Popüler Konu Verimli Rutin

Çalışan insan için kolay şeyler değil kesinlikle. Arkadaşlarım ile gün yapıyoruz. Ev sahibi sadece çay demliyor, gelen herkes 1 çeşit yapıp getiriyor. Böylesi çok rahat mesela.

Ben haftaiçi misafirliğe gitmiyorum da misafir almıyorum da. Kızım 21:00-21:30 arası yatıyor. Haftaiçi misafir kızımın uyku düzenini bozuyor ve ertesi gün bizim için epey zor geçiyor.

Pazar günlerini de genelde evde geçirmeyi seviyorum. Bu yüzden benim kabul günüm Cumartesi:)) Yarın gelinlik görevim kapsamında eşimin halasını öğlen bize çağırdım mesela
Tercihim kahvaltı veya çaydan yana:)

Yaa ben size bayıldımmm maşallah herşeyde tertip düzen misafir de bile ilerde hamile kalır anne olur isem sizden öğrenecek çok şeyim var :)Birde sürekli kızım şeklinde konuşuyorsunuz ya çok hosuma gidiyor kızım olmasını çok istiyorum sanırım ondan hayırlı sağlıklı inşallah

Dün maaşımı aldım. Ödemeleri yaptım. Bu ay bir deneme yapmak istiyorum. Aylık eve, kendime ve kızıma toplam 1500 lira ayırdım. Bu parayla bu ayı geçirmeyi deneyeceğim.

Mutfak için evdekileri ve buzluktakileri ağırlıklı kullanmak niyetindeyim.

Kendime doktor randevusu dışında bir planlı harcamam yok henüz.

Kızım için de dün akşam spor ayakkabı ve bot aldım. 140 lira harcadım. Bu ay oyuncak ve kitap almayacağım. Kıyafet ihtiyacı da şu an yok.

Size kendimi oldukça iyi hissettiren rutinlerimden bahsetmek istiyorum.Sabah kalkınca çörek otu yağı,hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve orta sarımsak yutuyorum.organik elma sirkesi kullanıyorum cildim lekesiz ve canlıdır bağışıklık sistemim güçlüdür kolay kolay hastalanmam.. Sebebini sabahları yuttuğum sarımsağa borcluyum bence.İş yerinde cok makyaj tercih etmiyorum 24 saat calıstıgım için cok zor oluyor düzenli kan tetkiklerimi yaptırıyorum vitaminlerimde düşme varsa he men harekete geçip yükseltmeye calısıyorum 2 yemek kaşığı pekmezin icine ya limon sıkıyorum ya da portakal böylelikle c vitamini emilimi artırdığı için kısa sürede doğal şekilde yükseliyor her şekilde günde 2,5 litre suyumu içiyorum cilt sağlığı için oldukça faydalı

Çok teşekkür ederim .
İnşallah sizin için doğru zamanda sağlıklı bir kız evladınız olur. Ben kızımdan çok şey öğrendim. Anne-baba çocuğu yetiştirmiyor aslında çocuk bizi yetiştiriyor. Hayatı heyecanla karşılayan, kalbi sevinçle dolu, geçmişle gelecekle bir derdi olmayan, anı hakkını vererek yaşayan, önyargısız ve karşısındakini olduğu gibi kabul eden onlar. Bizimse onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.

Ya belki saçma gelicek ama evlat ayrımım asla yok. Ama bir kızım olmazsa cok üzüleceğim Allahım hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah.Duanız için teşekkür ederim

Süpersiniz. Bot ve spor ayakkabı çok uygun almışsınız 140 a. Bende bu ay o şekilde bir planlama deneyeceğim ve herşeyi yazacağım

yani haklısınız :) birinden biri olur zaten kredi kartına ihtiyaç kalmaz
ben de almayı bıraktım ama var olan taksitleri daha devam ediyor.

önce ihtiyaç kredisini kapatayım ben

güzel bir rutininiz var
bir tek sarımsak kokusu rahatsız etmiyor mu gün içinde.
mesela ben balıkyağı hapı içiyorum gündüz ağzıma tadı geliyor bazen.

güzel bir rutininiz var
bir tek sarımsak kokusu rahatsız etmiyor mu gün içinde.
mesela ben balıkyağı hapı içiyorum gündüz ağzıma tadı geliyor bazen.
Hayır kesinlikle kokmuyor çünkü parcalamadan tam yutuyorum bu rutinlerim ile hem bağışıklık sistemim güçlü ve daha enerjik hissediyorum.
Kahvaltı da bazen 4 kaşık yoğurt, yulaf, 6-7 çig fındık , yaban mersini(mevsime göre) tüketiyorum enerjik olmama katkı sağlıyor.
Bir şekilde yulafı hayatımıza koyarsak çok güzel olur hem tok tutuyor hemde cok besleyici :)

Yazmayı unuttum hafta da iki kez Norveç somon yemeye özen gösteriyorum. Bu sebeple d vitamini, b12 gibi bircok vitamini içerdiği için ek takviye vitamin almama cok gerek kalmıyor.
Sağlıklı yaşam adına herşey doğada var çok şükür yeter ki tüketelim sağlıklı beslendiğimiz zaman daha enerjik,daha sağlıklı, gününü daha iyi geçiren bireyler oluyoruz. İşin sırrı sağlıklı beslenme,çok yorgunum, bitkinim diyen arkadaşlarımın beslenme şekline baktığım zaman fast food,hamur işleri ve çok fazla paketli gıda tükettiklerini görüyorum bu tarz ürünler enerjimizi alıyor sömürüyor resmen.
Birde sporun etkisi tartışılmaz bile inanılmaz faydalı spor, günde 30-40 dk ayırmamızı istiyor bizden ve enerjik 24 saat sağlıyor

Süpersiniz. Bot ve spor ayakkabı çok uygun almışsınız 140 a. Bende bu ay o şekilde bir planlama deneyeceğim ve herşeyi yazacağım
Uygun oldu gerçekten. İnternetten beğendiğimiz ayakkabı 140 liraydı. Gidip mağazada denediğimizde beğenmedik. Orada kızım Elsalı bir spor ayakkabı gördü. Onu tutturdu. İndirimle 70 liray düşmüş. Botlarda o fiyattı. Ayakkabıyı şu anki ayak numarasına göre, botu bir numara büyük aldık.

yani haklısınız :) birinden biri olur zaten kredi kartına ihtiyaç kalmaz
ben de almayı bıraktım ama var olan taksitleri daha devam ediyor.

önce ihtiyaç kredisini kapatayım ben
Benim o taksitler çok uzundu ve benim de o kadar sabrım yoktu. O yüzden kredi çekip kapattım. Ben kredi kartı kullanmayı beceremiyorum. Hesabım mutlaka şaşıyor. O yüzden çıkardım hayatımdan.

Sporu bir türlü hayatıma dahil etmeyi başaramadım maalesef. Siz nasıl spor yapıyorsunuz?

Sporu bir türlü hayatıma dahil etmeyi başaramadım maalesef. Siz nasıl spor yapıyorsunuz?
Ben yürüyorum işteykende spor salonumuz var molamda ınmeye 30 dk da olsa vakit ayırmaya çalışıyorum kulaklığımı takıyorum sporumu yapıyorum.Başlangıçta çok zordu benim için sürekli üşeniyordum sanki yürürsem vaktim boşa gidermiş gibi geliyordu ama cok kısa sürede vücut alışıyor yapmayınca duramaz hale geliyorsun. O yüzden sabah erken kalkıyorum bazen spor yapıyorum duşumu alıyorum kahvaltı kahve ve iş maratonu.Ama erkenden kalkıp spor yapmak rutinim değil evde olunca da erken kalkıyoruz eşimle yürüyoruz 45 dakika 1 saat dönüşte ise gazetemizi alıyoruz bazen simit alıp evımıze geliyoruz.Duş ve uzun süren kahvaltımız başlıyor ikimizde evde isek 12 ye kadar bunları bitirmiş oluyoruz haftanın yaklaşık 4 5 günü spor yapıyorum.

İlla bir spor salonu şart değil, ben spor salonu çok sevmiyorum hem kapalı ortam boğuyor hemde koşu bandı,bisiklet tarzı spor aletlerini sevmiyorum sıkılıyorum ama iş yerinde bazen iniyorum.Ama en sevdiğim spor yürüyüş açık hava müthiş hissettiriyor Diyet yaptığım dönemler sporu epey sıkılaştırıyorum sabah 6da uyanıp rutınlerımı kullanıyorum 6,6:40 arası evde eliptik yapıyorum 7de duştan çıkmış oluyorum duşa girmeden yumurtamı koyuyorm haşlanıyor duş sonrası 10 dk da hazırlanıyorum kahvaltı yapıyorum bazen üstüne birde türk kahvesi içiyorum 7,35 e kadar bunları halletmiş oluyorum 7:40 ta arabaya biniyoruz iş yerim evime 15 dk trafik olursa 20 25 dk ya kadar uzanabiliyor güne bu şekilde başladığım da inanılmaz enerjik dinç hissediyorum.

Ne kadar güzel. Ben sabahları 07:00'de kalkıyorum. 08:30'da evden çıkıyoruz. Kızımın hazırlığı ve kahvaltı kısmı anca halloluyor. Öğlen işyeri civarı yürüyemiyorum çünkü havaalanının içinde çalışıyorum. Önüm pist yani

Akşam da şirket aracı ile gidip kızımı alıyoruz, kızımla beni eve bırakıyorlar. Sonrası zaten sürekli çocukla uğraşma durumu.

İşyerinde spor salonu şahane bir durummuş gerçekten

Saunamız da var çarşamba günleri avokadolu ve kahveli maskelerimizi alıp iniyoruz saunaya çok şükür gerek beslenme düzenim ve toksinleri atma açısından saunanın da etkisi ile kışı hasta olmadan,vücut direncim düşmeden geçirdim.

İyi akşamlar Hanımlar,

Bugün sabah kahvaltıda bozulmak üzere olan kaşar peyniri ile küflenmesine ramak kalmış 4 adet tost ekmeğini değerlendirmek üzere fırında kaşarlı ekmek yaptım.

Öğleden sonra eşimin halasını ve kızını çağırmıştım. Kızımla beraber ıslak kek yaptık. Yanına bir de haşhaşlı çörek yaptık. Çocukla mutfakta vakit geçirmek keyifli olmakla beraber sonrasında temizlik kısmı epey sıkıntılı

Misafirler 17:00 gibi gittiler. Akşam yemeği için ekmek arası köfte ve ayran planladık. Eskişehir'in köftesini çok sevdiğimiz için son gititğimizde pişmemiş 2 kg köfte almıştım. Arada tost makinesinde pişirip ekmek arası yiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…