‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

bir anne olarak biraz fazlaca iğrenç saçma ucuz bi cilve değil mi????????
eğer çocuğunuz varsa sadece kendinizi düşünemezsiniz....:20:

bir anne olarak biraz fazlaca iğrenç saçma ucuz bi cilve değil mi????????
eğer çocuğunuz varsa sadece kendinizi düşünemezsiniz....:20:

Sizin gibi dusunen kadinlar sonradan gelip buraya: "Evlendim, bir cocugum var, ama artik kocam bana eskisi gibi davranmiyor" diye, hatta "beni aldatiyor" diye basliklar atip dert paylasiyorlar. Anne olmak kadin olmayi bitirmez. Iki kisi ozel dunyalarinda istedikleri gibi cilvelesirler. Cocuklari olsun veya olmasin. Ona bakarsan, evli bir kadin da kocasi ile bu sekildeki cilvelesmelerini genelden yayarsa hos karsilanmaz. Ama bu anne oldu diye cilvelesmedigi anlamina gelmez. Adamin terbiyesizligi, esin de olsa, sevgilin de olsa ozel ozeldir. Seksi konusmak, karsindakine bastan cikartici laflar etmek igrenc degildir. Kimi fazla kibardir, kimi argo sever. Cilvenin de kurallari mi var? Soyle konusursan kabul edilebilir, boylesi igrenctir diye... Oyle ise yatak odalarinda ciftlerin yaptigi turlu fantazilerin hepsi igrenc... Ona da kural koymali.. Kadin eger anne ise bundan sonra altta olacak, adam ustte, robot gibi yapip kalkilacak diye..:27: Ama kalkip ne pozisyonlara giriyor, sevisirken birbirlerinin kulaklarina ne igrenc sozler fisildiyorlar, ne igrenc, he mi?:52: Bir anneye yakisir mi?:37:

iğrenc bir kelime duyduğumda çıldırıyorum
kim kimi veriyor neyi alıyor
zAten nedense hep kadınlara bir cinsel obje yüklemesi var
bu kelime beni tiksindiriyor bu kadında çok iğrendirdi
kadın böyel sey dermi ya ?
ne olduğu belli

Aynen canim. Sadece bu kadin değil hadi bu kadin espirisine yapti diyelim .. Tatilde de ayni kelimeyi bir bayandan duydum " sevgilime veriyorum " dedi ya :) ne alip veriyorlar sanki cinsellikten değilde eşyadan bahseder gibi bir hali var :)

Aynen canim. Sadece bu kadin değil hadi bu kadin espirisine yapti diyelim .. Tatilde de ayni kelimeyi bir bayandan duydum " sevgilime veriyorum " dedi ya :) ne alip veriyorlar sanki cinsellikten değilde eşyadan bahseder gibi bir hali var :)

:9::9: Alara, ne verdiklerini gayet de iyi anlamissin iste... "vermek" deyimi eskilerden beri suregelen bir terim. "Kadinin kendini erkege teslim etmesinden" geliyor. Ya da baska bir deyisle "kendini vermesi". Doganin eski bir kurali baz alinarak cikmis bir terim, kadin kacar, erkek kovalar.. Gunumuzde her ne kadar bu degismisse de eskiden oyle idi. Simdilerde argo sayiliyor bu yuzden, medenilestik ya. Artik biz de erkege cikma, veya sevisme teklifi edebiliyoruz. Bu kelime yerine "sevismek" kelimesi kullaniyoruz. ama itiraf etmek gerekir ki "sevismek" kelimesi "vermek" kelimesi kadar seksi veya tahrik edici degil..:52: Evli isen esin ustunde bir dene istersen..:27:

Yani dusunebiliyor musunuz? Kadin videoda "vermicem iste, vermicem... " yerine "sevismicem iste, sevismicem... " deyip duruyor.. "salak!..:37:" der gecerdim herhalde... Isin butun esprisi yok oluyor cunki..

:9::9: Alara, ne verdiklerini gayet de iyi anlamissin iste... "vermek" deyimi eskilerden beri suregelen bir terim. "Kadinin kendini erkege teslim etmesinden" geliyor. Ya da baska bir deyisle "kendini vermesi". Doganin eski bir kurali baz alinarak cikmis bir terim, kadin kacar, erkek kovalar.. Gunumuzde her ne kadar bu degismisse de eskiden oyle idi. Simdilerde argo sayiliyor bu yuzden, medenilestik ya. Artik biz de erkege cikma, veya sevisme teklifi edebiliyoruz. Bu kelime yerine "sevismek" kelimesi kullaniyoruz. ama itiraf etmek gerekir ki "sevismek" kelimesi "vermek" kelimesi kadar seksi veya tahrik edici degil..:52: Evli isen esin ustunde bir dene istersen..:27:

Haha ilahi saraylim :)) biliyorum tabi ki vermek kelimesinin ne anlama geldiğini :) yok artik bilmeyen mi var ya herkes bilir çoluk çocuk bile... Evli değilim ama sevişelim yerine vereyim mk dicem hemde ben :) mümkün değil o iste " ben erkeği tahrik etmek için ugrasmam " erkek beni tahrik etmeli !!

Haha ilahi saraylim :)) biliyorum tabi ki vermek kelimesinin ne anlama geldiğini :) yok artik bilmeyen mi var ya herkes bilir çoluk çocuk bile... Evli değilim ama sevişelim yerine vereyim mk dicem hemde ben :) mümkün değil o iste " ben erkeği tahrik etmek için ugrasmam " erkek beni tahrik etmeli !!

Erkegin keyfi saatine birakican yane...:16: Cicim aylari gectikten sonra oyle yurumuyor o isler iste... Gerci adamina da bagli ama bazen senin de bu konuda bir caba gostermen gerekebiliyor... Adamlar da "yorgunum canim" diyebiliyor. Ya yatakta uykusuz sacini basini yolucan, ya da kadinligini kullanican, bazen baska secenek kalmaz..:27:

Erkegin keyfi saatine birakican yane...:16: Cicim aylari gectikten sonra oyle yurumuyor o isler iste... Gerci adamina da bagli ama bazen senin de bu konuda bir caba gostermen gerekebiliyor... Adamlar da "yorgunum canim" diyebiliyor. Ya yatakta uykusuz sacini basini yolucan, ya da kadinligini kullanican, bazen baska secenek kalmaz..:27:

Yorgunum derse döner sirtimi yatarim :) çok umursamaz biriyim ben ya takmam öyle kafaya felan zaten umursamazligim kazandiriyor bana :) umursamadikca daha çok yaklasiyorlar :) yok bence üçüncü bir seçenek daha var :)))

Yorgunum derse döner sirtimi yatarim :) çok umursamaz biriyim ben ya takmam öyle kafaya felan zaten umursamazligim kazandiriyor bana :) umursamadikca daha çok yaklasiyorlar :) yok bence üçüncü bir seçenek daha var :)))

Valla ne deyim, Allah gonlune gore versin. Evlenince basina gelirse bu laflarini hatirla ama..Evlenince kadinin vucudu ruhuna aykiri davranabiliyor, bekarlikta hissettiklerin gibi degil.. :34: Neyse, evlenince anlayabilecegin seyler bunlar... Bosver.. Bekarligin tadini cikar sen simdi..

Valla ne deyim, Allah gonlune gore versin. Evlenince basina gelirse bu laflarini hatirla ama..Evlenince kadinin vucudu ruhuna aykiri davranabiliyor, bekarlikta hissettiklerin gibi degil.. :34: Neyse, evlenince anlayabilecegin seyler bunlar... Bosver.. Bekarligin tadini cikar sen simdi..

Amin TSK ederim... Valla büyük konuşma acisindan demedim aslında ama yine de basima gelirse hatirlarim bu laflarimi :))

Cocuk dogurunca kadinin kadinligi bitiyor mu? Sevgili edinemez, cilve yapamaz mi? Kendini herseyden soyutlamasi mi gerekiyor? Erkek icin oyle degil ama, ona serbest, he mi? Belki alicam, alicam diyen adamin da cocuklari vardir, hatta evlidir, ama kime ne, o erkek, istedigini diyebilir he mi?
Kadin genc, kadin guzel.. Kadin cilveli... Kadin sevgilisine ozelden yollamis, cilve yapmis... Istedigi gibi cilvelesir, seksi olur, seksi konusur, kime ne? Adamda is yokmus, boyle ozel birseyi paylasmis.. Kadin iyi ki de onu birakmis.
Siz bu kadin rezil oldu filan diye dusunuyorsunuz degil mi... Yaniliyorsunuz.. Olsa olsa kiskanc hemcinsleri yerden yere vururken ote yandan talipleri artmistir, hatta evlenme teklifleri bile almistir, daha once bu tip seylere sahit olmus biri olarak bu da benim fikrim.. Ne de olsa yarim asirlik hayat tecrubem var..:27:

helal ... :46::46::46::46:

mide bulandırıcı insanlar cilvesine tüküreyim gerizekalı tam tipine bakınca zaten bunu saptamak zor değil günde 1500 tane bu videodan çekip biryerlere atıyordur .. çok üzüldüm diyenelre şaşıyorum bu kadının neyine uzulucem ucube tam

savunduğun seyin kadınları aşağıladığının farkında değil misin ?
cilve dersi almaya kimsenin ihtiyacı yok.. herkesin aşkı kocası kendine.. eder etmez
hem her erkek te aynı değildir bazıları böyle ucuz tavırlara k...r der nefret eder bence yanlışi yunluş akıl vermeyin

Son düzenleme:
Aslında çlrkefliğin en büyük olanı bu özel anı erkek arkadaşının internet ortamında kız arkadaşından gizlice çekip paylaşması ,şimdi görüntüdeki kadın bu arkadaşı mahkemeye vermiş asıl eleştirmemiz gereken konu bu gibi

Sizin gibi dusunen kadinlar sonradan gelip buraya: "Evlendim, bir cocugum var, ama artik kocam bana eskisi gibi davranmiyor" diye, hatta "beni aldatiyor" diye basliklar atip dert paylasiyorlar. Anne olmak kadin olmayi bitirmez. Iki kisi ozel dunyalarinda istedikleri gibi cilvelesirler. Cocuklari olsun veya olmasin. Ona bakarsan, evli bir kadin da kocasi ile bu sekildeki cilvelesmelerini genelden yayarsa hos karsilanmaz. Ama bu anne oldu diye cilvelesmedigi anlamina gelmez. Adamin terbiyesizligi, esin de olsa, sevgilin de olsa ozel ozeldir. Seksi konusmak, karsindakine bastan cikartici laflar etmek igrenc degildir. Kimi fazla kibardir, kimi argo sever. Cilvenin de kurallari mi var? Soyle konusursan kabul edilebilir, boylesi igrenctir diye... Oyle ise yatak odalarinda ciftlerin yaptigi turlu fantazilerin hepsi igrenc... Ona da kural koymali.. Kadin eger anne ise bundan sonra altta olacak, adam ustte, robot gibi yapip kalkilacak diye..:27: Ama kalkip ne pozisyonlara giriyor, sevisirken birbirlerinin kulaklarina ne igrenc sozler fisildiyorlar, ne igrenc, he mi?:52: Bir anneye yakisir mi?:37:

evlendim 10 yıldır evliyim 1 değil hatta 2 çocuğum var tüm hayatım gayet mutlu hanımefendi..şimdim size oturup cinsel hayatımı anlatacak değilim..:26:
farkındaysanız ben kadın olmayı bitirir demedim...daha dikkatli olmalıydı çok rahat bi kadın belli....iste bu rahatlığı basına ne işler açtı görüyoruz....
valla bence gayet iğrenç birşey aklı şeyinde derler ya o kafada bi kadın...adam da bu sebepten hiç tereddüt etmemiş bence paylaşırken....
kadın hayatı cinsellik üzerine kurulu değildir....ayrıca cilvenin kuralı yoksa devam etsin bakalım daha kimler ne görüntülerini paylaşacak........

Kadinlari temsil etmiyor, kendini rezil pardon temsil ediyor. Her koyun kendi bacagindan asilir. Uzatmaya gerek yok, birakin ayollll vermesin. :27:

Şu kadına sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorumlar o kadar iğrenç ki.. Hele you tube de. Rezalet yani. Bilmem kaç yaşında adamla cevap diye video yapmışlar bu kadar alçaldı millet :25:

Kadın 2 dk lık bir şey çekmiş zaten yaşadığı baskılardan dolayı bunu yapmış. Ülkemizde sanki erkekler dul kadına aç kurtlar gibi bakmıyorlar afedersiniz nasılsa bir kere olmuş boşanmış daha da olsa ne olur mantığı var. Kızlığı bozulmayacak ya. Bu tür düşünenler hiç hatalı değil kadın isyan olarak bunu paylaşıp hem de dalgasına hiçte aklına gelmeyecek şekilde bir anda erkek arkadaşına da güvenip gönderince az biraz da şakalaşmaya çalışınca iffetsiz oluyor ama çevredekiler çok iffetli maşallah. Kızdan ayrılınca o videoyuyu paylaşan da suç aramak lazım nereden bilsin gidip de paylaşacağını. Çocuğu ailesi işi var tehlikeye atmak ister mi meşhur olucam diye. Kimse istemez. Zaten öylesine denmiş bir şey belli. Çok pişman da olmuştur zaten.

Back