- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
yanlıs okudum gercekten kusuruma bakmayın lutfen 4 yıldır evlıyım 4 aydır ıstıyorum dıye anladımDuacınızım bebek ısteyen tum arkadasların,Rabbım nasip etsin
Bizim de bi zamanımız var inşallah o zamanı sabırla duayla bekleyelim canım.Allah yardımcımız olsun.
Bizim de bi zamanımız var inşallah o zamanı sabırla duayla bekleyelim canım.Allah yardımcımız olsun.
Amın Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasınn
sende durum nasıl var mı bebıs ?
Biz daha denemedık ben ılac kullanıyordum yenı bıraktım doktorum beklememı soyledı ve özel saglık sıgortası yaptırdım onunda bı suresı var ben bu sureclerın bır an once dolmasını beklıyorumm =)
gecmıs olsun cnm ne ılacı kullandın cnm... yenı mı evlısınız ?
8 aylık evlıyım , dogum kontrol hapı kullanıyordum yenı bıraktım doktorda bırakır bırakmaz hamıle kalmayı onermıyor 3 ay bekleme suresı verıyor
ohooo daha sen cook yolun basındasın canım...ınsaALLAH cok beklemeden hamıle kalırsın ha bırde hemen folık asıte basla en az 3 ay oncesınden baslamalısın gebelık dusunuyorsan cok onemlı cunkı...
aynen yolun daha cok basındayım bu surec bıtsın folık asıt doktorumda soyledı 3 ay oncesınen baslanacak ama folık asıte 2 ay sonra fln baslayacagım ben cunku 3 ay madem bekleyecegım dıyıp sıgorta yaptırdım toplamda 5-6 gıbı bı sure beklemem lazım =) oyuzden baslıkta bu yaza dusunenler dıye yazdım bulamadım ne yazacagımı =)))
hayırlısı olsun canım....
Takma canım boşver olan olmayanın halinden anlamaz sanki çok kolay bişeyde biz yapamıyoruz zannediyorlar
Canım k.bakma ama cahil insanlarmış evet bende hamile görünce içim tuhaf oluyor ama hiç bir zaman kötü düşünmedim bak sana bişey diyim mi çocuğu olmayan kadın ve ya erkeklere bu konuda baskı yapmak laf söylemek günahmış senin olmuyor diye baskı yapanlar vebal alıyorlarmış hele ki o insanı suçlamak.O yüzden o konuşanları duymıcaksın kısmet diyip geçiceksin Allah bilir herşeyi
oyle yapiyorum canim zaten takmiyorum eskisi gibi rabbime havale ediyorum O herseyin en iyisini bilir .... YARADANIM o kadar buyuk ki o asla kulunun uzulmesini istez elbet bizimde olacak birazcik daha zamana ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?