Popüler Konu Verimli Rutin

İki çocuk ile başkalarına uyum sağlamakta zorlanacağımız için muhtemelen kendi turumuzu planlarız. Benim küçük kız arabada çok problem çıkarıyor. O yüzden uçak ile gidip, orada ihtiyaç dahilinde araç kiralarız diye düşünüyorum. Siz kaç gün kaldınız ve seyahatin toplam maliyeti ne kadar oldu?
Bizim en uzun yol izmirden kavalaya olandı, sonra şehirler arası 2 saat, 3 saat civarı sürdü. Arabada ben devamlı oyalayacak bir şeyler bulmaya çalıştım biraz yoruldum ama iyi geçti.burdan gelen tavsiyelerle, oyun hamuru, parmak baskı,kitap, oyuncak bebek ve gittiğimzi yerlerden alınan küçük yeni oyuncaklarla beklediğimden çok daha iyi geçti.
Biz kavala(1), selanik(2) ,ohri(2) , üsküp(2), sofya(3 gece, sofya 2 de olurdu da dönüşümüz pazara gelmesin dedik ve kızı çocuk müzesine götürmek istedim o yüzden 3 gece yaptık) plovdivde güzek ama daha önce gittik diye gitmedik biz.toplam 10 gece lik tur,arabaya yeşil sigorta, benzin, konaklama, yemek, hediyelik, her şey dahil yaklaşık1400 euro tuttu. Benim kız tam bir insan porsiyonu yediği için tüm yemekleri 3 kişilik düşün, ve genel olarak parayı rahat harcadık ne istersek bol bol yedik. Tabi büt çok kişi 3 ülke için 10 gece çok millet 8 gecede tüm balkanları folanıyor dedi ama kızla en rahatı bu şekişdeydi hiç hadi demek zorunda kalmadım, ınada parklara gitmek için zaman kaldı. Konaklamaları mart gibi ayarlamıştım onlar çok uyguna geldi.

Tebrikler sınav sonucun için: )

Araba yolculuğundan bahsetmişsiniz. Biraz yazmak istedim.

Biz çocuklar bir yaşından beri sürekli kendi arabamız ile seyahat ederiz. Hele son zamanlarda uçak biletlerinin pahalılığından dolayı mecburen aracımızı kullanıyoruz: )
Şu an 14 ve 15 yaşındalar: ) Daha zor oluyor bazen arka koltuğa ben geçiyorum birbirinden ayırmak için: )))

Son seferimiz İstanbuldan çıkıp, Sofya*Belgrad*Zagreb*Viyana*Venedik*Floransa*Boogna*Roma*Toskana Vadisi*Napoli ve Amalfi kıyıları idi. 15 gün sürdü.
Bir önceki yıl Dolomitleri, köylerini gezmiştim 15 gün.
Bir önceki yıl Hollanda, Fransa şehirleri.
Her yıl deniz tatili için Yunanistan, HAlkidiki koylarından birini seçiyoruz, bazen iki defa oluyor. Türkiyedeki tatillerden çok çok ucuza geliyor bize. ASlında bu deniz tatilini tamamen ekonomik olması için orayı seçiyoruz. Gönül ister ülkemde yapayım ama dört yetişkin için oldukça maliyetli oluyor.

Genelde airbnbden ev tutuyoruz, yol güzergahında merak ettiğimiz yerlerde konaklıyoruz. Gitmeden önce oldukça detaylı bir plan yapıyorum. Bir dakikam boş geçsin istemiyorum çünkü. Genelde yanımıza piknik sepeti tarzında bir paket hazırlıyorum, zeytindir, kuru tarhanadır, vakumlu peynir, makarna, dardanel ton vs. Çünkü bazı şehirlerde gerçekten yemek olayı sıkıntılı oluyor bizim için.

Bence çocuklar küçüklükten alışırsa çok güzel tatil rotaları çıkıyor. Düşünenler keyfini çıkarsın, endişeleri çocuklarda hissediyor çünkü.

Sevgiler herkese.

Selamlar Hanımlar,

Dün, kariyerim için kritik olan bir sınava girdim ve çok şükür ki geçtim. Geçen haftadan beri gece gündüz bu sınava hazırlandığım için düzen ve rutinlerimi rafa kaldırmıştım. Bugün kaldığımız yerden devam etme zamanı.
Tebrikler sınavın için elecda, çok sevindim. Son hafta nasıl bir uygulama yaptın hangi rutinleri tamamen atlaidn neleri esnettin, fikir vermesi açısından yazar mısın benim de bazen zorlayıcı sınav dönemlerim oluyor da

Biz çocuklar bir yaşından beri sürekli kendi arabamız ile seyahat ederiz. Hele son zamanlarda uçak biletlerinin pahalılığından dolayı mecburen aracımızı kullanıyoruz: )
Şu an 14 ve 15 yaşındalar: ) Daha zor oluyor bazen arka koltuğa ben geçiyorum birbirinden ayırmak için: )))

Son seferimiz İstanbuldan çıkıp, Sofya*Belgrad*Zagreb*Viyana*Venedik*Floransa*Boogna*Roma*Toskana Vadisi*Napoli ve Amalfi kıyıları idi. 15 gün sürdü.
Her yıl deniz tatili için Yunanistan, HAlkidiki koylarından birini seçiyoruz, bazen iki defa oluyor. Türkiyedeki tatillerden çok çok ucuza geliyor bize. ASlında bu deniz tatilini tamamen ekonomik olması için orayı seçiyoruz. Gönül ister ülkemde yapayım ama dört yetişkin için oldukça maliyetli oluyor.

Genelde airbnbden ev tutuyoruz, yol güzergahında merak ettiğimiz yerlerde konaklıyoruz. Gitmeden önce oldukça detaylı bir plan yapıyorum. Bir dakikam boş geçsin istemiyorum çünkü. Genelde yanımıza piknik sepeti tarzında bir paket hazırlıyorum, zeytindir, kuru tarhanadır, vakumlu peynir, makarna, dardanel ton vs. Çünkü bazı şehirlerde gerçekten yemek olayı sıkıntılı oluyor bizim için.

Bence çocuklar küçüklükten alışırsa çok güzel tatil rotaları çıkıyor. Düşünenler keyfini çıkarsın, endişeleri çocuklarda hissediyor çünkü.

Sevgiler herkese.
Tebrikler ne güzel anlatmışınız keyifle okudum ❤️ Ben de kızları ilk tatiline 2,5 aylıkken çıkarttım. 3 yasında araba ile bastan başa karadeniz turu(batum dahil) yaptık çok keyifliydi. Çocuklar küçükten araba yolculuguna alışınca cidden rahat oluyor, insan kendi aracı ile çok konforlu seyahat ediyor. Acaba belçika tecrübeniz oldu mu? Ocakta brüksel gidiş köln dönüş biletimiz var. Biraz gezi rotasına bakındım, konaklama için brüksel yerine brugge/gent önerisi verilmiş, siz ne dersiniz? Bu rota konusunda çok tembellik yaptım ya, şimdiye kadar benim konaklamaları ayarlayıp her saati planlamış olmam gerekirdi fakat araya başka başka tatiller girince rotaya ısınamadım:) artık toparlanma vakti🙈

Tebrikler sınavın için elecda, çok sevindim. Son hafta nasıl bir uygulama yaptın hangi rutinleri tamamen atlaidn neleri esnettin, fikir vermesi açısından yazar mısın benim de bazen zorlayıcı sınav dönemlerim oluyor da
Öncelikle ilk yaptığım şey sağlıklı beslenme işini rafa kaldırmak oluyor. Sağlık beslenmek zaman ve emek isteyen bir şey. Pastaneden sandviç, simit vs. alıp öğünlerimi geçiştirdim genelde. Bunun dışında sabah rutinimden sadece diş ve cilt bakımımı uyguluyorum. Kalan kısma odaklanmam mümkün olmuyor.

Günaydın Hanımlar,

Geçen hafta sonunun tamamını sınava çalışmak için ofiste geçirdim. Bu nedenle bu hafta sonu elimden geldiğince evde geçirmek ve dinlenmek istiyorum. Cumartesi günü Ela'nın modern dans deneme dersi var ve piyano dersi var. Onlara götür getir işi dışında başka bir şey yapmamaya niyetliyim bakalım:)

Kış için uzun zamandır aradığım bereyi ve deri eldiveni buldum. Böylece kışlık herhangi bir ihtiyacım kalmamış oldu. Bu hafta sonu fırsat bulursam satmak istediğim kıyafetleri ayırıp, gardrops premium'a göndereyim, eğer satılmazsa kendim dolap hesabı açıp uğraşırım diye düşünüyorum.

Günaydınlar...

Sağlık: Bu hafta annemin rahatsızlanması sebebiyle hastaneye gidip geldik birkaç kez. Ben de dahiliyeye görünüp genel kan tahlilleri yaptırdım. Hamd olsun . Değerlerim genel olarak gayet güzel. İki öğün beslenmenin biyolojik iyileşmeye evelallah etkisini gözlemledim. Sizlere de tavsiyemdir.

Dün ayrıca diyetisyene gidip ölçüm yaptırdım, 3,5 kg yağ dan kilo vermem halinde artık ideal değerime gelmiş olacağımı söyledi diyetsiyen. Ancak ben onun hedeflediği kilodan 3 kg fazlaya insem yeterli dedim. O da kendinizi nasıl rahat ve sağlıklı hissediyorsanız orada kalabilirsiniz dedi. Haliyle vermem gereken 3 kg var. Bunu bir ayda versem dahi benim için başarı çünkü anlık değil süreçteki değişim beni tatmin edip sabit kalmamı sağlıyor.

Formasyon derslerim haftada 4 gün; ikisi yüz yüze ikisi online olarak gerçekleşiyor. Bu süreç koşturmalı geçiyor. Beslenmemi de evden çorba yapıp termosluyor, ikindin 16.30 gibi yiyerek derse gidiyorum. Ödevler, sunumlar başladı, hazırlanmam gerek. Bu sebeple elecda elecda önerisiyle mattbook dan akademik ajanda sipariş ettim. Zaman yönetimi ve yapılacakları sıralamam düzen için çok gerekli. Bulunduğum bir okuma grubundan da 'durumumu bildirerek' ayrıldım. Sadece bir okuma grubum kaldı, orda da ayda sadece bir kitabı okuyacağım.

Ev düzen temizlik konusunda genel bir sistem sağladık. Perşembe çamaşırları yıkamaya başlıyor cuma günü toplayıp yerleştiriyoruz. Ayrıca lavaboları temizliyorum. Robot her gün evi süpürüp siliyor. Ütüleri ise pazar günü ya da cumartesi akşamları yapıyorum. Şu an için ev düzenli ve toplu.

Salonuma avize almak istiyorum , tarzım spor şık. Fotoğraftaki koltuk ve yemek takımını kullanıyorum. Ancak buradaki gibi ağır dekore etmedim. 4kapaklı beyaz bir kitaplığım var, konsolun üzerinde iki çerçeve ve bir dekoratif ürün var. Bu kadar. marka ve model önerilerinize açığım, avize için.

Oğlum bu dönem basketbol, robotik kodlama ve Kur an kursu alıyor. Bu yeterli . Eğitim anlamında okulunu genel olarak beğeniyorum, ekstra hiç bi şey yaptırmıyorum. Test vs. Sadece düzenli İngilizce ve Türkçe kitap okuyor. Ödevleri zaten çok az.

Kişisel Bakım; Düzenli olarak olmasa da cilt bakım ve temizliğime dikkat ediyorum. Kırışık önleyici özelliği olan bir serum almak istiyorum , normalde estela.. kullanıyorum. Ama artık dermokozmetik ürünü , yani eczacımın önerdiği serum kullanmak istiyorum. ( tonik temizleme güneş kremi olarak DEAD SEA markasını eczacımın önerisiyle 2-3yıldır kullanıyorum)

Kilo verdiğim için 36-38 beden arası değişiyor, Kaban, Trençkot ve Çizme almak istiyorum. Ancak maddi anlamda biraz dikkat etmem gerekiyor çünkü yurtdışı planımız var nasipse.

elecda elecda tebrik ederim. Emek verip karşılığını alabilmek muhteşem bir doyum.

Eklentiler

• d2e503bf1ab15c9874f54eafbbbbc52b.jpg
    d2e503bf1ab15c9874f54eafbbbbc52b.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 167

Sevgiler herkese.
Vavv 15 günde baya büyük rota yapmışsınız süper valla. Kız biraz büyüse bende rotayı büyütücem, ilk yırt dışı gezimizdi ve 4 yaş krizleri var diye ben baya esnek tuttum ki gerilmeyelim

Arkadaşlar merhaba
Sizi uzun zamandır takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.Ben de 35 yaşında bir anneyim.3 yaşında bir oğlum var.Hayatımda düzene sokmak istediğim şeyler ve ulaşmak istediğim hedeflerim var.İzniniz olursa ben de aranıza katılmak istiyorum:)

Selamlar Hanımlar,

Dün akşam kızları yatırdıktan sonra oturup, hafta sonu ve hafta içi günlerimi nasıl geçirmek istediğimi yazdım.

Cuma
Cuma günleri fırsat buldukça evden çalışacağım. Sabah İpek'i okula bırakıp, eve dönüp evi toparladıktan sonra haftalık işlerimi toparlamak, sonra 12:00 civarı kendime güzel bir kahvaltı hazırlamak istiyorum. Öğleden sonra ise dışarı işlerimi halletmek istiyorum.

Cumartesi
Cumartesi günleri Ela'nın 15:00'de modern dans, 18:00'de piyano dersi var. 15:00'de derse bıraktıktan sonra eksik alışverişi yapmayı ve kurs çıkışı da kızımla bir yerde baş başa kahve içip sohbet etmeyi istiyorum. Akşam piyano dersine eşim götürüyor. O sırada İpek ile baş başa vakit geçirmek ve güzel bir akşam yemeği pişirmek istiyorum.

Pazar
Pazar günlerini sakin geçirmek benim için çok önemli. Sabah uzun bir kahvaltı, ardından kitap okumak, ev ile ilgili birkaç düzenleme yapmak istiyorum. Dışarıda bir plan olmaması tercihim.

merhaba,

Tecrübeli hanimlardan yardim istiyorum.

seneye yeni bir meslek okuluna baslama ihitmalim var. Almanyada Ausbildung diyoruz yani hem okul hem is üc sene boyu.

5 yasinda evladim var ve korkularim endiselerim var. Esim vardiyali calisiyor kv yakin bana.

Bu sürecte zaman zaman cocugu onlar birakmali krese ( seneye yaz tatili sonrasi okula baslayacak). Ve almalilar.
Tabi esimde alip getirecek isine uydugu günler.
Yeni is ve meslek okulum bi saat uzaklikza bazen coook erken kalkip gitmek durumubnda kalicam. Ama genel olarak 8-16 olacak saatler. Hafta sonu bos.

Okula baslarsa oglumda seneye tüm gün yollamaliyim derslerini oraada yapacak.
Oda 8-16 okulda olacak ozaman.

Sorum su... cocugumu ihmal etmis olurmuyn? Kötü bir anne olmus olurmuyum? Eve gec gelip okula dahi birakamasam?
Babanne dede yaninda olacak kred/okul sonrasi, cogu günler ben gelesiye kadar (1 saat😅)

Daha kücük geliyor bana ve sanki kaldiramaz gibi ama bi yandanda gelecegi icin yapmak istiyorum.
Diger yandanda böylelikle cocuk planimiz su önümüzdeki 3-4 sene iptal olacak.

Tek cocuk belki kalacak... sorun mu ki?

hem is okul cocuk basaran varmi aranizda?

buradali hanimlara bakinca motive oluyorum , cocugumla zamanin cogu degil verimli olani önemli diye ama büyük bir seye kalkisacagim icin korkularim da var.

Bana tavsiyeleriniz neler,?

Yazim hatasi varsa aff ola, baya aklim karisik. Okumak gelismek hep hayalimdi ve cocuk sonrasi saldim.... nedense.
Ama mutsuz basarisiz bi anne olmak istemiyorum ve sadece ömüt boyu tek anne rolünü üstlenmek istemiyorum. Hembasarili olmak hemde iyi bir anne es olmak istiyorum.

Ekonomik anlamda üc sene sonra iyi bir kazanca sahip olacagim ve istersem yarim gün calisma secenegimsde olacak insallah. Kritik durum sadece su üc sene....

Olumlu sözlerinize ihtiYacim var....

merhaba,

seneye yeni bir meslek okuluna baslama ihitmalim var. Almanyada Ausbildung diyoruz yani hem okul hem is üc sene boyu.

5 yasinda evladim var ve korkularim endiselerim var. Esim vardiyali calisiyor kv yakin bana.

Bu sürecte zaman zaman cocugu onlar birakmali krese ( seneye yaz tatili sonrasi okula baslayacak). Ve almalilar.
Yeni is ve meslek okulum bi saat uzaklikza bazen coook erken kalkip gitmek durumubnda kalicam. Ama genel olarak 8-16 olacak saatler. Hafta sonu bos.

Sorum su... cocugumu ihmal etmis olurmuyn? Kötü bir anne olmus olurmuyum? Eve gec gelip okula dahi birakamasam?
Babanne dede yaninda olacak kred/okul sonrasi, cogu günler ben gelesiye kadar (1 saat😅)

Daha kücük geliyor bana ve sanki kaldiramaz gibi ama bi yandanda gelecegi icin yapmak istiyorum.

buradali hanimlara bakinca motive oluyorum , cocugumla zamanin cogu degil verimli olani önemli diye ama büyük bir seye kalkisacagim icin korkularim da var.

Yazim hatasi varsa aff ola, baya aklim karisik. Okumak gelismek hep hayalimdi ve cocuk sonrasi saldim.... nedense.
Ama mutsuz basarisiz bi anne olmak istemiyorum ve sadece ömüt boyu tek anne rolünü üstlenmek istemiyorum. Hembasarili olmak hemde iyi bir anne es olmak istiyorum.

Ekonomik anlamda üc sene sonra iyi bir kazanca sahip olacagim ve istersem yarim gün calisma secenegimsde olacak insallah. Kritik durum sadece su üc sene....

Merhabalar. Bana saatler çok normal geldi eğer doğru anladıysam , çalışan tüm anneler o saatler arasında çocuğunu bırakıyor zaten. 5 yaşında sabah gidip akşam gelmek çok normal. Yani sonuçta akşamları evde olacaksınız okula bırakıp almak için de güvenilir biri var. Bence içiniz rahat olsun

merhaba,

Selam ben de almanyadayim dediginiz gibi kizim da yapti kizinada ben baktim yapin derim seneler cok hizli geciyo mesleksiz zor .hangi meslegi yapacaksıniz

Merhabalar. Bana saatler çok normal geldi eğer doğru anladıysam , çalışan tüm anneler o saatler arasında çocuğunu bırakıyor zaten. 5 yaşında sabah gidip akşam gelmek çok normal. Yani sonuçta akşamları evde olacaksınız okula bırakıp almak için de güvenilir biri var. Bence içiniz rahat olsun
cok sagolun güzel sözleriniz icin🤍

Dogruu akip gidiyor zaman🤍 anästhesie assistentin insallah
Merhaba,anesteziyi görünce yazmak istedim😍Anestezi teknikeriyim.Bu sıraladıklarınız sonunda severek çalışacağınız bir iş için tahammül edilebilir şartlar gibi.Umarım şatlar istediğiniz gibi ilerler.😊

Merhaba,anesteziyi görünce yazmak istedim😍Anestezi teknikeriyim.Bu sıraladıklarınız sonunda severek çalışacağınız bir iş için tahammül edilebilir şartlar gibi.Umarım şatlar istediğiniz gibi ilerler.😊
Cok tesekkür ederim, böyle yapici yorumlar daha cok hevesle baglanmami sagliyor🤍🤍🤍🤍🤍

merhaba,

kaç yasındasınız ona göre yorum yapacağım:)

X