Vermeyince mabud neylesin mahmut..:2:..ol-mu-yorrrrrrr

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
BU AY UMUTLUYDUM elimizden geldiği kadar çalışmıştık ama test yaptım ve gene ayyynıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı....Allah sabır versin...Eşimin de canı sıkıldı ama hayırlısı diyelim elden ne gelir..:2:

benim de yarın olmam lazım ama ben de çok ümitsizim regl olucam.her aya yeni bir umutla girmek güzel de sonu böyle olunca bütün enerjim bitiyor.Çalışıyorum da zaten.işe bile gelmek istemiyorum.psikolojim bozuldu

gunadın ıncıela senı cok ıyı anlıyorum bende senın durumundayım test yapmak ıcımden gelmıyor kapatıyorum kendımı eve agla agla dur....

gunadın ıncıela senı cok ıyı anlıyorum bende senın durumundayım test yapmak ıcımden gelmıyor kapatıyorum kendımı eve agla agla dur....

ben 8 gün önce kan testi yaptırmıstım ama hastayım diye doktora gitmiştim mecburen yapıldı ilaç kullanıyordum çünkü ve sonuç negatif sanırım varsa çıkardı zaten sen ne kadardır istiyorsun? en azından evden çıkmıyosun ben çıkıp işe gelmek zorundayım belki kafam dağılır diye düşünüyorum ama olmuyor.

tam 4 yıldır ıstıyorum canım evlendım evlenelı yanı.... ınsan boyle durumlarda kımseyle konusmak ıstemıyor dıme yada bırı bısey deyınce sankı kufur edıyormus gıbı oluyor en azından bana oyle gelır hep ....hele hele boyle uzulme takma kafana dıyenler varya gız burun dalasım var....

sorma valla doğru diyosun.elitimin iki çocuğu var.birşey olsun onun çocugu var der kaynanam hep.yok yemeğini yiyemedi çocuklardan yok işini yapamadı.yok sen şuraya otur.geçen gün patladım bana diyorki kaynanam sen ortaya otur o kenara otursun onun çocukları var.dedimki anladım çocugu var benim yok dedim.herkesde bir sessizlik oldu.ama çok sinir bozucu ya.sanki bi çocuk onda var o büyütüyor abartoylar resmen.Allahım inşallah bizede nasip eder o duyguyu.

benim haziran ayında düşüğüm oldu.bütün testlerimizi yaptırdık.hiçbir neden yok hepsi çok şükür normal.ama 5 aydır olmuyor.ilk ayımızda hamile kalmıştım üstelik.bukez olmuyor işte yumurta takibide yaptırdım bir kez.kısmet değil demekki.sen yaptırdın mı testlerini bir sorun var mı peki?

amıın canım ınsaALLAH ahhh ahhh sen benım yasadıklarımı bır bılseen....kuzenım Aılecek benım ve eşimle gorusmeyı kestıler gelınlerının hamıle haberını aldıkları gunden bu yana konusmuyorlar bızmle gorusmekde ıstemıyorlarmıs ben nazar degdırırım dıye benım yokmuş ya iç gecırırm dıye etrafımda bunlar gıbı cok ınsa var mahallemde dogum yapan bırı bebegının yuzunu sakladı bende hanı o kadar dangalak ınsalar varkı ....bosverdım hepsını hıc arkadasım kalmadı en yakınlarımz var Anne abla vs ..... o yuzden daha cok bunalıma gırıyorum komsumda gecen gun aaa sen hala yapamadınmı bır cocuk becerıksız senı dedı...sonrada saka saka dedı .yanı sımdı ne desem bos bunlara ALLAHA havale edıyorum canımı yakanın hesabını sor rabbım dıyorum...

okadar saçma sapan insanlar varki iyi olmuş boşver konuşmadıkları öyle insanlar hayatından uzak olsun zaten ailen sana yeter.bu tarz konularda başını ağrıtmasınlarda senden uzak olsunlar canım skma canını.herşeyde vardır bi hayır.

yaptırdık canım hıcbır sorun yok rahım fılmıde cekıldı cok sukur temız eşiminde sperm tahlıllerı cok temız. ıkı defa asılama oldu tutmadı 1 sene once kımyasal gebelık gecırdım sonrada hıc olmadı strese baglıyor doktorum hep aynı seylerı soyluyorlar

Üzülüyorsun elbet canın yanıyor yasayan bılır kesınlıkle uzulme dıyemem takma dıyemem ama arkadasım Rabbım goruyor bunu unutma senın canının acıdıgını rabbım goruyor düşmez kalkmaz bır Allah bugun bunları yapanlar sana yarın ne olacak bılınmez..

insan bi sorun olmayınca aslında daha çok takıyor kafaya.hani bi sorun problem yok peki neden hala olmuyor acaba başka bişey mi var doktorların bulamadığı diyorsun :)işte burda devreye inancımız girmeli.Rabbim istedikçe oluyor.Bizlere sabretmekten dua etmekten başka bişey kalmıyor.

bende zaten Rabbıme havale edıyorum herkesı canım...........

aynen canım bende oyle dıyorum ılk zamanlar cok doktor /hastane gezdım eşimi zorla surukledım ALLAH ondan bın kere razı olsun hıc kırmadı herseye benım ıcın katlandı .hep bır sorun aradım ama bulamadım sımdıde dıyorum kı Yaradanın takdırı bu beklıycem sonsuz ınancım var ALLAH buyuktur elbette bızlerı goruyor doktugumuz gözyaslarının mukafatını verıcek ama ne zaman olur onu bır tek O bılır. sabır etmek lazım ama bazen tukenıyorum dayanamıyorum ama asla Isyan da etmedım etmem de Dua herseyın ılacı

ne kadarlık evlısınız?ve ne zamandır bebek ıstıyorsunuz?

4 yıllık evlıyım 4 yıldır ıstıyorum

4 ay cok uzun bı sure degıl aslında umutsuzluga kapılmayın,bır problemde cıkmamıs ne mutlu size,etrafımdanda bılıyorum hıcbır problemlerı cıkmıyor kontrollere fln gıdıyorlar bu tanıdıklarım 6-7-8. aylarında hamıle kaldılar

tekrar yazayım sanırım yanlıs okudun 4 YILdır evlıyım 4 YILdır bebek ıstıyoruz ay degıl zaten Yıllardan bahsedıyorum

tekrar yazayım sanırım yanlıs okudun 4 YILdır evlıyım 4 YILdır bebek ıstıyoruz ay degıl zaten Yıllardan bahsedıyorum

yanlıs okudum gercekten kusuruma bakmayın lutfen 4 yıldır evlıyım 4 aydır ıstıyorum dıye anladım Duacınızım bebek ısteyen tum arkadasların,Rabbım nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…