Verimli Yaşam Günlüğüm

Evet pek uğramıyorum.
İyi diyelim iyi olalım.
Sen nasılsın?
Bende iyiyim alese girdim bakalım mülakata hazırlanmaya çalışıyorum hem kırsehire hem de Niğde ye başvuracağım yüksek lisans için onun dışında günlük rutinleri sürdürmeye çalışıyorum hala istikrar yok denecek kadar az duse kalka ilerliyorum işte ama en azından bir şeyler eksik kaldığında eskisi gibi paralamiyorum kendimi kaldığım yerden devam etmek daha kolay böylece

Bu hafta diyetime uymakta çok zorlanıyorum sanırım geçen bozdugum için kendimi iyice kistim şimdi de o yüzden yoksunluk yaşıyorum of bu diyet işi biktirdi beni 10 yıldır diyet yapıyorum al ver al ver gerçekten yorgun ve bitkin hissediyorum 🥴

Bak canım bak seni çok seviyorum düşünme sadece ne yapman gerekiyorsa onu yap düşüncelerinin arasında kaybolup kendini kaybetme artık ne yapman gerekse onu yap ve sabret elbet hayat benim için en güzelini hazırlıyor

Ne istiyorum
İyi bir anne olmak :Öyleyse sabırlı ol öfkeni kontrol et unutma onlar benim çocuklarım ben sabretmezsem kimse sabretmez ve onur çok önemlidir onların onurunu kırma ilerde beni hatirlarken annem bizim için elinden geleni yaptı sevecen bir anneydi bizimle xcok ilgilenirdi demelerini istiyorum öyleyse ona göre davran az da olsa günlük onlarla oyun oyna
Sağlıklı ve sevebilecegim bir beden :sporuna diyetine uy kızım kimse sen değil kimseyle kendini kıyaslama bu senin bedenin ve çok değerli onu kabul et ve istediğin gibi olması için sabırla onu güzelce besle

Kişisel gelişim Her gün oku az da olsa oku

Yüksek lisans Ders çalış tabiki her gün

Meditasyon :zihnini berraklastirmak için meditasyon yap

Benim sorunum ne : Çok fazla ne yapacağımı düşünmem her şey belli hep aynı düzeyde olmak Zorunda değil her gün harika olmak durumunda değil çoğunlukla bu iyi olsun hayatını biraz akışa bırak akışa güven olumlu düşün düşünmeye değil yaptıklarına odaklan bir işi bitir diğerine basla ki zihnin düşünmeye fırsat bulamasın hadl bakalım seni seviyorum toparla kendini bir kaç gün istediğin gibi gitmedi diye başarısız değilsin başarısız olmak yok bu bir yol senin yolun dinlenmek de var patikalar da var kendi hızında ilerle sadece kendini yıpratma kuzum

Merhaba günlüğüm
Yarın diyetisyen kontrolum var ve kilo aldım bu hafta
Ders her gün çalıştım
Her gün yürüyüş yaptım
Her gün meditasyon yaptım
Çoğunlukla kitap okudum
Ama işte diyet :KK11::KK11::KK11:

Merhaba sevgili günlüğüm nispeten verimli bir gün geçiriyorum çok şükür diyetini toparladım diyetisyenimden katı bir liste yerine yavaş kilo verebileceğim ama rutine oturtabilecegim bir liste istedim daha esnek bir liste yazdı ve bugün ona uyarak kendimi gayet iyi hissettim
Yuruyusumu yaparken ders videosu dinledim ve ders çalışmış oldum
Kitabımı baya bir okudum çok ilgimi çekti Alışkanlıkların gücü diye bir kitap okuyorum
Yatmadan meditasyon yaparim
Çocuklarla baya güzel oynadım.
Her günüm böyle olsun :dondurma:

Merhaba sevgili günlüğüm
Bugün sporumu yaptım diyete uydum ders çalıştım kitabımı okudum okulla ilgili yapmam gereken bı iş vardı onu da tamamladım çocuklarla pek vakit geciremedik ama parkta güzel oynadilar yatmadan da meditasyonu yaparim
Verimli bir gündü diyebiliriz

Merhaba sevgili günlüğüm bir iki gündür yazmadım bu günlerde spora ve diyete uydum bugün spor salonuna da basliyorum eşimle balığa dadandik meğer ben bir balık avı tutkunuymusum çocuklarla ebada ödev yaptırmak dışında pek ilgilenemedim bugün onların eğlenmesi için bir şeyler yapalım lstiyoruz pazara da gidilecek bugün tabi ekonomik olarak hedef tutmadı paramız bitti ve daha 10 gün var maaşa haftalık 500 hiç yetmiyormuş diğer ay 600 yapıp tekrar deneyeceğim ama yine de borçlar için bin beş yüz kendime de 700 biriktirdim yakın zmanda 900 liraya bir eğitim alacağım ve ikinci modul için de biriktirmeye başlayacağım
Bu arada ales aciklandi 85 aldım bakalım artık başvurumu yapacagim sonrası kısmet bence fena değil puanım
Yarın diyetisyen kontrolum var bu hafta diyet daha esnek olduğu için hariç zorlamadim ve yarım kilo verdim sanırım az gibi gelebilir ama zaten vermem gereken bı 5 -6 kilo yavaş yavaş sakin sakin gitsin haftada yarimdan 12 hafta sürer dolayısıyla yılbaşına korumaya geçmek hedefim inşallah

Merhaba sevgili günlük yüksek lisansta yedeğe kalınca bı afallama dönemi yasadim olacağına çok fazla inanmıştım bu arada Tokat uzaktan tezsiz yüksek lisans açınca ona da başvuru yaptım ama bir türlü icime sinmedi çünkü ben alanda olabildiğince yetkin olmak özellikle yeme bozuklukları alanında çalışmalar yapmak hatta ilerisi için bununla ilgili bir iş kurmak istiyorum
Neyse ki kararımı verdim bir kez denedim olmadı diye vazgeçecek değilim İngilizceye calismaya başladım sıkı bir çalışma ile üstesinden gelirim inşallah tabiki her seçim bir vazgecisi beraberinde getiriyor şimdi en az altı aylık bir süre sıkı bir şekilde dile çalışmam gerek iki küçük cocugumun zamanından mümkün olduğunca az çalarak yapmaya çalışacağım bunu buna paralel olarak da başvuru yaptığımda gireceğim mulkaatlar için yavaş yavaş alanla ilgili notlar çıkaracağım ve kitap okumalarim tamamen alana dönük olacak
Önümüzdeki ay için yeme bozuklukları ile ilgili bir eğitim satın aldım temel egitimden sonra ikinci modülü de alarak buradaki hayalim için bir adım atmış oldum
Kendi yeme davranışına gelince bu ara girdiğim bu bunalımın etkisiyle saldım biran önce toparlamak lazım diyetisyeni de bıraktım hem maddi sebeplerden h de artık kendi başıma bu işi çözmek gerektiğine inandığım dan tekrar başlamayı düşünmüyorum bu konuda günlük karbonhidrat tüketimini 2 dilim ekmek 2 meyve de sınırlarsam bana harika olur spor zaten yapıyorum onda sıkıntı yok cociikar da bizde uzaktan eğitime devam ediyoruz onunla ilgili planlamalar da bir aksaklık olacağını da çocuklarla da günlük yarım ssat eba da yarım saat kitaplarımızda çalışıyoruz gece de kitaplarını okuyup yatırıyorum simdilik onlarla etkileşimin bu kadarla kalıyor onun dışında ikisi güzel oynuyor artık parka çıkmıyoruz vakalar arttığı için

Günlük rutinim tüm bu etkinlikler etrafında şekillenecek
Günlük yapmak istediklerime bakacak olursak
1-en az 2 saat ingilizce
2-1saat alan çalışması
3- alanla ilgili günlük kitap okuma
4- çocuklarla en az yarım saat akademik çalışma ve yarım saatlik oyun ya da aktivite zamanı
5-diyete tam uyum
6- günlük spor
7-islerimi aksatmadan zamanında yapma ( ev işi ve okul işleri )

Burada ki dayanagim
USENME ERTELEME VAZGECME
BİR İSİ BİRAK DİGERİNE BASLA

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Merhaba sevgili günlük yüksek lisansta yedeğe kalınca bı afallama dönemi yasadim olacağına çok fazla inanmıştım bu arada Tokat uzaktan tezsiz yüksek lisans açınca ona da başvuru yaptım ama bir türlü icime sinmedi çünkü ben alanda olabildiğince yetkin olmak özellikle yeme bozuklukları alanında çalışmalar yapmak hatta ilerisi için bununla ilgili bir iş kurmak istiyorum
Neyse ki kararımı verdim bir kez denedim olmadı diye vazgeçecek değilim İngilizceye calismaya başladım sıkı bir çalışma ile üstesinden gelirim inşallah tabiki her seçim bir vazgecisi beraberinde getiriyor şimdi en az altı aylık bir süre sıkı bir şekilde dile çalışmam gerek iki küçük cocugumun zamanından mümkün olduğunca az çalarak yapmaya çalışacağım bunu buna paralel olarak da başvuru yaptığımda gireceğim mulkaatlar için yavaş yavaş alanla ilgili notlar çıkaracağım ve kitap okumalarim tamamen alana dönük olacak
Önümüzdeki ay için yeme bozuklukları ile ilgili bir eğitim satın aldım temel egitimden sonra ikinci modülü de alarak buradaki hayalim için bir adım atmış oldum
Kendi yeme davranışına gelince bu ara girdiğim bu bunalımın etkisiyle saldım biran önce toparlamak lazım diyetisyeni de bıraktım hem maddi sebeplerden h de artık kendi başıma bu işi çözmek gerektiğine inandığım dan tekrar başlamayı düşünmüyorum bu konuda günlük karbonhidrat tüketimini 2 dilim ekmek 2 meyve de sınırlarsam bana harika olur spor zaten yapıyorum onda sıkıntı yok cociikar da bizde uzaktan eğitime devam ediyoruz onunla ilgili planlamalar da bir aksaklık olacağını da çocuklarla da günlük yarım ssat eba da yarım saat kitaplarımızda çalışıyoruz gece de kitaplarını okuyup yatırıyorum simdilik onlarla etkileşimin bu kadarla kalıyor onun dışında ikisi güzel oynuyor artık parka çıkmıyoruz vakalar arttığı için

Günlük rutinim tüm bu etkinlikler etrafında şekillenecek
Günlük yapmak istediklerime bakacak olursak
1-en az 2 saat ingilizce
2-1saat alan çalışması
3- alanla ilgili günlük kitap okuma
4- çocuklarla en az yarım saat akademik çalışma ve yarım saatlik oyun ya da aktivite zamanı
5-diyete tam uyum
6- günlük spor
7-islerimi aksatmadan zamanında yapma ( ev işi ve okul işleri )

Burada ki dayanagim
USENME ERTELEME VAZGECME
BİR İSİ BİRAK DİGERİNE BASLA

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Merhabalar paylaşımlarınızı takip ediyorum. Bu günlük rutin biraz ağır değil mi? Yani başarısız olursanız modunuz düşecek. Günlere bölseniz mesela İngilizce Pazartesi perşembe Cuma alan Salı Çarşamba vs. Gibi. Haftanın bir günü de tatil ilan edip hiç bir şey düşünmeden geçirseniz. Benim De modum çabuk düşer o yüzden tavsiye de bulunmak istedim 😊

Merhabalar paylaşımlarınızı takip ediyorum. Bu günlük rutin biraz ağır değil mi? Yani başarısız olursanız modunuz düşecek. Günlere bölseniz mesela İngilizce Pazartesi perşembe Cuma alan Salı Çarşamba vs. Gibi. Haftanın bir günü de tatil ilan edip hiç bir şey düşünmeden geçirseniz. Benim De modum çabuk düşer o yüzden tavsiye de bulunmak istedim 😊
Yapan yapıyor maşallah diyorum bi sündük ben varım biraz da bana bulaşsa böyle çalışkanlık 😊

X