- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.174
bebeğiniz hayırlı olsun :mis kokusunu doya doya çekin içinize benim yerime de ...Merhaba benim en sevdiğim şeylerdir özellikle turpa limon sıkıp yemek kırmızı pancar da çok sağlıklı olduğu için yerim ama bayadir yemiyorum
İş yerinede siz hazırlayıp evden götürüyorsunuz sanırım ben bu ara çok saçma sapan besleniyorum buda rahatsız ediyor beni
Ben kendimi bildim bileli kilom iyidir hiç diyet falan yapmadım 35 yaşındayım boy 164 kilo 55 10 ay öncede doğum yaptım hafif bir göbeğim var oda sporla gidecek birşey ama onuda yapmıyorum
Bu tabağı görmek bana iyi geldi iyi ki attınız abur cubur hicbireey yemem ama sagliklida beslnmiyordum uzun zamandır bana ilham oldu
kilo ve boy oranınız olması gereken değerlerde.
Ben 165 im ama kiloluyum. kendimi normal görmeye başlamışım ama değilim maalesef. Ben yaşam tarzı edinmek istiyorum.
beslenme şekli hayatımızın her alanını etkiliyor. ruhen bedenen görüntü olarak.
Bu kez bunun bir daimi süreç olduğunu düşünerek ilerliyorum. yoldan çıkmalar olsa da dönüşler mümkün.
Alternatif üretmek gerek ; rutinler eklemek gerek.
İşe getiriyorum kahvaltımı; 11.00 de yedim bugün.
Menü ise şöyle.
haşlanmış yumurta+peynir+fındık+1d ekmek+brokoli karnabahar+havuç ve salatalık .
*sabah uyanınca hemen haşlamak için ocağa koyuyorum yumurtayı.
beslenme kabım var çok bölmeli. akşamdan ya da sabahtan hazırlıyorum.
zaten sebze meyveleri önceden yıkadığım için buzdolabından alıp koymak kolay oluyor.
*akşam yemeği için de fazla kalan sebze yemeklerini kavanozlayıp buzluğa atıyorum , evdekiler makarna/hamburger gibi ürünler tüketse de bana alternatif hazır oluyor.