Ay kızın cevabına çok güldümEvet aslında oğlum küçük ama bu ağlama sebepleri çok net ayırt ediliyor.
Ben de ağlamalarına çok dikkat ediyorum. Babannesi ve babası ile genellikle iktidar benimle de ihtiyaç halindedir ağlayarak iletişime geçiyor :)
Senin kızının cevaplarına bayılıyorum :) defterine yazıyorsundur umarım bu cevapları :)))
Hamileyken eşimin ailesine hamile olduğumu sürpriz yaparak haber vermek için Bursa ya gittik. Kışlık lastiklerimiz yok ve haliyle otobüs kullanmak zorunda kaldık. Uçakla daha uzun sürüyordu çünkü :) Yolculuk 9 saat sürdü. Ve otobüste bir anne kız vardı. Sanırım kız 3 yaş civarıydı. 2 saat falan Uyudu ve 6-7 saat boyunca " anne bu ne " dediVe annesi maksimum 2-3 kere cevap verdi. Ben buhranlar geçirdim. Tam çaprazım. En son kıza seslendim, bana gel ben anlatayım merak ettiğin şeyleri dedim. Kız da bana dedi ki " hayır sen anne değilsin, bunu anneler anlatır "
Anne olmak her daim enerji istiyor :))
Kreker iyi ki var :) büyük kurtarıcı :))
Yazdıklarına inanılmaz sevindim.
Hayatı akışına bırakmayıp, planlayınca ve önceliklerini belirleyince hakikaten herşeye zamanın olduğunu fakat bu zamanı yönetemediğini fark ediyor insan.
Hayat bir tane ve her günü verimli geçirmek de büyük ölçüde bizim elimizde aslında.
Benim günlük rutinim bu bulantılardan kaynaklı bozulmuş durumda ve sıkıntısını çok yaşıyorum. Kızımla yeterince vakit geçirememek ve günlük işlerimi halledememek bütün yaşam enerjimi alıp götürüyor ama az kaldı 4 kaplan gücüne gelip kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Böyle böyle büyüyecekler sanırım, gerçi senin kuzu büyük ama demekki devam edebiliyor. Yavru kuzu Da yolda. Seni takip ediyorum birkaç sene sonra ikinciyi düşünebilirim. Deli miyiz neBenimki de dün akşam epey bir huysuzluk yaptı.Uykusuzluk ve şu mız mız olayları ne zaman bitecek acaba
Evet bence de ikinci çocuk delilikBöyle böyle büyüyecekler sanırım, gerçi senin kuzu büyük ama demekki devam edebiliyor. Yavru kuzu Da yolda. Seni takip ediyorum birkaç sene sonra ikinciyi düşünebilirim. Deli miyiz ne
Desteğin için çok teşekkür ederim canımbikaç günlük zamanlık sasıntılar seni yıkmaz..senin altyapın da sağlam kafan da güzel çalışıyor..e tecrübede bi hayli ileri boyutta..
sağlık her şeyden önemli ..geçince daha da güçleneceğini biliyorum..eminim...
bitsin bulantılar...
Annelik akılla fikirle yapılacak iş değil zati. Bizim bekar kaptanlardan biri, hayatınız boyunca endişeneceğiniz birini var edip, ömür boyu onun için hem endişelenip hem de bir sürü para harcıyorsunuz. Yani yatırımlarınızı endişeye yapıyorsunuz, bence çok saçma demiştiBöyle böyle büyüyecekler sanırım, gerçi senin kuzu büyük ama demekki devam edebiliyor. Yavru kuzu Da yolda. Seni takip ediyorum birkaç sene sonra ikinciyi düşünebilirim. Deli miyiz ne
Çocuklarının arasında kaç yaş var? Ben de bu süreçte aklımı kaybedeğimden eminim.Evet bence de ikinci çocuk delilik
ben 2,5 yıldır kafamda huniyle dolaşıyorum zira
2 yaş 8 ayÇocuklarının arasında kaç yaş var? Ben de bu süreçte aklımı kaybedeğimden eminim.
Ay kızın cevabına çok güldümBu ne ve nasıl dönemi de epey yorucu oluyor zira ben niyeli nasıllı soruların önemli bir kısmı daha önce hiç düşünmediğim yerlerden geldi
Kızımın defterini bir süredir boşladım, yazayım bunları haklısın. Aklımda deftere mutlaka yazmalıyım dediğim bir şey daha var. Onu da paylaşayım.
Kızımın okulunun yanında bir huzurevi var. Geçen yıl oraya gitmiştik beraber. Bir tane profesör var. Konuşma yetisini tamamen yitirmiş. Yemeğini de yiyemediği için önlük bağlamışlar, bir bakıcı yemek yediriyordu biz girdiğimizde. Kızım doğruca adama gitti "Sen kendin yemek yemeyi öğrenemedin mi? Üzülme ben de öğrenemedim daha" diyip adama sarılmıştı.
Bir tane de yeni gelen bir teyzeyi diğer teyzelerin yanına getirip"Hadi tanıştır bakalım kendini" demişti hemşire, kreşe yeni gelen çocuklar gibi...
Orada düşündüm, hayat aslında düz bir yol değil bir daire. Başladığın noktada bitiriyorsun hayatı...
Ay azmış araları2 yaş 8 ay
Memnun olmana sevindim canım. Çamaşır suyu ile aynı işi gören zararı olmayan bir ürün. Ben de memnunum. İyi günlerde kullan:)Söylediğin oksi leke çıkarıcıyı aldım çok memnunum.
diğerlerinide alıcam elimdekiler bittikçe :)
Yaw demeyin öyle korkuyorum.Çocuklarının arasında kaç yaş var? Ben de bu süreçte aklımı kaybedeğimden eminim.
Valla bence çok zor olacağını baştan kabul etmekte fayda var canım. Güzellikleri çok ama zor yani...Yaw demeyin öyle korkuyorum.
Ben hamiş olana kadar sen deneylememiş olursun
Uykusuzluk ve ateslenme hastalik (Allah korusun) disinda belki bir sure rahat seyahat edememe, gezmeye gidememe gibi zorluklar olur.Valla bence çok zor olacağını baştan kabul etmekte fayda var canım. Güzellikleri çok ama zor yani...
Evet biraz öyle oldu:)Ay azmış araları
Benim oglum cok uslu olduğu halde bile bazen agliyordum.tr_lelli canım korkutma gözünü tabiki zor anne baba olmak büyümek büyütmek çok zor ama güzellikleride var
Dün bebek ziyaretine gittik 3 üz çok acıdım hallerine ekonomik olarakta durumları çok iyi değil tek maaş işçi
Bir şeyler aldık ama çok ihtiyaç var yarın iş yerinde falanda söyliyeyim arkadaşlara küçülen verilecek birşeyler varsa versek çok iyi olur beşik kıyafet falan
Biz 3 aile gittik para toplamıştık onu verdik bide ayriyetten birşeyler aldık
Her biriniz bir bebiş aldık kucağımıza kadıncağız o arada uyuya kaldı
Hepsi aynı anda ağlıyor wc ye bile gidemiyorum oturup ağlıyorum diyor