Popüler Konu Verimli Rutin

Benim kızım 4,5 yaşında. Uykusuzluk ve huysuzluk hala bitmedi Benim karamsarlığım biraz da bu durumdan kaynaklı. Bi de ben 3 aylıkken işe döneceğim için süt sapma işleri var. Gece uykusuz kalıp sabah işe gitmek zorunda olmak var. Var da var yani...

3 üz mü Allah kolaylık versin. Zor bir durum ama bir taraftan da güzel birşey. Kızım tek olduğu için her haftasonu tutturuyor, arkadaşlarım bize gelsin diye. Çocuğa çocuk lazım. Biz ne kadar oynasak da bir yere kadar. Üçüzler oyun arkadaşları ile beraber doğmuşlar.

Senin şartların bence çocuk büyütmek için çok uygun. Annen ile aynı apartmanda olman zaten çok şahane bir durum. 7/24 yardımcın var. Oğlun büyüdü, seni zorlayacak bir durumu yok. Bebeğini bırakıp işe gitme derdin yok. İnşallah en kısa zamanda bir kız çocuk nasip olur sana

Günaydın Hanımlar,
Cuma günü şirket aracı işimiz halloldu çok şükür. 4 kişi bir araba ile gidip geleceğiz bundan sonra. Bildiğiniz üzere günde 130 km araba kullanıyordum. Dolayısıyla araba senede 3 kez yıllık bakıma giriyordu. 2 senede bir lastikleri yeniliyordum. Şirket yakıtı karşılıyor ama kalan masraflar bize ait olduğu için bütçemizde epey yer kaplıyordu.

Ben de uygun ortam ve yaşam şartları oluştuğunda iş ibırakmak istiyorum..özel sektör olsaydı oğlum doğar doğmaz bırakırdım :eşim çalıştığı için..
ikinci çocukta ne yaparım bilmiyorum..
Allah sağlık versin .. cümlemize güç versin..

ben 2. bebekte işi bırakmayı düşünüyorum.
yazın geç saatlere kadar çalışmam.tatilimin olmaması
hem ev hem iş çok yıpratıcı

Ben işimi bırakmak istemiyorum. Hem çalışma şartlarım iyi hem de bu noktaya gelebilmek için çok emek sarf ettim. Ama hem iş hem ev kesinlikle insanı yoruyor o ayrı bir konu.

Çok zor bu ailenin 18 yıl çocuğu olamamış bir çok defa tüp bebek denemesi yapmışlar bu sonuncusu tutmuş üçünde erkek
Adam diyor hesapladım 130 bin tl harcamışım çocuk yapmak için bu son defada 30 bin kredi çekmiş düşünün tek maaş 30 bin kredi ödüyor 3 çocuk bez mama parası kolaylıklar diledik bizde
Bide yardıma gelecek kimseleri yok üzüldüğüyle görünce

Benim kızlarım hala hafta sonu olunca birilerine gidelim yada süreklimisafir gelsin istiyorlar
Birbirleri ilete oynuyorlar ama başka arkadaşlar olunca daha iyi oluyor gerçi bazense bu sorun oluyor büyükler küçükleri dışlıyor

Benim çok uykusuz kaldığım günlerin ardından koştuğum doktor bey bana şunu söyledi:
- Annelik uykusuz kalmayı gerektirir, siz ne bekliyordunuz ki Ayrıca ben ilk çocuğumda 5, ikincide de 5 yıl uykusuz kalmak suretiyle 10 yıl uykusuz kaldım. 10 yıl boyunca gece çocuğuma gündüz başka çocuklara baktım.
Bu duruma psikolojik olarak ne kadar erken alışırsanız o kadar iyi olur

O günden sonra anladım ki annelere uyku haram :)

Ben işimi bırakmak istemiyorum. Hem çalışma şartlarım iyi hem de bu noktaya gelebilmek için çok emek sarf ettim. Ama hem iş hem ev kesinlikle insanı yoruyor o ayrı bir konu.

Servis haberine çok sevindim. İyi olmuş senin için.

Ben de işi bırakmayı hiç düşünmüyorum. Hem verdiğim emeği harcamak istemem hem de psikolojik açıdan bana işte olmak iyi geliyor.
Ben kesinlikle ev hanımı olamam, beceremiyorum :)) ve ev hanımlarımızın önünde saygı ile eğiliyorum. Zor iş gerçekten.

elecda bu duadan bendeeee istiyorum. hamilenin duası kabul olurmuş. 16 aylık bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum. 32 yaşındayım oğlum tedaviyle oldu onun için tedavisiz 2. olursa birde kız olursa tadından yaenmez

Amin canim insAllah.
Zaten güvencem onlar.
Özellikle sıpa kendini kurtardı artik.
derslerinide kendi yapıyor yazililarinada çalışıyor bu dönem elimi cektim üzerinden çünkü birden elimi çekseydim olmayacakti.
Sen çalış ben kontrol edicem sen çalış ben sorcam diye diye kendi çalışmaya basladi.

Anneme de isim falan olsa bırakabilirim evet.

yorgunluktan ziyade beni üzen şey oğlumdan ayrı kalmak..
ilerde ''keşke yanımda olsaydın da paramız olmasaydı 'gibi bir keşkeyle karşılaşmaktan korkuyorum...
8-5 çalışıyorum: öğle arası evime gidiyorum.maaşım şartların üzerinde:
önemli olan nitelikli verimli vakit geçirmek bunun da farkındayım..ama bu sorular hep ikilemde bırakıyor beni..
haftasonunu akşamları hep dolu dolu geçirmeye çalışıyouruz..eşimde ben de oğlumla ilgileniyoruz ziyadesiyle..
ama yine de hep bir kırıklık oluyor...

Allah kolaylık versin ailesine. Çocuğunun olmaması ayrı sınav, olması ayrı...

Üzülme geçecek, hepimiz bu yollardan geçiyoruz, bak benimkiler büyüdü bile falan deseydi sanki daha iyi olurdu.

Servis işine ben de çok sevindim valla. Bu fenim fikrimdi, yaklaşık 6 ay önce ortaya attım. Tek tek işledim herkesi konuya ilişkin:))
İkinci planım kendime bir laptop aldırıp, haftanın 2 günü evden çalışmak. Dur bakalım işleme çalışmalarına başladım:)))

Yavaştan elini çekmen bence de çok iyi olmuş. Bebek geldi beni boşladı gibi bir algıya kapılmasını önlemiş olursun.
Ben senin yerinde olsam anne şuna iki saat bak ben uyuyayım derdim sanırım Ay bu uykusuzluktan ne çektim ya

Beni en cok yoracak olan kesin uykusuzluk olur
Hani şuan zaten evdeyim oralarını pek dusunmuyorumda
Uykuyu cok seviyorum.
Gündüz fırsat bulunca gündüz bile uyuyorum.
Uyku askım nolcak bilmiyorum

Aslında kreşe başladıktan sonra çocuğun da kendi hayatı olmaya başlıyor. Mesela şimdi tam gün gidiyor kızım. Onu okula bırakıp işe gidiyorum, işten çıkınca da alıyorum beraber eve gidiyoruz. Bağımsızlaşma süreci de başladı, eve geldikten sonra bir süre kendi başına oyun oynamayı tercih ediyor.
Senin hissettiklerinin benzerlerini kızım küçükken ben de hissettim ancak büyüdükçe aslında boşuna kaygılandığımı düşünüyorum.
Bence önemli olan her an yanında olmak değil de ihtiyacı olan zamanda yanında durmayı başarabilmek.

Hemen senin için de dua edeyim. Kızımın deyişiyle inşallah ponçikli bir kızın olur
( Ponçik de topuz saç oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…