Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba benim en sevdiğim şeylerdir özellikle turpa limon sıkıp yemek kırmızı pancar da çok sağlıklı olduğu için yerim ama bayadir yemiyorum
İş yerinede siz hazırlayıp evden götürüyorsunuz sanırım ben bu ara çok saçma sapan besleniyorum buda rahatsız ediyor beni
Ben kendimi bildim bileli kilom iyidir hiç diyet falan yapmadım 35 yaşındayım boy 164 kilo 55 10 ay öncede doğum yaptım hafif bir göbeğim var oda sporla gidecek birşey ama onuda yapmıyorum
Bu tabağı görmek bana iyi geldi iyi ki attınız abur cubur hicbireey yemem ama sagliklida beslnmiyordum uzun zamandır bana ilham oldu
bebeğiniz hayırlı olsun :mis kokusunu doya doya çekin içinize benim yerime de ... :KK200:

kilo ve boy oranınız olması gereken değerlerde.
Ben 165 im ama kiloluyum. kendimi normal görmeye başlamışım ama değilim maalesef. Ben yaşam tarzı edinmek istiyorum.
beslenme şekli hayatımızın her alanını etkiliyor. ruhen bedenen görüntü olarak.
Bu kez bunun bir daimi süreç olduğunu düşünerek ilerliyorum. yoldan çıkmalar olsa da dönüşler mümkün.

Alternatif üretmek gerek ; rutinler eklemek gerek.
İşe getiriyorum kahvaltımı; 11.00 de yedim bugün.
Menü ise şöyle.
haşlanmış yumurta+peynir+fındık+1d ekmek+brokoli karnabahar+havuç ve salatalık .

*sabah uyanınca hemen haşlamak için ocağa koyuyorum yumurtayı.
beslenme kabım var çok bölmeli. akşamdan ya da sabahtan hazırlıyorum.
zaten sebze meyveleri önceden yıkadığım için buzdolabından alıp koymak kolay oluyor.

*akşam yemeği için de fazla kalan sebze yemeklerini kavanozlayıp buzluğa atıyorum , evdekiler makarna/hamburger gibi ürünler tüketse de bana alternatif hazır oluyor.

elecda elecda bu platformda birlikte, zaman/para/bireysel gelişim gibi birçok alanda sohbet ediyoruz, görüş bildiriyoruz, birbirimizden öğreniyor ve gelişiyoruz. İnsan ilişkilerine arada değinsek de 'bireysel alanlarımıza pek girmiyoruz'. Bunu çok seviyorum. İlişkimiz seviyeli ve sınırlarımızı biliyoruz. iyi ki .

Ben üstteki yazında sana katılıyorum. Ben güzelim' der gibi durmazsak kimse hak ettiğimiz değeri vermiyor, taktir etmiyor. Önce ben demek gerekiyor bu yaşamda. Ben mutlu olmazsam kimseyi mutlu edemem, evladımı dahi. Benim ruh halime bağlı ailem. Bir evde anne enerjik yaşam heyecanı varsa, çocuğa bu geçiyor; kaygılı , kızgın ise çocuğa bu geçiyor.

Ben bu duruşu sergileyebildim; bu son 3 senede iyice oturdu. Çünkü ben kendim olmayı tercih ettim. Kendimi affettim hatamı gelişimim için bir ön aşama kabul ettim. Eşim benim sınırlarımı aşmamdaki en büyük destekçim. Salı günü o maçına gider, arkadaşlarıyla buluşur. Ben pilatese giderim piyano kursuna giderim. Strese girmem. Ama sorumluluklarımı da bilirim ki eşimin hassas olduğu konular vardır, düzen temizlik gibi. Onlara da saygı duyarım. o da sorumluluklarını bilir. Bu dengeyi yakalamak çok önemli. Ben de eşim de mükemmel değiliz. Törpülendik. ekip olduk. bazen dağılsak da, toparlandığımız bir alan var. Eksiğimiz var, fazlamız da. Kısaca insanız. Hepimiz gibiyiz.

Merhaba kızlar,

Elecda geçmiş olsun kızın için. Kombinlerin de güzel olmuş. Keyifle kullan hepsini.

Herkes ne güzel konulardan, gelişimlerden bahsetmiş. Okurken gülümsedim. Burayı okumak iyi hissettiriyor.

Bazen "ben" kimliğimi tükettiğimi/yıprattığımı hissediyorum diğer kimliklerime fazla sorumluluk yüklediğimde. Özellikle eşim yurtdışında bir haftadan fazla kaldığı zamanlar.
Biraz yavaşlamak iyi geliyor böyle anlarda.

Keyifli hafta sonu diliyorum hepimize.

İşten çıkınca kuaföre uğradım ve saçımı yıkatıp fön çektirdim. Saat 17:00-18:00 arası reformer dersim vardı. Onu bitirdim şimdi. Birazdan çiftliğe uğrayıp alışveriş yapacağım. Saat 19:30’da da arkadaşlarım ile yemekte buluşacağım.

Sitenin içindeyim ama İpek’e görünmeden arabayı almam lazım. Bu nedenle spor salonunda bekliyorum eve gelmelerini🙈

bebeğiniz hayırlı olsun :mis kokusunu doya doya çekin içinize benim yerime de ... :KK200:

kilo ve boy oranınız olması gereken değerlerde.
Ben 165 im ama kiloluyum. kendimi normal görmeye başlamışım ama değilim maalesef. Ben yaşam tarzı edinmek istiyorum.
beslenme şekli hayatımızın her alanını etkiliyor. ruhen bedenen görüntü olarak.
Bu kez bunun bir daimi süreç olduğunu düşünerek ilerliyorum. yoldan çıkmalar olsa da dönüşler mümkün.

Alternatif üretmek gerek ; rutinler eklemek gerek.
İşe getiriyorum kahvaltımı; 11.00 de yedim bugün.
Menü ise şöyle.
haşlanmış yumurta+peynir+fındık+1d ekmek+brokoli karnabahar+havuç ve salatalık .

*sabah uyanınca hemen haşlamak için ocağa koyuyorum yumurtayı.
beslenme kabım var çok bölmeli. akşamdan ya da sabahtan hazırlıyorum.
zaten sebze meyveleri önceden yıkadığım için buzdolabından alıp koymak kolay oluyor.

*akşam yemeği için de fazla kalan sebze yemeklerini kavanozlayıp buzluğa atıyorum , evdekiler makarna/hamburger gibi ürünler tüketse de bana alternatif hazır oluyor.

Çok bölmeli beslenme kabı , çocuklar için olan mı ?
Yetişkinler için o tarz bir kab var mı ( avm vs gezmeyi tercih etmediğim için görmedim ) yetişkin içinse fotosunu rica edicem

Çok bölmeli beslenme kabı , çocuklar için olan mı ?
Yetişkinler için o tarz bir kab var mı ( avm vs gezmeyi tercih etmediğim için görmedim ) yetişkin içinse fotosunu rica edicem
tupper yukarıdaki

1666428439945.png

benimki de bu : cam saklama kabına da oluyor iç kısım. plastiğede.
1666428697637.png

Herkese selam :)

Bugün mesai günüm . Herkesin evden hazırladığı kahvaltılıklarla bir sofra kurduk, keyifli ve pek lezzetli bir kahvaltı yaptık.
Bakış açımı değiştirebildim ve gün keyifli geçiyor. çok şükür.

Selamlar Hanımlar

Cuma akşamı dışarıda olduğum için alışveriş ve buzdolabı düzenleme işini dün yaptım. Az önce de yayla çorbası, bezelye, pırasa ve yeşil mercimek yemeği pişirdim. Bu yemekler bizi perşembeye kadar götürür.

Yeşil ve kırmızı biberli mantar kavurdum. Onu da işe götürüp, mantarlı omlete çevireceğim. Pazı da aldım. Üşenmezsem onu da kavurup koyacağım. Pazılı omlet severim:)

Sahihuban Sahihuban rende işini çözebildin mi?
Maalesef hala rende alamadım.
Kasım ayı indirimle alabilirim belki.

Yui” markasının bi modeli var 640 tl. Yorumlar fena değil. Fiyat performans ürünüymüş.aşağıya bi yorum bırakcam.

Tefal de çok pahalı ve stok sorunu vardı.

Eklentiler

• 0B7E47AC-6871-4DD9-9CAE-598DD85F0425.png
    0B7E47AC-6871-4DD9-9CAE-598DD85F0425.png
    295,8 KB · Görüntüleme: 93
Maalesef hala rende alamadım.
Kasım ayı indirimle alabilirim belki.

Yui” markasının bi modeli var 640 tl. Yorumlar fena değil. Fiyat performans ürünüymüş.aşağıya bi yorum bırakcam.

Tefal de çok pahalı ve stok sorunu vardı.
Letgoya baktınız mı? Bizim arkadaşlar çok uyguna almıştı,çeyizine alınıp kullanmayanlar uyguna satıyor bazen

Merhaba,bende sürekli aynı döngüde gidip geliyorum bu aralar.. Kendimi yorgun,mutsuz hissediyorum..
Yapmak istediğim iş ev rutininden çıkmak..
Sabahları işyerime yakın çamlık var 10-20 dakika arası yürümeye başladım,(Bel agrılarıma iyi geliyor.)
Bunu sürekli olarak yapmayı planlıyorum..
Haftasonları dışarıda vakit geçirmek istiyorum..
Ev, düzen temizlik, çocuk ödev vs. Kendimi pazar günü pilim bitmiş vaziyette buluyorum.

Selamlar hanımlar,

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, işten izin aldım. Dermatolog ile kontrol randevum vardı. Eşime öğlen seni alayım, yemeğe gidelim dedim. Akşam çıkamıyoruz malum. Atakule’ye gittik. Yemek yedik. Botanik Park’ta biraz dolaşalım derken Ela’nın okuldan aradılar, sınıfta kusmuş🤦🏻‍♀️ Apar topar çıktık, Ela’yı aldık okuldan ve hastaneye geldik. Ateşi 40’a yükselmiş. Serum bağladılar şimdi. Eşim İpek’i kreşten alıp eve geçecek. Biz Ela ile hastanedeyiz serum bitene kadar.

Olabilir aslında, zoom’dan bağlanarak mı diyorsun, yoksa kitap belirleyip buradan yazışarak mı?
Evet zoom üzerinden, Sahihuban Sahihuban ne dersin sohbet niteliğinde haftada 1 gün iyi olur diye düşündüm
Selamlar hanımlar,

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, işten izin aldım. Dermatolog ile kontrol randevum vardı. Eşime öğlen seni alayım, yemeğe gidelim dedim. Akşam çıkamıyoruz malum. Atakule’ye gittik. Yemek yedik. Botanik Park’ta biraz dolaşalım derken Ela’nın okuldan aradılar, sınıfta kusmuş🤦🏻‍♀️ Apar topar çıktık, Ela’yı aldık okuldan ve hastaneye geldik. Ateşi 40’a yükselmiş. Serum bağladılar şimdi. Eşim İpek’i kreşten alıp eve geçecek. Biz Ela ile hastanedeyiz serum bitene kadar.
Çok geçmiş olsun..Bu ara çocuklar hep hasta. Oglumda haftasonu ateşlendi,ama 2 günde toparlandı
Evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum..Ne güzel düşünmüşsün.Çocuklardan karı koca olduğumuzu unutuyoruz bazen.böyle günlerde tazelemek lazım..

Selamlar hanımlar,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Tez şifa ela” mıza.
Sizlerin de evlilik yıldönümünüzü tebrik ederim. Nice yıllarınız olsun sağlıkla, neşe ile ve sağlam bir işbirliği içinde…
Evet zoom üzerinden, Sahihuban Sahihuban ne dersin sohbet niteliğinde haftada 1 gün iyi olur diye düşündüm

Çok geçmiş olsun..Bu ara çocuklar hep hasta. Oglumda haftasonu ateşlendi,ama 2 günde toparlandı
Evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum..Ne güzel düşünmüşsün.Çocuklardan karı koca olduğumuzu unutuyoruz bazen.böyle günlerde tazelemek lazım..
Ayda bir kitap tahlili olabilir.
Haftada 1 benim için bu ara biraz zor. Sınavlar, iş, pilates vs derken günlerim bihayli yoğun.
bir konu belirleyip de tartışabiliriz mesela,

X