Sınav cumartesi öyleyse pazar dinlenip pazartesi yeni bir hayata başlarım
Bu sene için yapmak istediklerimi bı siralayayim ki zihnim netlessin
Günlük rutinime almak iatediklerim
1-İngilizceyi unutmamak için günlük 20 dk okuma yapmak bunun için alıp da çözemedigim kitapları kullanacağım
2-Alan okumalarına geri dönmek : Ufak ufak kitap okusam da eskiye göre çok çok az seviyede inşallah aylık 4 kitap bitirmeyi istiyorum
3- İzlemek :haftada en az üç gün bana ilham verecek birşeyleri izlemeyi istiyorum
4- Cocuklarla kaliteli zaman : Şu anda bu konuda her gün birlikte sofraya oturmaya dikkat ediyorum her gün uyuma rutini ( dış fırçalama kitap okuma sohbet ve uyku ) ve günlük oyun rutini yarım saat olacak şekilde yapıyorduk bunu da oyun rutini iki parça olacak şekilde ayarlamak istiyorum haftada iki gün civarı da dışarı çıkıyoruz ailecek dogada vakit geçiriyoruz
5- uyku : Sınavların bana en olumsuz etkisi geceleri uykusuz geçirmek oldu sanırım inşallah uyku düzenimi 12-7 olacak sekilde düzenlemek istiyorum
6- Namazlar : Düzenlemek istiyorum maalesef bu konuda çok eksiğim
7- Ev düzeni : Büyük bir temizliğe ihtiyaç var camlar ve mutfak dolabı gibi şeyler için bir kadın bulmayı düşünüyorum çekmece içleri vs için de gün gün yapmayı düşünüyorum
Günlük temizlikte her akşam yatmadan toplama ve kahvaltıdan sonra süpürme şeklinde gidiyor aynen devam
8- Sağlıklı beslenme : Yeme düzeni ile ilgili problemlerimi büyük oranda astım ama daha gidecek çok yolum var bı üç dört kilo da vermek istiyorum ama tabiki ruhuma zarar vermeden kalıcı ve uzun vadede
9- spor : Salona devam ediyorum gitmediğim günlerde de bı yarım saatlik yürüyüş yapmayı istiyorum
10- cumartesi günlerini tamamen uzaktn eğitim çalışmalarına ayırıyorum diğer işler için mola günü
11 - Pazarda benim tembellik günüm