bebeğiniz hayırlı olsun :mis kokusunu doya doya çekin içinize benim yerime de ...Merhaba benim en sevdiğim şeylerdir özellikle turpa limon sıkıp yemek kırmızı pancar da çok sağlıklı olduğu için yerim ama bayadir yemiyorum
İş yerinede siz hazırlayıp evden götürüyorsunuz sanırım ben bu ara çok saçma sapan besleniyorum buda rahatsız ediyor beni
Ben kendimi bildim bileli kilom iyidir hiç diyet falan yapmadım 35 yaşındayım boy 164 kilo 55 10 ay öncede doğum yaptım hafif bir göbeğim var oda sporla gidecek birşey ama onuda yapmıyorum
Bu tabağı görmek bana iyi geldi iyi ki attınız abur cubur hicbireey yemem ama sagliklida beslnmiyordum uzun zamandır bana ilham oldu
bebeğiniz hayırlı olsun :mis kokusunu doya doya çekin içinize benim yerime de ...
kilo ve boy oranınız olması gereken değerlerde.
Ben 165 im ama kiloluyum. kendimi normal görmeye başlamışım ama değilim maalesef. Ben yaşam tarzı edinmek istiyorum.
beslenme şekli hayatımızın her alanını etkiliyor. ruhen bedenen görüntü olarak.
Bu kez bunun bir daimi süreç olduğunu düşünerek ilerliyorum. yoldan çıkmalar olsa da dönüşler mümkün.
Alternatif üretmek gerek ; rutinler eklemek gerek.
İşe getiriyorum kahvaltımı; 11.00 de yedim bugün.
Menü ise şöyle.
haşlanmış yumurta+peynir+fındık+1d ekmek+brokoli karnabahar+havuç ve salatalık .
*sabah uyanınca hemen haşlamak için ocağa koyuyorum yumurtayı.
beslenme kabım var çok bölmeli. akşamdan ya da sabahtan hazırlıyorum.
zaten sebze meyveleri önceden yıkadığım için buzdolabından alıp koymak kolay oluyor.
*akşam yemeği için de fazla kalan sebze yemeklerini kavanozlayıp buzluğa atıyorum , evdekiler makarna/hamburger gibi ürünler tüketse de bana alternatif hazır oluyor.
Çok bölmeli beslenme kabı , çocuklar için olan mı ?
Yetişkinler için o tarz bir kab var mı ( avm vs gezmeyi tercih etmediğim için görmedim ) yetişkin içinse fotosunu rica edicem
Bende de paylaştığın tupper var.tupper yukarıdakiTupperware Bölmeli Beslenme Kutusu 1l Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tupperware Bölmeli Beslenme Kutusu 1l yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eki Görüntüle 3149285
benimki de bu : cam saklama kabına da oluyor iç kısım. plastiğede.
Eki Görüntüle 3149286
Maalesef hala rende alamadım.Sahihuban rende işini çözebildin mi?
Letgoya baktınız mı? Bizim arkadaşlar çok uyguna almıştı,çeyizine alınıp kullanmayanlar uyguna satıyor bazenMaalesef hala rende alamadım.
Kasım ayı indirimle alabilirim belki.
Yui” markasının bi modeli var 640 tl. Yorumlar fena değil. Fiyat performans ürünüymüş.aşağıya bi yorum bırakcam.
Tefal de çok pahalı ve stok sorunu vardı.
Haklısın biçok arkadaşım da alıyor satıyor.ama ben özellikle elektronik ürün olduğu için hiç bakmadım uygulamaya.Letgoya baktınız mı? Bizim arkadaşlar çok uyguna almıştı,çeyizine alınıp kullanmayanlar uyguna satıyor bazen
Kendi ilinizden bakıp gidip görerek alabilirsiniz. Arkadaşım 3te 1 fiyatına aldı ve sadece bir kere açmış denemişler bir daha hiç kullanmamışlar yepyeniydi.Haklısın biçok arkadaşım da alıyor satıyor.ama ben özellikle elektronik ürün olduğu için hiç bakmadım uygulamaya.
Olabilir aslında, zoom’dan bağlanarak mı diyorsun, yoksa kitap belirleyip buradan yazışarak mı?elecda kendi aramızda okuma atölyesi yapsak:) Online böyle küçük çalışmalar falan harika olmaz mı ?
Evet zoom üzerinden,Olabilir aslında, zoom’dan bağlanarak mı diyorsun, yoksa kitap belirleyip buradan yazışarak mı?
Çok geçmiş olsun..Bu ara çocuklar hep hasta. Oglumda haftasonu ateşlendi,ama 2 günde toparlandıSelamlar hanımlar,
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, işten izin aldım. Dermatolog ile kontrol randevum vardı. Eşime öğlen seni alayım, yemeğe gidelim dedim. Akşam çıkamıyoruz malum. Atakule’ye gittik. Yemek yedik. Botanik Park’ta biraz dolaşalım derken Ela’nın okuldan aradılar, sınıfta kusmuşApar topar çıktık, Ela’yı aldık okuldan ve hastaneye geldik. Ateşi 40’a yükselmiş. Serum bağladılar şimdi. Eşim İpek’i kreşten alıp eve geçecek. Biz Ela ile hastanedeyiz serum bitene kadar.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tez şifa ela” mıza.Selamlar hanımlar,
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, işten izin aldım. Dermatolog ile kontrol randevum vardı. Eşime öğlen seni alayım, yemeğe gidelim dedim. Akşam çıkamıyoruz malum. Atakule’ye gittik. Yemek yedik. Botanik Park’ta biraz dolaşalım derken Ela’nın okuldan aradılar, sınıfta kusmuşApar topar çıktık, Ela’yı aldık okuldan ve hastaneye geldik. Ateşi 40’a yükselmiş. Serum bağladılar şimdi. Eşim İpek’i kreşten alıp eve geçecek. Biz Ela ile hastanedeyiz serum bitene kadar.
Ayda bir kitap tahlili olabilir.Evet zoom üzerinden,Sahihuban ne dersin sohbet niteliğinde haftada 1 gün iyi olur diye düşündüm
Çok geçmiş olsun..Bu ara çocuklar hep hasta. Oglumda haftasonu ateşlendi,ama 2 günde toparlandı
Evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum..Ne güzel düşünmüşsün.Çocuklardan karı koca olduğumuzu unutuyoruz bazen.böyle günlerde tazelemek lazım..