- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
tavsiyeleriniz için teşekkürler hepsine en kısa zamanda bakacağım ah ya siyah ya beyaz olayından biraz vazgecebilsem bu diyet olayı haddini aştı bieraz bende hep aynı döngünün içinde buluyorum kendimi al ver al ver ama çözmeye niyet ettim bu durumun psikolojik yönünü göz ardı edemem çözeceğimNasil yani anlamadim? Sabah kalkinca baska seyler düüsünmekle neyi kastettiniz? Veya genel olarak neyi hep düsünüyorsunuz kalkinca? Diyet mi?
Kendinizle bukadar sert olmayin her kücük adim dahi basaridir:)
Belkide düzenli bir rutine ihtiyaciniz vardir veya manevi yönden güclenmeye ve kendinize inanmaya
Ara sira bende bosluga düsüyorum ve bu yüzden gün icerisinde bos vakitlerimde olsun, ev isi yaparken olsun hep youtube den bana iyi gelen bi kac kisiyi dinlerim ve izlerim.
Özellikle is yaparken ev süpürürken sadece dinleyerek faydalandigim bi kac hesabi sizle de paylasayim. Belki yardimci olur:) tabi sonradan kagit kalemle ögrendiklerimi de oldugu müddete yazili sekilde tutmakta fayda var
- hikmet anil öztekin
- hatice kübra tongar
- tülay kök
- rüzgar mira okan
Bunun yaninda cocuk uyurken vakit olunca sessiz vlog izliyorum. Beni rahatlatiyor ve motive ediyor verimli birseyler yapmak icin veya düzenli huzurlu bir hayat yasamak icin:)
- mera
- hüzme bursa
- feraye
- leyla
- ezgiloji
- külpisisi
-asya omras
- derune
- monai su
Bi kac yabanci kanali da takip ediyorum
Ama bence simdilik bukadari yeterli❤ Isterseniz bi göz atin. Umarim sizi motive eder ve hayatinzi etkileyek seyler bulursunuz❤❤❤