- 9 Nisan 2018
- 1.385
- 3.752
Bizim en uzun yol izmirden kavalaya olandı, sonra şehirler arası 2 saat, 3 saat civarı sürdü. Arabada ben devamlı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalıştım biraz yoruldum ama iyi geçti.burdan gelen tavsiyelerle, oyun hamuru, parmak baskı,kitap, oyuncak bebek ve gittiğimzi yerlerden alınan küçük yeni oyuncaklarla beklediğimden çok daha iyi geçti.İki çocuk ile başkalarına uyum sağlamakta zorlanacağımız için muhtemelen kendi turumuzu planlarız. Benim küçük kız arabada çok problem çıkarıyor. O yüzden uçak ile gidip, orada ihtiyaç dahilinde araç kiralarız diye düşünüyorum. Siz kaç gün kaldınız ve seyahatin toplam maliyeti ne kadar oldu?
Biz kavala(1), selanik(2) ,ohri(2) , üsküp(2), sofya(3 gece, sofya 2 de olurdu da dönüşümüz pazara gelmesin dedik ve kızı çocuk müzesine götürmek istedim o yüzden 3 gece yaptık) plovdivde güzek ama daha önce gittik diye gitmedik biz.toplam 10 gece lik tur,arabaya yeşil sigorta, benzin, konaklama, yemek, hediyelik, her şey dahil yaklaşık1400 euro tuttu. Benim kız tam bir insan porsiyonu yediği için tüm yemekleri 3 kişilik düşün, ve genel olarak parayı rahat harcadık ne istersek bol bol yedik. Tabi büt çok kişi 3 ülke için 10 gece çok millet 8 gecede tüm balkanları folanıyor dedi ama kızla en rahatı bu şekişdeydi hiç hadi demek zorunda kalmadım, ınada parklara gitmek için zaman kaldı. Konaklamaları mart gibi ayarlamıştım onlar çok uyguna geldi.