- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Hayran kalıyorum ben disiplinli tempolu çalışanlaraBende de biraz üşengeçlik var, bana biraz fazla geldi
Ben deHayran kalıyorum ben disiplinli tempolu çalışanlara
Teşekkür ederim yorumunuz için ben ders çalışma konusunda sadece fiziksel ihtiyaçlarımı karsilayop ders çalışabilecek bir yapıya sahibimMerhabalar paylaşımlarınızı takip ediyorum. Bu günlük rutin biraz ağır değil mi? Yani başarısız olursanız modunuz düşecek. Günlere bölseniz mesela İngilizce Pazartesi perşembe Cuma alan Salı Çarşamba vs. Gibi. Haftanın bir günü de tatil ilan edip hiç bir şey düşünmeden geçirseniz. Benim De modum çabuk düşer o yüzden tavsiye de bulunmak istedim
O zaman ders konusunda kesin zaman sınırları belirlerseniz iyi olur. Çocuklar olunca söz konusu plan program şaşıyor amaTeşekkür ederim yorumunuz için ben ders çalışma konusunda sadece fiziksel ihtiyaçlarımı karsilayop ders çalışabilecek bir yapıya sahibimama iki çocuğum var onlara vakit ayırmak lazım falan diye ders çalışmayı bırakıyorum
Keşke bu disiplinim diğer alanlarda da olsa diyet rayından çıktı gidiyor kilom 67 oldu
Ders çalışmaya başlayalı yürüyüş bandimi ihmal ettim sorunum bu galiba bir şeye başlayınca tüm hayatımı ona adapte edip diğer yaşamımı ihmal ediyorum
çok teşekkürler öneriniz için denemeye gayret göstereceğim adım attım sayılır şimdi yazacağımSizi cok iyi anliyorum. Hepimiz ayni yolda yürüyoruz ve benzer problemlerle karsi karsiyayiz. Zihnimizdeki canlandirdigimiz ve asil oldugumuz kisi arasinda daglar kadar fark olabiliyor. Ama en azindan eksik veya gelistirmemiz gereken yönlerimizin farkindayiz. Simdi dediginiz gibi güzelce bir plan yapmak lazim. Sonrasinda bismillah deyip adim adim ilerlemek gerekonca insan basariyor, onca insan yeni bir ben yaratiyor kendinden, onca insan hayallerini yasarken bizim bir eksigimiz yok ki bence:) sadece biraz organize isler ve azim:) sonra Allah yürü kulum dediginde insallah hepimiz hayallerimize kavusacagiz.
Bi kücük tavsiye ( bunu bende uygulamaya cabaliyorum) her gün basaramadiklarinizi degilde basarsiklarinizi elde ettiklerinizi aklinizdan gecirin ve bir deftere not edin. Yani olumlu düsüünün. Ve planlarkende misal " bugün öglen 2 de tüm ev islerimi halletmis ve bir kahve molasi yapiyor olacagim" deyin. Yani emin bir sekilde yazin. Beyniniz buna odaklansin. Emir gibi olarak algilasin ve tüm evren sizin bu emrinizi yerine getirmek icin sizin icin cabalasin❤ Bu arada gecmis olsun. Her serde bir hayir vardir. Belkide bu gecici hastalikla az silkelenip düüsnüp hayallerinize ulasmaniz icin bir firsattir:)