Popüler Konu Verimli Rutin

Beni en cok yoracak olan kesin uykusuzluk olur
Hani şuan zaten evdeyim oralarını pek dusunmuyorumda
Uykuyu cok seviyorum.
Gündüz fırsat bulunca gündüz bile uyuyorum.
Uyku askım nolcak bilmiyorum
Keşke uyku depolanabilrn birşey olsaydı, hamilelikte bol bol stok yapardık:)

Keşke uyku depolanabilrn birşey olsaydı, hamilelikte bol bol stok yapardık:)
3-4 saat uykuyla yaşayabilen insanlara imreniyorum resmen.
Ben uykusuz sinirliyim gerginim hep yorgunum hep gözüm yatağa bakıyor.
Eskiden beri uykuyu seviyorum.

Oglum kucukkende esime aksam nolur bak azıcık uyuyayim derdim ben saat 9 da uyurdum o uyuturdu oglumu ya da alır yatağa getirirdi uykusu gelince.

Gündüz oglum uyuyunca is falan yapmazdım bende uyurdum hemen.

Annemden uzaktı ozaman evim yani 25dk falan.
Annemde kalırdı oglum uyurdum hep ozaman.

Çok güldüm sabah sabah :))

Gece kızımı her emzirmeye kalkımca eşimi de dürtüp uyandırdım ben Ben gözümden uyku akar vaziyette bebeğimi emziriken horul horul uyumasına katlanmıyordum.

Selamlar Hanımlar,
Sabah düzenimiz servis işi nedeniyle değişti. Sabah 07:15 gibi kızımı uyandırmaya başlıyorum. Yaklaşık 20 dk'da kaldırmayı başarıyorum Ben kızımı hazırlarken eşim de kahvaltıyı hazırlıyor. 08:00'de kahvaltıya oturuyoruz. 08:25 gibi eşimle kızım çıkıyor, beni de 08:30'da alıyorlar. Sabahları kızımı babası bırakmaya başladı. Akşam da işyerinin arabası ile alıyoruz, oradan bizi eve bırakıyorlar.

dua bende iaterim 2. kez bebek istersem kız olsun diye bana da dua edersen sevinirim canım
Zira 2. bebek konusunda gün geçtikçe daha da ileri tarihleri düşünüyorum
İnsanlar 38 de de doğurabiliyor mesela:))

Ya da tek çocuk da kalabilir ne olacak ki dünyada ki tek çocuk benim oğlum değil heralde:)

• Bende hep tek kalacak diyordum.

• Ama oglum büyüdükçe ben yalniz kalacagimi hissetmeye basladim.
  • Yani elbet bir gün evlenecekler yalnız kalacağız ama erken anne de olunca çabucak büyüdü velet.
  • Sanki onun bebekligine cok doyamadım ya
  • Evin bir neşesi olur diye özellikle esimde cok istediginden bende 2. Dusunmeye basladim.
  • Hayırlısı olsun kiz olsun ozaman.

Bu söylediklerin, kızım 3 yaşındayken ki cümlelerimin aynısıŞu an senin ne kadar zor bir dönemden geçtiğini gayet iyi biliyorum. Ama 4 yaştan sonra işler değişiyor. Çocuğun birden aklı başına geliyor. 3 yaş çocuğun ne bebek ne de çocuk olduğu bir geçiş dönemiymiş ve bu nedenle bu kadar zor oluyormuş. 4 yaşta ise artık bebeklik geride kalıyor, senin dediklerinin tamamını anlayan, konuşabildiğin ve bazen de uzlaşabildiğin bir canlıya dönüşüyor (her zaman değil, çok ümitlenme)
Ben mesela geçen sene mümkünatı yok 2.yi düşünemezdim. Ama şimdi az da olsa rahata ermişken fark ettim ki komple rahatlarsam hiçbir kuvvet bana tekrar çocuk yaptıramaz

Tek de kalabilir bence ama 2 çocuk istiyorsan çok erteleme bence. Sana da ponçikli bir kız gelsin inşallah:)

Bu arada kızım dedi ki kardeşinin annesi ben olabilirmişim ama babasını paylaşamazmış, ona başka baba bulacak mışız. Hakkımızda hayırlısı:))

Sen gözünü kararttın:)) Hayırlısıyla tez vakitte gelsin inşallah.

Ooo kıskanç prenses.
Ben kardeşim iyiki var dediğimden istiyorum artik.
Kendi rahatımı düşündüğümü fark ettim.

2. Çocuğu istememe sebeplerimi düşündüm hep kendi rahatimdan.

Gezemicem, rahat olamıcam, uyuyamayacağım, sorumluluk alamayacagim, maddi olarak vs vs hic ilerisini dusunmedim.

Hep bugünü dusundum.

Ya yarın belki keske dersem? Diye düşünmeye başladığımı fark ettim.

Zaten anne için bildiğin psikolojik kumar ve ciddi fedakarlık bence.
Tamamen çocuğun iyiliği için, hayat boyu bir arkadaşı olsun diye, kardeşlik duygusunu tatması, teyze veya hala olma şansı olsun diye düşündük biz de. Yoksa anne kendi canına kast ediyor yani:))

ya canım beni tek korkutan şey o pompa başlı süt makinesi :)) 13 ay yapışık gezdik kendisiyle bıktım tam manasıyla
Allah kolaylık versin ilerde alacaksın meyvelerini inşallah. ben ücretsiz izin alabilecek konuma gelince düşünüyorum ikinciyi hayırlısıyla. bu arada aklımdasın hep güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah biter hemen bulantıların

Ben de tam 13 ay yapışık yaşadım kendisiyle ve hala görünce kanım çekiliyor Çok sağol canım, inşallah bulantılar biran önce biter.

Hanımlar,
Dün akşam eşimle isimleri konuşuyorduk. İkimiz de her iki cins için 5'er isim belirleyelim sonra pazarlık başlasın dedi:))
Beğendiğiniz isimleri paylaşabilir misiniz?
Ben dini veya siyasi isimlere sıcak bakmıyorum. Çocuğum inancını da siyasi görüşünü de ileride kendi belirlesin isterim.
Kızımın adı Ela bu arada:))

Oğlum Emir Aras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…