Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba:) yaz dönemi içi n mi taşındınız, temelli mi?Merhabalar.
Artık yaylaya taşındık. Düzen, sistem bir çok şey değişti. Yeni bir düzen kurmak için güncel bir plan yapmam gerek. Başarabilirsem bugün adım atacağım.
evet yaz dönemi için :)merhaba:) yaz dönemi içi n mi taşındınız, temelli mi?
Cumartesi döndük tatilden. Oteli beğendim, küçük çocuklu aileler için oldukça iyi bir oteldi. Büyük kızım için de keyifli bir tatil oldu, ancak benim küçük hala huysuz olduğu için eşim ve benim için yorucu oldu. Dün eşim "Çok şükür bu sene de askerliğimiz bitirdik" dedi:)merhaba elecda tatilin nasıl geçti? iki çocukla deneyimlerini paylaşır mısın ve önerilern olur mu? bizim de iki çocukla ilk tatilimiz olacak yarın yola çıkıyoruz
Öyle bir listem yok maalesef. Favori ilk 3 romanım şu şekilde:elecda merhaba okuyup beğendiğin romanların bir listesi var mı elinde paylaşabilir misin bizimle
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum.Merhaba, genel olarak yapılacaklar listem hep aksıyor.. Hiç bir kararımı, rutin olarak uygulayamıyorum ve yapamıyorum...
Ve genel olarak yorgun ve uyku halinde geçiyorum..
Kan testi yaptırdım D vitamini verdi dr. Bir takım hastalıklar nüksetmeye başladı yavaş yavaş...
Ve bunlarda yaşam enerjimi düşürüyor.. Bu durumdan biraönce çıkmayı temenni ediyorum
diksiyon kursunu kimden alıyosun? tecrübelerini heyecanla bekliyorum. zira benim de 5 yıllık hedeflerimden biri diksiyon kursu almakSelamlar Hanımlar,
Bugün benim için bir starbucks çalışma günü:) Hangarda işler karışık olduğu için bugün evden çalışsan olur mu dediler, canıma minnet dedim. Ama evde temizlik olduğu için İpek'i kreşe bırakıp, buraya geldim. Kimse bölmeden yaklaşık 2 saat çalıştım ve bir selam vereyim dedim.
Cuma akşamı 3 yakın arkadaşımla buluştuk. Arkadaşlarımdan biri klinik psikolog. Ona İpek ile yaşadığımız durumdan bahsettim. Kreşten sırayla tüm arkadaşları ayrılıyor, yeni bir okula başlayacak, kontrol alanını kaybediyor ve bu nedenle sizin davranışlarınızı kontrol etmeye çalışıyor, yapamayınca da hırçınlaşıyor dedi. Sakin kalıp, mümkün mertebe baş başa geçirdiğim vakti arttırmamı söyledi. Bu haftadan itibaren ay sonuna kadar hafta içi bir günü kızımla baş başa geçirmeye karar verdim. Perşembe günü sinema ve oyun alanına gideceğiz. Önümüzdeki hafta da kitapçıya götürürüm diye düşünüyorum. Ela da dün ani bir kararla Eskişehir'e babaannenin yanına kalmaya gitti.
Cumartesi günü diksiyon kursuna başladım. Beklediğimden çok daha eğlenceli ve farkındalığımı arttıran bir eğitim oldu. 5 hafta sürecek. Çok keyif aldım. Her gün düzenli yapmamız gereken çalışmalar var. Onları günlük rutinime ekleyeceğim.
Ankara Diksiyon-Tolga Bare. Bugüne kadar onlarca eğitim aldım ve şimdiye kadar aldığım en iyi eğitim diyebilirim.diksiyon kursunu kimden alıyosun? tecrübelerini heyecanla bekliyorum. zira benim de 5 yıllık hedeflerimden biri diksiyon kursu almak