Selamlar Hanımlar,
Konu başlıkları kapsamında mevcut durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.
Sağlıklı Yaşam
Beslenme öğlen kahvaltı ve akşam yemeği olarak devam ediyor. İlk öğünümü 12:00'de yapıyorum. Son öğünü ise 18:30-19:30 arası bitirmiş oluyorum. İlk öğünümde d vitamini ve omega-3 takviyesi alıyorum. Bu takviyelere ilave olarak, ödemi çözmesi için dün itibariyle bromelain takviyesine başladım. Spor olarak sabah egzersizi ve sonrasında 20-25 dk açık havada yürüyüş olarak devam ediyorum.
Mümkün Olduğunca İyi Annelik
Bu ara en çok zorlandığım konu bu. İpek 5 yaşına geldi ve bitmek bilmeyen kaprislerden yıldım. Artık tahammülsüzleştiğimin de farkındayım. Ela bu yaşa geldiğinde kafasını toplamıştı ama bu kızım hala tam gaz devam
Dün akşam stickerı yanlış yere yapıştırdım diye 40 dakikaya yakın ağladı. Yoruldum, sıkıldım ve bunaldım. Artık bu saçmalık bitsin ve insan gibi yaşayalım istiyorum.
Ela ile işler yolunda. Yaz tatilinde sitenin keyfini çıkarıyor. 4'lü bir arkadaş grubu var. Sürekli bahçedeler. Benim çocukluğum gibi dışarıda rahatça oynayabiliyor olmasından çok memnunum. Eylül itibariyle piyanoya devam edecek. Flamenco öğrenmek istediğini söyledi. Deneme dersine götüreceğim. Eğer devam etmek isterse bir planlama yaparım. Dengeli bir zaman yönetimi ile orta okula devam etsin istiyorum. Hobilerine vakit ayırsın, kitap okusun, tiyatroya gitsin, arkadaşları ile sosyalleşsin, spor yapsın ve derslerine düzenli çalışsın.
Düzenli ve Sade Bir Ev
Halıları yıkamaya vermiştim. Gelmesini bekliyorum. Halı olmayınca ev gözüme derli toplu gözükmüyor. Çocuklara kıyafetlerini çamaşırlar kurutmadan çıkınca sepetle vermeye başladım. Kendileri asıp yerleştiriyorlar. Oda toplama işinden de çıktım. Akşamları yatmadan topluyorlar.
İyi Görünmek
Tarzım oturdu, alışveriş ihtiyacım da kalmadı. Şu an görüntümden memnunum. Lazer devam ediyor.
Verimli İş Hayatı
İş hayatımda değişiklik olabilir. İş yerinde çok sıkıntı yaşadığım biri pazartesi günü işten çıkarıldı. Şu an çalıştığım yer daha iyiye doğru gidebilir. Ama başka bir yer ile bir iş görüşmesi yapacağım. Şartlarda anlaşırsak iş değişikliği düşünebilirim. Hayırlısı diyelim. Bu cumartesi diksiyon eğitimine başlıyorum. Bu sene sunum ve hitabet konusunda kendimi geliştirme hedefim vardı. İlk adımı atıyorum bakalım.
Para Yönetimi
Temmuz zammı %34 olarak belirlendi ve dün maaş zamlı yattı. Yıl sonuna kadar borcu harcı toparlamayı istiyorum. Sonrasında amacım yurt dışı seyahatler için birikim yapmak olacak