- 9 Nisan 2018
- 1.385
- 3.752
Bizim en uzun yol izmirden kavalaya olandı, sonra şehirler arası 2 saat, 3 saat civarı sürdü. Arabada ben devamlı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalıştım biraz yoruldum ama iyi geçti.burdan gelen tavsiyelerle, oyun hamuru, parmak baskı,kitap, oyuncak bebek ve gittiğimzi yerlerden alınan küçük yeni oyuncaklarla beklediğimden çok daha iyi geçti.İki çocuk ile başkalarına uyum sağlamakta zorlanacağımız için muhtemelen kendi turumuzu planlarız. Benim küçük kız arabada çok problem çıkarıyor. O yüzden uçak ile gidip, orada ihtiyaç dahilinde araç kiralarız diye düşünüyorum. Siz kaç gün kaldınız ve seyahatin toplam maliyeti ne kadar oldu?
Tebrikler sınavın için elecda, çok sevindim. Son hafta nasıl bir uygulama yaptın hangi rutinleri tamamen atlaidn neleri esnettin, fikir vermesi açısından yazar mısın benim de bazen zorlayıcı sınav dönemlerim oluyor daSelamlar Hanımlar,
Dün, kariyerim için kritik olan bir sınava girdim ve çok şükür ki geçtim. Geçen haftadan beri gece gündüz bu sınava hazırlandığım için düzen ve rutinlerimi rafa kaldırmıştım. Bugün kaldığımız yerden devam etme zamanı.
Tebrikler ne güzel anlatmışınız keyifle okudumTebrikler sınav sonucun için: )
Araba yolculuğundan bahsetmişsiniz. Biraz yazmak istedim.
Biz çocuklar bir yaşından beri sürekli kendi arabamız ile seyahat ederiz. Hele son zamanlarda uçak biletlerinin pahalılığından dolayı mecburen aracımızı kullanıyoruz: )
Şu an 14 ve 15 yaşındalar: ) Daha zor oluyor bazen arka koltuğa ben geçiyorum birbirinden ayırmak için: )))
Son seferimiz İstanbuldan çıkıp, Sofya*Belgrad*Zagreb*Viyana*Venedik*Floransa*Boogna*Roma*Toskana Vadisi*Napoli ve Amalfi kıyıları idi. 15 gün sürdü.
Bir önceki yıl Dolomitleri, köylerini gezmiştim 15 gün.
Bir önceki yıl Hollanda, Fransa şehirleri.
Her yıl deniz tatili için Yunanistan, HAlkidiki koylarından birini seçiyoruz, bazen iki defa oluyor. Türkiyedeki tatillerden çok çok ucuza geliyor bize. ASlında bu deniz tatilini tamamen ekonomik olması için orayı seçiyoruz. Gönül ister ülkemde yapayım ama dört yetişkin için oldukça maliyetli oluyor.
Genelde airbnbden ev tutuyoruz, yol güzergahında merak ettiğimiz yerlerde konaklıyoruz. Gitmeden önce oldukça detaylı bir plan yapıyorum. Bir dakikam boş geçsin istemiyorum çünkü. Genelde yanımıza piknik sepeti tarzında bir paket hazırlıyorum, zeytindir, kuru tarhanadır, vakumlu peynir, makarna, dardanel ton vs. Çünkü bazı şehirlerde gerçekten yemek olayı sıkıntılı oluyor bizim için.
Bence çocuklar küçüklükten alışırsa çok güzel tatil rotaları çıkıyor. Düşünenler keyfini çıkarsın, endişeleri çocuklarda hissediyor çünkü.
Sevgiler herkese.
Öncelikle ilk yaptığım şey sağlıklı beslenme işini rafa kaldırmak oluyor. Sağlık beslenmek zaman ve emek isteyen bir şey. Pastaneden sandviç, simit vs. alıp öğünlerimi geçiştirdim genelde. Bunun dışında sabah rutinimden sadece diş ve cilt bakımımı uyguluyorum. Kalan kısma odaklanmam mümkün olmuyor.Tebrikler sınavın için elecda, çok sevindim. Son hafta nasıl bir uygulama yaptın hangi rutinleri tamamen atlaidn neleri esnettin, fikir vermesi açısından yazar mısın benim de bazen zorlayıcı sınav dönemlerim oluyor da
Vavv 15 günde baya büyük rota yapmışsınız süper valla. Kız biraz büyüse bende rotayı büyütücem, ilk yırt dışı gezimizdi ve 4 yaş krizleri var diye ben baya esnek tuttum ki gerilmeyelimTebrikler sınav sonucun için: )
Araba yolculuğundan bahsetmişsiniz. Biraz yazmak istedim.
Biz çocuklar bir yaşından beri sürekli kendi arabamız ile seyahat ederiz. Hele son zamanlarda uçak biletlerinin pahalılığından dolayı mecburen aracımızı kullanıyoruz: )
Şu an 14 ve 15 yaşındalar: ) Daha zor oluyor bazen arka koltuğa ben geçiyorum birbirinden ayırmak için: )))
Son seferimiz İstanbuldan çıkıp, Sofya*Belgrad*Zagreb*Viyana*Venedik*Floransa*Boogna*Roma*Toskana Vadisi*Napoli ve Amalfi kıyıları idi. 15 gün sürdü.
Bir önceki yıl Dolomitleri, köylerini gezmiştim 15 gün.
Bir önceki yıl Hollanda, Fransa şehirleri.
Her yıl deniz tatili için Yunanistan, HAlkidiki koylarından birini seçiyoruz, bazen iki defa oluyor. Türkiyedeki tatillerden çok çok ucuza geliyor bize. ASlında bu deniz tatilini tamamen ekonomik olması için orayı seçiyoruz. Gönül ister ülkemde yapayım ama dört yetişkin için oldukça maliyetli oluyor.
Genelde airbnbden ev tutuyoruz, yol güzergahında merak ettiğimiz yerlerde konaklıyoruz. Gitmeden önce oldukça detaylı bir plan yapıyorum. Bir dakikam boş geçsin istemiyorum çünkü. Genelde yanımıza piknik sepeti tarzında bir paket hazırlıyorum, zeytindir, kuru tarhanadır, vakumlu peynir, makarna, dardanel ton vs. Çünkü bazı şehirlerde gerçekten yemek olayı sıkıntılı oluyor bizim için.
Bence çocuklar küçüklükten alışırsa çok güzel tatil rotaları çıkıyor. Düşünenler keyfini çıkarsın, endişeleri çocuklarda hissediyor çünkü.
Sevgiler herkese.
Hoş geldinizArkadaşlar merhaba
Sizi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.Ben de 35 yaşında bir anneyim.3 yaşında bir oğlum var.Hayatımda düzene sokmak istediğim şeyler ve ulaşmak istediğim hedeflerim var.İzniniz olursa ben de aranıza katılmak istiyorum:)
Hoş buldum:)Hoş geldiniz
Merhabalar. Bana saatler çok normal geldi eğer doğru anladıysam , çalışan tüm anneler o saatler arasında çocuğunu bırakıyor zaten. 5 yaşında sabah gidip akşam gelmek çok normal. Yani sonuçta akşamları evde olacaksınız okula bırakıp almak için de güvenilir biri var. Bence içiniz rahat olsunmerhaba,
Tecrübeli hanimlardan yardim istiyorum.
seneye yeni bir meslek okuluna baslama ihitmalim var. Almanyada Ausbildung diyoruz yani hem okul hem is üc sene boyu.
5 yasinda evladim var ve korkularim endiselerim var. Esim vardiyali calisiyor kv yakin bana.
Bu sürecte zaman zaman cocugu onlar birakmali krese ( seneye yaz tatili sonrasi okula baslayacak). Ve almalilar.
Tabi esimde alip getirecek isine uydugu günler.
Yeni is ve meslek okulum bi saat uzaklikza bazen coook erken kalkip gitmek durumubnda kalicam. Ama genel olarak 8-16 olacak saatler. Hafta sonu bos.
Okula baslarsa oglumda seneye tüm gün yollamaliyim derslerini oraada yapacak.
Oda 8-16 okulda olacak ozaman.
Sorum su... cocugumu ihmal etmis olurmuyn? Kötü bir anne olmus olurmuyum? Eve gec gelip okula dahi birakamasam?
Babanne dede yaninda olacak kred/okul sonrasi, cogu günler ben gelesiye kadar (1 saat)
Daha kücük geliyor bana ve sanki kaldiramaz gibi ama bi yandanda gelecegi icin yapmak istiyorum.
Diger yandanda böylelikle cocuk planimiz su önümüzdeki 3-4 sene iptal olacak.
Tek cocuk belki kalacak... sorun mu ki?
hem is okul cocuk basaran varmi aranizda?
buradali hanimlara bakinca motive oluyorum , cocugumla zamanin cogu degil verimli olani önemli diye ama büyük bir seye kalkisacagim icin korkularim da var.
Bana tavsiyeleriniz neler,?
Yazim hatasi varsa aff ola, baya aklim karisik. Okumak gelismek hep hayalimdi ve cocuk sonrasi saldim.... nedense.
Ama mutsuz basarisiz bi anne olmak istemiyorum ve sadece ömüt boyu tek anne rolünü üstlenmek istemiyorum. Hembasarili olmak hemde iyi bir anne es olmak istiyorum.
Ekonomik anlamda üc sene sonra iyi bir kazanca sahip olacagim ve istersem yarim gün calisma secenegimsde olacak insallah. Kritik durum sadece su üc sene....
Olumlu sözlerinize ihtiYacim var....
Selam ben de almanyadayim dediginiz gibi kizim da yapti kizinada ben baktim yapin derim seneler cok hizli geciyo mesleksiz zor .hangi meslegi yapacaksınizmerhaba,
seneye yeni bir meslek okuluna baslama ihitmalim var. Almanyada Ausbildung diyoruz yani hem okul hem is üc sene boyu.
5 yasinda evladim var ve korkularim endiselerim var. Esim vardiyali calisiyor kv yakin bana.
Bu sürecte zaman zaman cocugu onlar birakmali krese ( seneye yaz tatili sonrasi okula baslayacak). Ve almalilar.
Yeni is ve meslek okulum bi saat uzaklikza bazen coook erken kalkip gitmek durumubnda kalicam. Ama genel olarak 8-16 olacak saatler. Hafta sonu bos.
Sorum su... cocugumu ihmal etmis olurmuyn? Kötü bir anne olmus olurmuyum? Eve gec gelip okula dahi birakamasam?
Babanne dede yaninda olacak kred/okul sonrasi, cogu günler ben gelesiye kadar (1 saat)
Daha kücük geliyor bana ve sanki kaldiramaz gibi ama bi yandanda gelecegi icin yapmak istiyorum.
buradali hanimlara bakinca motive oluyorum , cocugumla zamanin cogu degil verimli olani önemli diye ama büyük bir seye kalkisacagim icin korkularim da var.
Yazim hatasi varsa aff ola, baya aklim karisik. Okumak gelismek hep hayalimdi ve cocuk sonrasi saldim.... nedense.
Ama mutsuz basarisiz bi anne olmak istemiyorum ve sadece ömüt boyu tek anne rolünü üstlenmek istemiyorum. Hembasarili olmak hemde iyi bir anne es olmak istiyorum.
Ekonomik anlamda üc sene sonra iyi bir kazanca sahip olacagim ve istersem yarim gün calisma secenegimsde olacak insallah. Kritik durum sadece su üc sene....
cok sagolun güzel sözleriniz icinMerhabalar. Bana saatler çok normal geldi eğer doğru anladıysam , çalışan tüm anneler o saatler arasında çocuğunu bırakıyor zaten. 5 yaşında sabah gidip akşam gelmek çok normal. Yani sonuçta akşamları evde olacaksınız okula bırakıp almak için de güvenilir biri var. Bence içiniz rahat olsun
Dogruu akip gidiyor zamanSelam ben de almanyadayim dediginiz gibi kizim da yapti kizinada ben baktim yapin derim seneler cok hizli geciyo mesleksiz zor .hangi meslegi yapacaksıniz
Merhaba,anesteziyi görünce yazmak istedimDogruu akip gidiyor zamananästhesie assistentin insallah
Cok tesekkür ederim, böyle yapici yorumlar daha cok hevesle baglanmami sagliyorMerhaba,anesteziyi görünce yazmak istedimAnestezi teknikeriyim.Bu sıraladıklarınız sonunda severek çalışacağınız bir iş için tahammül edilebilir şartlar gibi.Umarım şatlar istediğiniz gibi ilerler.
kaç yasındasınız ona göre yorum yapacağım:)merhaba,