Biz adanada yaşadığımızdan günde 3 defa duşa girdiğimiz zamanlar oluyor o yüzden hiç yorucu gelmediGünde 2 defa çocukları duşa sokmak bana çok yorucu geliyor. Ama sabahtan denize gitmeyip uyuduğumuz zaman da tatili boşa harcıyormuşuz gibi hissediyorum. Bilemedim.
Şu an balkanlardayız kızla beklediğimden iyi gidiyor, beklentim baya düşüktü tabiSizin program da güzelmiş. Bakalım benim küçük kids club'a girmeyi kabul edecek mi? Bu arada gittiniz mi Balkanlara?
Biz adanada yaşadığımızdan günde 3 defa duşa girdiğimiz zamanlar oluyor o yüzden hiç yorucu gelmedi
Ama öbür türlü dediğin gibi tatili yatarak geçirmek gibi oluyor
Bence her çocuk kabul eder ya. Ki benim kızım utangaç içine kapalı bir kızdır. Etkinlikleri çelışanları iyi olan bir otelse kesin girer benceSizin program da güzelmiş. Bakalım benim küçük kids club'a girmeyi kabul edecek mi? Bu arada gittiniz mi Balkanlara?
Biz plajda yıkanamıyoruz yaaa sadece elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sonrasında oteldeBence her çocuk kabul eder ya. Ki benim kızım utangaç içine kapalı bir kızdır. Etkinlikleri çelışanları iyi olan bir otelse kesin girer bence
Merhabalar,merhaba planlamalarına hayran olduğumelecda başta olmak üzere diğer katılım yapan arkadaşlar.
Şu garibana bir akıl verseniz, silkinmesine yardım etseniz.
iki çocuklu akademisyen anne olarak günü yetiştirememekten şikayetçiyim. bu durumdan dolayı akşamları çocuklarıma da daha tahammülsüz oluyorum. Kendime özel bir şey yapamadım bir uyusalar modunda yaklaşıyorum vee keyif alamıyorum birlikte vakit geçirmekten.
Bu hafta şöyle bir analizim oldu:: iş yerinde hem de sabah saatlerinde, hiç yorulmamışken ve zihnim açıkken yaklaşık 1,5 saat kendime vaktim oluyor ve ben bu vakti telefonla oyalanırken geçiriyorum, hiç anlamıyorum bile 1,5 saat 1,5 dk gibi geçiyor, sonuç elde var sıfır.
iş yerindeki vakitlerimde yapacaklarımı sıkıştırıp yapsam hedeflerimi yapmanın haklı huzuru ile evde daha huzurlu olucam, amaaa kötü alışkanlıklar kolay bırakılamıyormuş. iki haftadır bunu bırakmaya çalışıyorum, her defasında hopp bir şey yapmadan akşam oluyor, yine aynı döngü...
İyi eğlencelerSelamlar Hanımlar,
Bugün işten izin aldım. Sabah manikür ve pedikür randevum vardı. Kalıcı beyaz oje yaptırdım. Ardından föne gittim. Kuru temizleme, ayakkabı tamircisi ve terziye uğrayıp bekleyen işleri hallettim. Eczaneye uğradım. Kızlar ve bizim için tatilde kullanılmak üzere güneş kremi aldım.
Şimdi çok sevdiğim bir cafede kendime kahvaltı ısmarlıyorum. Kahvaltımı yaptıktan sonra da edebiyat atölyesinde tanıştığım ve uzun zamandır görüşmeye devam ettiğim grupla buluşacağız. Akşam da İpek’i kreşten alıp, İpek’in arkadaşlarının anneleri ile beraber akşam yemeği yiyeceğiz.
Bugünü özbakım ve sevdiğim insanlar ile sosyalleşme üzerine planladım. Hepimiz için keyifli bir gün olmasını diliyorum
merhaba planlamalarına hayran olduğumelecda başta olmak üzere diğer katılım yapan arkadaşlar.
Şu garibana bir akıl verseniz, silkinmesine yardım etseniz.
iki çocuklu akademisyen anne olarak günü yetiştirememekten şikayetçiyim. bu durumdan dolayı akşamları çocuklarıma da daha tahammülsüz oluyorum. Kendime özel bir şey yapamadım bir uyusalar modunda yaklaşıyorum vee keyif alamıyorum birlikte vakit geçirmekten.
Bu hafta şöyle bir analizim oldu:: iş yerinde hem de sabah saatlerinde, hiç yorulmamışken ve zihnim açıkken yaklaşık 1,5 saat kendime vaktim oluyor ve ben bu vakti telefonla oyalanırken geçiriyorum, hiç anlamıyorum bile 1,5 saat 1,5 dk gibi geçiyor, sonuç elde var sıfır.
iş yerindeki vakitlerimde yapacaklarımı sıkıştırıp yapsam hedeflerimi yapmanın haklı huzuru ile evde daha huzurlu olucam, amaaa kötü alışkanlıklar kolay bırakılamıyormuş. iki haftadır bunu bırakmaya çalışıyorum, her defasında hopp bir şey yapmadan akşam oluyor, yine aynı döngü...
Neslihan Canpolat'ın ayakkabılarını seviyorum. Web sayfasına bir göz atmanı tavsiye ederim.günaydınnn:)
beyaz-bej veya nude tonlarında bir aykkabıya ihtiyacım var. sandalet de olabilir önü kapalı da, kalın topuklu olabilir 5-7cm topuğa varım, stiletto hiç denemedim rahat derseniz stiletto da şık durur. hangi marka ayakkabı önerirsiniz, tavsiye edeceğiniz model var mı:) ayaklarım taraklı her ayakkabıda rahat edemiyorum tavsiye üzerine bir bakmak istiyorum
Kesinlikle dünya standartlarında bir üretim ve sağlamlık bence.Neslihan Canpolat'ın ayakkabılarını seviyorum. Web sayfasına bir göz atmanı tavsiye ederim.
elle'ye bir bakın. ben bu yıl tam altmışlar modeli kalın topuk beyaz bir sandalet aldım taraklı ayaklarımagünaydınnn:)
beyaz-bej veya nude tonlarında bir aykkabıya ihtiyacım var. sandalet de olabilir önü kapalı da, kalın topuklu olabilir 5-7cm topuğa varım, stiletto hiç denemedim rahat derseniz stiletto da şık durur. hangi marka ayakkabı önerirsiniz, tavsiye edeceğiniz model var mı:) ayaklarım taraklı her ayakkabıda rahat edemiyorum tavsiye üzerine bir bakmak istiyorum