Merhaba sevgili gunlukcum
Uzun zaman olmuş yazmayalı temmuzun ikisinde tatile gitmiştim evime dün döndüm şükür kafaya bir şey takmadan gezip gördüğüm eglendigim deneyimledigim çocuklarımla güzel vakit geçirdiğim bı tatil oldu çok şükür son bir haftaki orman yangınları cigerimizi yaktı maalesef çok zor günler geçirdik köyümüzü yangın cevreledi ama rabbimin lutufu ile kurtuldu evimizin dibine kadar gelen yangın çok şükür çok az maddi hasarla bitti gitti kalan yangınlar da biran önce söndürülür inşallah
Aksaray'a başvuru yaptım yüksek lisans için 15 kişi alacak şansıma kesin olur gibi ve çok güzel bir şey daha benim için mülakatın olmaması hayırlısı olsun
Tatil boyunca içtiğim asitli içeceğin yediğim hamburgerin dondurmanın haddi hesabı olmadı ne yazikki 75.4 kiloyla diyete başladım dün bunun hayatımdaki son diyet olması için elimden gelen her şeyi yapacağım
Tatilde namaza başladım elhamdülillah iyi gidiyorum çok şükür çocuklara da duaları öğrettik bu yaz
Şimdi evimde düzen kurma zamanı
Bu sene inşallah okullar açılırsa geçen senenin açığını kapatmak için ciddi bir çalışma yapmam gerekecek hiç gocunmuyorum inşallah okul açılır da bende insanlara dokunabilmenin hazzini yaşarım geçen sene bu konuda tükenmişlik yoğun yaşadım çünkü
Yeniden bir planlama yapmak istiyorum bugün
Hayırlısıyla güzel günler olsun inşallah ülkemiz ve bizim için