Popüler Konu Verimli Rutin

Hanımlar,
Dün akşam eşimle isimleri konuşuyorduk. İkimiz de her iki cins için 5'er isim belirleyelim sonra pazarlık başlasın dedi:))
Beğendiğiniz isimleri paylaşabilir misiniz?
Ben dini veya siyasi isimlere sıcak bakmıyorum. Çocuğum inancını da siyasi görüşünü de ileride kendi belirlesin isterim.
Kızımın adı Ela bu arada:))
Ben gebeliği öğrendiğimde (düşük olan)
Kız olursa Lina istiyordum erkek Eymen.
Ikisinde pek seviyorum

Ah elecda elecda bazen kafamda kurduğum plan programlar bile beni sıkıyor

keşke biraz oluruna bıraksam diyorum olacağı varsa olur sonra da korkuyorum pat diye ilk aydan olursa ne yaparım

Dediğin gibi bu yıl özellikle son 3 - 4 aydır çok bunaldım yoruldum

Kv geldi de biraz rahatladım
Tatil sinema tiyatro planları yapmaya başladım çok şükür

Bakalım ya 4 yaşı da bir görelim:KK49:

keşke biraz oluruna bıraksam diyorum olacağı varsa olur sonra da korkuyorum pat diye ilk aydan olursa ne yaparım

Ben denedim ya hemen kalınıyor valla
12 sene oldu hemen kalmam diyordum.

Bu kadar bunalmışken şimdilik ikinciyi düşünmemeni öneririm. Annenin hem fiziksel hem de ruhsal açıdan hazır olması çok önemli bence. Evet belki uzun bir zaman daha tamamen hazır olamayabilirsin sonuçta küçük bir çocuğun var. Ama belli ki şu anda hiç hazır değilsin. Bu bunalmışlığın üzerine ikinci bir çocuk daha da bunalmana yol açabilir. Bu benim naçizane fikrim, nihai karar elbette senin. Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah.

Bu kadar bunalmışken şimdilik ikinciyi düşünmemeni öneririm. Annenin hem fiziksel hem de ruhsal açıdan hazır olması çok önemli bence. Evet belki uzun bir zaman daha tamamen hazır olamayabilirsin sonuçta küçük bir çocuğun var. Ama belli ki şu anda hiç hazır değilsin. Bu bunalmışlığın üzerine ikinci bir çocuk daha da bunalmana yol açabilir. Bu benim naçizane fikrim, nihai karar elbette senin. Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah.

Çok şükür
Allah oğluma sağlık sıhhat versin
Zaten şuan 2. Bebek fikrim yok

Oğluma da hamile kalmadan önce hazır olduğum zamanı bekledim
2. Kez anne olmaya karar verirsem yine doğru zamanı bekleyeceğim

elecda elecda benim kızımın ismi Yasemin Ela
2.kız olursa Gülsemin Dila düşünüyorum.

Ela'ya Dila güzel olur.

Erkek ismi olarak da önerebileceğim isimler Erdem, Haluk, Atakan, Selçuk(eşimin ismi ve çok hoşuma gidiyor), Bülent

Elecda ben yusuf ali ismini cok sevmistim. Iki isim sevmem ama bana cok sicak gelmisti

Ege, ali, emir, eren, efe ilk aklima gelenler ama hep e harfi oldu yahu:)
zeynep, azra, tugba, elif hosuma gidiyor

Valla ben hayatta hiçbir şeyi oluruna bırakabilen bir model olmadığım için, plan iyidir diyorum :KK50:

X