ya :) banada ateşe ünvanını layık gördüydün
hişştt kız küfür değil demi o
anlamını bilmiyorum da :) ne değişik cümlelerin var.
videodaki saraylım olmaz,onun yaşı büyük :)

kuskunç işte mide bulandırıcı :D bunu çoğu kişi bilir
sen beğendin mi yoksa kadını :9: ateşe güzel bir unvan daha ne istiyorsun tatlım

Yok o ben degilim. Olsaydim bu kadar hakaretin altinda kalmazdim merak etme.. "vajina beyin" sizin icadiniz mi?:27: Boyle bir yakistirma ilk defa duyuyorum da... Sonucta burada mide bulandirici hakaretleri eden o kiz degil, kendi kendine "vermicem" demis, kimseleri incitmek amaci gutmemis, ozelden sevgilisine laf atmis, buralari okuyan o olsaydi eminim hakaretlerinize bayagi bir alinirdi. O yuzden kimin dedikleri daha mide bulandirici varin siz hesaplayin gari.:34:

Yok o ben degilim. Olsaydim bu kadar hakaretin altinda kalmazdim merak etme.. "vajina beyin" sizin icadiniz mi?:27: Boyle bir yakistirma ilk defa duyuyorum da... Sonucta burada mide bulandirici hakaretleri eden o kiz degil, kendi kendine "vermicem" demis, kimseleri incitmek amaci gutmemis, ozelden sevgilisine laf atmis, buralari okuyan o olsaydi eminim hakaretlerinize bayagi bir alinirdi. O yuzden kimin dedikleri daha mide bulandirici varin siz hesaplayin gari.:34:

kimsenin iğrenç yatak odasu muahbbetini dinlemeye meraklı değilim. gtsin yatakta söylesin romantikse .şarkı yapıp ıh ıh yapınca çok mu seksi oldu. ahlaksızlık da cilve olmuş 70 milyona kendini reklam eden ucuz kadını destekleyip bana hakaret edemezsiniz haddinizi aşmayın ..iftar zamanı sizle uğrasamıcam byeeeee

kimsenin iğrenç yatak odasu muahbbetini dinlemeye meraklı değilim. gtsin yatakta söylesin romantikse .şarkı yapıp ıh ıh yapınca çok mu seksi oldu. ahlaksızlık da cilve olmuş 70 milyona kendini reklam eden ucuz kadını destekleyip bana hakaret edemezsiniz haddinizi aşmayın ..iftar zamanı sizle uğrasamıcam byeeeee

Kendini reklam etme amaci ile yapilmis bir videodan bahsetmiyoruz eeeeyyy...:52: "Ucuz kadin" diyerek sovmeye devam ettiginiz kadin guvenip sevdigi bir erkegin ozelini 70 milyonla paylasmasinin kurbani olmus, sizin gibi birilerinin acigini yakalayip bunun ustunden namus taslayanlara da maalesef malzeme edilmis bir kadin. Ramazaniniz ve tuttugunuz oruc mubarek olsun dicem, kabul olur mu bilemedim...:37:

yüzbinlerce kadın şiddet görürken nerdesiniz siz bu tipi savunursunuz anca demek bu tür olmak lazım tipe bak

Son düzenleme:
kadının mimikleri bana itici geldi
hele bir ifadesi var ki tam çiftetelliye başlangıç anı :))

mağdura bak ne olmuş makyaj malzemesi mi almaya çıkamamış sokağa silikonlarımı patlamış ayy sizin mağdurunuza..
gidip binlerce şiddet gören kadın çocuk kız cocuğu varken o zeki beyninizle bana savunduğunuz seye bakın Allah akıl fikir versin bir de orucumu da kabıl merci olun
kendinizi tanrı mı sandınız siz pardon

Son düzenleme:
hikaye anlatma bana kadının yanındamıydın kurban olduğuna inanıyorsun?
haddini aşma sen kimsin orucum kabul olup olmayacağına karar veriyorsun
Allahım sabır ver ya nerden türüyor bu tipler .

Yazdigin konunun ne olduguna bakmadan mi yaziyorsun? Ben yazmadim, haber oyle diyor:52:.. Hem ben senin orucunun kabul olunup olmayacagina da karar vermedim, ben kendi duamin kabul olunup olmayacagindan supheliyim...:9: Iyi okuyamiyorsun, ya da bir kere okumak anlamana yetmiyor anlasilan..:34:

Kendini reklam etme amaci ile yapilmis bir videodan bahsetmiyoruz eeeeyyy...:52: "Ucuz kadin" diyerek sovmeye devam ettiginiz kadin guvenip sevdigi bir erkegin ozelini 70 milyonla paylasmasinin kurbani olmus, sizin gibi birilerinin acigini yakalayip bunun ustunden namus taslayanlara da maalesef malzeme edilmis bir kadin. Ramazaniniz ve tuttugunuz oruc mubarek olsun dicem, kabul olur mu bilemedim...:37:

saraylım videoyu çeken arkadaş anne anne olduğu için daha ağırbaşlı olması gerek bekar olsa neyse..tabii adamın yaptığının ne demek olduğunu herkez biliyor..nowargian arkadaşın orucunu niye karıştırıyorsunki..:44:

Yazdigin konunun ne olduguna bakmadan mi yaziyorsun? Ben yazmadim, haber oyle diyor:52:.. Hem ben senin orucunun kabul olunup olmayacagina da karar vermedim, ben kendi duamin kabul olunup olmayacagindan supheliyim...:9: Iyi okuyamiyorsun, ya da bir kere okumak anlamana yetmiyor anlasilan..:34:

he ya kabulummmmmmmmmmmmm susssssss kendi haline bırakıyorum seni

kuskunç işte mide bulandırıcı :D bunu çoğu kişi bilir
sen beğendin mi yoksa kadını :9: ateşe güzel bir unvan daha ne istiyorsun tatlım

kuskunçun anlamını anladımda böyle ifade şekli görmedim demek istedim :)
ateşe ne kız söylesene :)
yok ya kadını beğenmedim ,sesinide beğenmedim,halleri sempatik olabilir o kadar
sen kimseyi beğenmiyorsun niye,güzellik takıntın var
şu güzel,şu çirkin diye :)

Back