- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Benzesiyoruz34 yasında tek yasayan bir kadınım. Çalışıyorum. Kendime ait güzel bir alanım var. Kişisel gelişimle ilgileniyorum. 50 yaşına geldiğimde, psikolojik danışman olmayı hayal ediyorum.
Duygularımız olumsuza evrildiğinde, yok sayıp duygu durumunu değiştirmeye çalışmak yerine, o duyguyu kabul edip, neden böyle hissettiğimizi analiz etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Dün
Kitap okudum
Diyete uydum
Meditasyon yaptım
Bunun dışında bir şey yapmadım tembellik günü idi benim için yine duygu durumumunn düştüğü günlerden biriydi bütün gün yattım bugün buna izin vermeyeceğim hemen kalk hareketli bir müzik aç bakalım
teşekkür ederim bunu nasıl anlatsam bilemedim içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum bazen ve yatakttan cikasim gelmiyor depresyon gibi değilDuygularımız olumsuza evrildiğinde, yok sayıp duygu durumunu değiştirmeye çalışmak yerine, o duyguyu kabul edip, neden böyle hissettiğimizi analiz etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Olumsuz duygular insanı değişime zorlamak ve harekete geçirmek için var. Her biri en az güzel duygular kadar kıymetli bence.
Üzerine iyice düşünüp neden kaynaklandığını anladığıda geçer o sıkıntı zaten. Şu an sana derdini anlatmaya çalışıyor:) Mesela sınav kaygısı hepimizin yaşadığı düzeyde mi daha mı fazla? Fazlaysa neden? Yetersizlik hissi ile bağlantısı olabilir mi gibi iç sorguları yapman fayda sağlayacak diye düşünüyorum.teşekkür ederim bunu nasıl anlatsam bilemedim içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum bazen ve yatakttan cikasim gelmiyor depresyon gibi değil
Sanırım sınav kaygısı başladı bu pazar alese gireceğim
Evet yıllardır kilo alma verme döngüsü icerisindeyim maalesef bı ara takintiya dönüşmüştü tedavi aldım çok şükür şu anda daha iyiyim bende diyetisyene devam ediyorum benim sorunum daha çok mukemmelliyetcilikten kaynaklanıyor bir şey eksik olduğunda bile nasılsa olmadı nasılsa yapamadım gibi kendimi başarısızlıkla etiketliyorum bunun farkına vardim basetmeye çalışıyorumÜzerine iyice düşünüp neden kaynaklandığını anladığıda geçer o sıkıntı zaten. Şu an sana derdini anlatmaya çalışıyor:) Mesela sınav kaygısı hepimizin yaşadığı düzeyde mi daha mı fazla? Fazlaysa neden? Yetersizlik hissi ile bağlantısı olabilir mi gibi iç sorguları yapman fayda sağlayacak diye düşünüyorum.
Arada konunu okuyorum. Senin de duygusal yeme sıkıntın var sanırım. Bende de var ve diyetisyene gidiyorum şu an. Başa sarmamak için her yeme atağı geldiğinde hissettiklerimi yazmaya başladım. Hangi duygular veya durumlar beni hangi yiyecekleri yemeğe yönlediriyor kısmını anlamaya çalışıyorum.
Çok teşekkür ederimEvet yıllardır kilo alma verme döngüsü icerisindeyim maalesef bı ara takintiya dönüşmüştü tedavi aldım çok şükür şu anda daha iyiyim bende diyetisyene devam ediyorum benim sorunum daha çok mukemmelliyetcilikten kaynaklanıyor bir şey eksik olduğunda bile nasılsa olmadı nasılsa yapamadım gibi kendimi başarısızlıkla etiketliyorum bunun farkına vardim basetmeye çalışıyorum
Bu arada ben sizin topiginizi didik didik okuyor ve sizi sürdürebilir oluşnuzu hayranlıkla takip ediyorum