Sakız adası için kumsal yok deniyor doğru mu? Çocuklar ile rahat gezebileceğimiz, kumsalı olan, feribot ile ulaşım sağlayabileceğimiz bir yere gitmek istiyoruz. Sakız veya susam hangisini önerirsin? Midilli'ye baktık, genelde ev konsepti. Düzgün bir otel var o da adanın diğer ucunda. Merkeze 85 km uzaklıkta görünüyor. Otel parası gibi taksi ücreti ödemek istemiyorum.Merhaba elecda. Ben Sakız'a gitmiştim.Çeşmeden yarım saat Sakız adası. Sakız adası hem denize girmek çin güzel hem de gezmek için tarihi yerleri var. Kuşadasından samosa geçebilirsiniz. Bir de izmir merkezden midilli adasına feribot var biraz uzun sürüyor sanırım 2, 2 buçuksaat kadar
Rodos kesinlikle güzel ve görmek istediğim bir yer. Ancak önce Marmaris'e git, oradan Rodos, dönüşte İzmir bizi çocukla yol olarak zorlar. Midilli içinde de ulaşım sıkıntısı yaşarız gibi görünüyor.Merhaba Elecda,
İzmir'den değil ama daha önceden Ayvalık -Midilli, Marmaris- Rodos günübirlik gittiğimiz rotalardan. Güzel olur sizin için de.
Bütün plajlarını bilmiyorum ama karfas merkeze yani limana 8km uzaklıkta ve kum.aşağıya fotoğrafını koyayım. Volkanik taşlardan olan güzel bir plaj var. Karfas da plaja yakın konaklanabilir. Biz bir gece kalmıştık merkezde ,araba kiralayıp ilk gün pirgi ve mesta köylerini gezmiştik(pirgi merkeze 25 km) bu köyler için günübirlik turada katılabilinir istenirse. Deniz tours var bi sayfalarına bak isterse .2 gün de kahvaltıdan sonra karfasa gittik sonrada akşam feribotla döndük. Samosun da plajına güzel diyorlardı ben gitmedim ama biraz gezelim değişik yer görelim dersen sakız daha iyi demişlerdiSakız adası için kumsal yok deniyor doğru mu? Çocuklar ile rahat gezebileceğimiz, kumsalı olan, feribot ile ulaşım sağlayabileceğimiz bir yere gitmek istiyoruz. Sakız veya susam hangisini önerirsin? Midilli'ye baktık, genelde ev konsepti. Düzgün bir otel var o da adanın diğer ucunda. Merkeze 85 km uzaklıkta görünüyor. Otel parası gibi taksi ücreti ödemek istemiyorum.
Doğrudan 'Verimli Rutin' başlığına uymasa da, dolaylı olarak verimli rutinlerimi engelleyen bir sorunum son zamanlarda fazlalaşmaya ve uyku kalitemi bozmaya başladı, bu da haliyle diğer günün enerjisini etkiliyor. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
-Sanırım insanlardan fazla şeyler bekliyorum. Düşünüyorum ki ben olsam bunu yapardım, veya şunu söylerdim. Karşı taraf yapmayınca cok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Çok sinir oluyorum. Sürekli olarak zihnimde geviş getiriyorum aynı şeyleri. Geceleri uykum kaçıyor, kendimi yıprattığımla kalıyorum. Konular da öyle ölüm kalım meseleleri değil. Mesela bir konuda yardım veya yardım teklifi bekliyorum karşı taraftan ama bu konuda duyarsız oluyor, ama düşünüyorum ben onun yerinde olsam kesin şunu yapardım veya şöyle bir açıklama yapardım. Karşı tarafa bakıyorum çok gamsız, benim şarteller atıyor... Yakın çevremden insanlar bunlar akraba-arkadaş çevresinden. Belki de terapi almam lazım bunun için ama şimdi öyle bir vaktim yok en azından biraz hayatımı normalleştirmek istiyorum. Bu durumlarda karşı tarafa nasıl davranmalıyım?
Sıfır beklenti maksimum mutluluk” gerçek bir deyim bence. İnsanlar açık ve net iletişim olmadan, (ki olsa da uygulamayanlar var ama) bilemiyor veya bilmezden gelebiliyor.Doğrudan 'Verimli Rutin' başlığına uymasa da, dolaylı olarak verimli rutinlerimi engelleyen bir sorunum son zamanlarda fazlalaşmaya ve uyku kalitemi bozmaya başladı, bu da haliyle diğer günün enerjisini etkiliyor. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
-Sanırım insanlardan fazla şeyler bekliyorum. Düşünüyorum ki ben olsam bunu yapardım, veya şunu söylerdim. Karşı taraf yapmayınca cok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Çok sinir oluyorum. Sürekli olarak zihnimde geviş getiriyorum aynı şeyleri. Geceleri uykum kaçıyor, kendimi yıprattığımla kalıyorum. Konular da öyle ölüm kalım meseleleri değil. Mesela bir konuda yardım veya yardım teklifi bekliyorum karşı taraftan ama bu konuda duyarsız oluyor, ama düşünüyorum ben onun yerinde olsam kesin şunu yapardım veya şöyle bir açıklama yapardım. Karşı tarafa bakıyorum çok gamsız, benim şarteller atıyor... Yakın çevremden insanlar bunlar akraba-arkadaş çevresinden. Belki de terapi almam lazım bunun için ama şimdi öyle bir vaktim yok en azından biraz hayatımı normalleştirmek istiyorum. Bu durumlarda karşı tarafa nasıl davranmalıyım?
Sizin için en hayırlısı olsunVerimli rutin hayatıma başlayıp bir süre devam edip sonunda yine su koyveriyordum. Buraya yazıldıkca ben de yeniden bir istek olusuyor.
Su sıralar kpss hazırlıgı içerisindeyim. Derece yapmak istiyorum. Havaalanına atanmak istiyorum bunun için farklı ünilerde farklı bölümlerde mezuniyetlerm ve hala devam eden okullarım var.
Dhmi maaşları bir kamu calısanı için çok cezbedici bende hem sehir değiştirip hayatıma reset atmak hem de maaş ortalamamı yukseltmek için kpss çalışıyorum. Aynı zamanda matematik aşığıyım. Su yoğunlugum bitince özel ders ilanı paylaşacagım bulabilir miyim nasıl olur bilmiyorum. Sevdiğim bir alanı özellikle ilkokul-ortaokul seviyesinde öğrencilere sevdirmek ve dersler vermek en buyuk hayalim bakalm başarabilecek myiyim.
Evet sınav bitince hem youtuve hem ınstagrm hem de cevre aracılıgı ile ufaktan başlamak istiyorum. Çok teşekkr edermSizin için en hayırlısı olsunözel ders için ilandan da bulunuyor ama çok az,genelde çevrenin önermesi ile bulunuyor. Çevrenize duyurun özellikle öğrencisi olanlara, genelde öneri üzerine öğretmen buluyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?