Havacılıkla pek ilgimiz yok bizim ama arada kullanıyoruz :) Burası il bazında bi müdürlükNasıl bir işyeri orası yahuElaman lazım mı
Tekrar hoşgeldinSlm kızlar geçen gün yasaklı birşey paylaşımım olmuş kural ihlali olduğu için 2 gün engel koydu site yazamadım. Bilmiyordum
Ütü masası olarak gazzela ya da vileda marka gazzela çok iyi.Benim ki vileda marka memnunum.Ütü masası önerisi olan var mı? Bizimki ömrünü doldurmuş. Bugün kendini imha etti.
Bir de ahşap mobilyaların tozunu nasıl alıyorsunuz? Kullandığınız doğal bir ürün veya malzeme var mı?
huzur veren sohbetleri,sıcak insanları özledik..Haklısınız çünkü günümüzde misafirlikler aşırı yorucu ve kurallara bağlı. Ayıp olmasın diye samimiyetsiz davranır olduk ve misafirden soğuduk.
Çalışan insan için kolay şeyler değil kesinlikle. Arkadaşlarım ile gün yapıyoruz. Ev sahibi sadece çay demliyor, gelen herkes 1 çeşit yapıp getiriyor. Böylesi çok rahat mesela.
Ben haftaiçi misafirliğe gitmiyorum da misafir almıyorum da. Kızım 21:00-21:30 arası yatıyor. Haftaiçi misafir kızımın uyku düzenini bozuyor ve ertesi gün bizim için epey zor geçiyor.
Pazar günlerini de genelde evde geçirmeyi seviyorum. Bu yüzden benim kabul günüm Cumartesi:)) Yarın gelinlik görevim kapsamında eşimin halasını öğlen bize çağırdım mesela
Tercihim kahvaltı veya çaydan yana:)
En pratik yöntem ev yapımı satan yerlerden hazır bir şeyler almak:))g
huzur veren sohbetleri,sıcak insanları özledik..
şıkır şıkır salonlar,gereksiz şıklıkta sunumlar servisler,abartı sofralar ve sürekli çek,inen utanan ev sahipelri ve beklentisi yüksek misaifrlerden bıktık gerçekten..
sıcak bi sohbet bi kahve pek çok şeye yeter aslında...
en mantıklısı arkadaşım..
haftaiçi çok yorucu oluyor iş sonrası hazırlık vs..
ben de kabul etmemeye çalışıyorum haftaiçi misaifr..ancak eşim askere gideceği için şu 10gün her güne bir misafir var neredeyse ..o sebeple aşırı yoruluyorum...
bu konuda önerebileceğiniz pratik tarif öneri alabilirim :
en kötü yanı da çocuğumla istediğim gibi ilgilenememek..hazırlık misafir sonrası temizlik vs..
En pratik yöntem ev yapımı satan yerlerden hazır bir şeyler almak:))
Ütü masası olarak gazzela ya da vileda marka gazzela çok iyi.Benim ki vileda marka memnunum.
Tüm evi arap sabunu+sirke ile temizyorım
Koltuk halı silme mutfak dolabı silme toz buna dahil. Arap sabununu az sirke ile sulandırıp fısfıslı şişeye koyabilirsiniz
Benim instagram'de pasif bir profilim var. Takip ettiğim tanıdık, arkadaş vs. yok. Ama ilgi alanıma göre takip ettiğim sayfalar var. Çok da faydalı olduklarını düşünüyorum.Günaydın kızlar mutlu pazarlar.
Sosyal medya detoksu yaptım telefonumdan bütün sosyal medya hesaplarını dondurup uygulamaları e sildim.Artık içinden çıkılmaz bir hal almıştı. Sosyal medya ve hergün sıklıkla kullandığımız WhatsApp ta dahil sildim.
Whatsapp gruplarında hergün saçma sapan yazısan insanlardan bıktım.Yazmıyorum coğu zaman ama okumak,göz gezdirmek, bildirimini görmek bile rahatsız ediyor çıkmak istiyorum çıkamıyordum ayıp olmasın farklı anlaşılmasın diye.Kafamı dinleyeceğim bakalım dayanabilecek miyim teli elime alıyorum bomboş yapacak bişey yok hemen aklıma geliy or usulca tekrar bırakıyorum. Bu tarz hesaplarla iyice mahvettiler beynimizi hayallerimizi düşünme gücümüzü değiştiriyorlar resmen. Herkesin saçma sapan çılgın göstermelikten ibaret mutluluk pozlarından yediği yemekten yaptığı hamur işlerinden 3+1 bir evin 5 bin kez aynı fotosununun hergün paylaşımından inanılmaz sıkıldım. Nasıl bi görmemişliktir anlamıyorum takip ettiğimden değil keşfet kısmına giriyorum şuursuz insanlar işi gücü olmayan kendini geliştirme yolunda çabası olmayan herkesten sıkıldım. Bana iyi gelecek
Şu an yaşadığın durumda yapacak birşey yok canım ama sonrasında uygulayabilirsin. Ben insanlara haftaiçi çocuğum erken uyuduğu için misafirliğe gelemeyeceğimizi direkt söylemiştim. Dolayısıyla bunu söylediğim insanlar size gelelim de diyemiyorlar:))g
huzur veren sohbetleri,sıcak insanları özledik..
şıkır şıkır salonlar,gereksiz şıklıkta sunumlar servisler,abartı sofralar ve sürekli çek,inen utanan ev sahipelri ve beklentisi yüksek misaifrlerden bıktık gerçekten..
sıcak bi sohbet bi kahve pek çok şeye yeter aslında...
en mantıklısı arkadaşım..
haftaiçi çok yorucu oluyor iş sonrası hazırlık vs..
ben de kabul etmemeye çalışıyorum haftaiçi misaifr..ancak eşim askere gideceği için şu 10gün her güne bir misafir var neredeyse ..o sebeple aşırı yoruluyorum...
bu konuda önerebileceğiniz pratik tarif öneri alabilirim :
en kötü yanı da çocuğumla istediğim gibi ilgilenememek..hazırlık misafir sonrası temizlik vs..
Ben yillardir tac kullaniyorum memnunum zamanlanlastikleribgevsiyor amam oraya yeni lastik diktim on iki yil oldu hala kullanılıyorMerhaba
elecda uzın süredir diğer tipiklerde görmeyince meraklandım sonra kendi kendime ne zamandır bu başlığa bakmadığım aklıma geldi iyi bir sorun yok
SertSessiz taç markayı öneriyorlar
Ben aceleden BİM’e gelenlerden almıştım ama bildiğin naylon üstüne ayriyetten 2 -3 kat çarsaf seriyorum
Ama bende büyük yatağa geçince taç almayı düşünüyorum
Hoşgeldin canım. Bizim evde yer seramikleri, banyo dolapları ve banyo tezgahı parlak. Örnek daire olarak kalsa gayet güzel görünüyor ancak içinde yaşamaman lazımmerhaba cuma gününden başladım okumaya
vakit oldukça geriye doğru okuyacağım :)
mop deneyimini yazar mısın. benim de büyük parlak seramik ve inanılmaz su izi kalıyor, sırf bu özelliğinden bile seramikleri değiştirmek istiyorum, ama şu an mümkün değil.
ütü masası almışsınız, ben de gazella kullanıyorum, oldukça geniş ve en önemlisi sağlam. aynı şekilde çamaşır kurutmalıkları da çok sağlam, bir kere al bir daha kırılmadan 10 yıl kullan.
tüm okuyucu arkadaşlara sormak istiyorum. oğluma yeni bir oda takımı aldım, henüz gelmedi, yatak arayışına da başlayacağız, onun için araştırma yapmak ve gezmek lazım. ben de kolay olan kısmı halledeyim, bir yatak koruyucu alez alayım, en azından onun derdinden kurtulayım diye düşündüm. gece alt ıslatması yok,lakin 1-2 ayda bir falan kaçırabiliyor (6 yaşında normal bir durum) alacağım yatağı da uzun yıllar kullanacağı için leke vs olsun istemiyorum. kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz marka model var mı?
Selam canım. Fırsat buldukça diğer konulara da yazmaya çalışıyorum. Sen de iyisindir umarım.Merhaba
elecda uzın süredir diğer tipiklerde görmeyince meraklandım sonra kendi kendime ne zamandır bu başlığa bakmadığım aklıma geldi iyi bir sorun yok
SertSessiz taç markayı öneriyorlar
Ben aceleden BİM’e gelenlerden almıştım ama bildiğin naylon üstüne ayriyetten 2 -3 kat çarsaf seriyorum
Ama bende büyük yatağa geçince taç almayı düşünüyorum