Motivasyonunuzu arttıracak bir şey yaparak başlamalısınız planlamaya. İnsan ne kadar sıraya koysa da kendini es vermeden kendi için sadece kendi için bir şeyler yapmadan devamlılık sağlayamıyorMerhaba,bende sürekli aynı döngüde gidip geliyorum bu aralar.. Kendimi yorgun,mutsuz hissediyorum..
Yapmak istediğim iş ev rutininden çıkmak..
Sabahları işyerime yakın çamlık var 10-20 dakika arası yürümeye başladım,(Bel agrılarıma iyi geliyor.)
Bunu sürekli olarak yapmayı planlıyorum..
Haftasonları dışarıda vakit geçirmek istiyorum..
Ev, düzen temizlik, çocuk ödev vs. Kendimi pazar günü pilim bitmiş vaziyette buluyorum.
teşekkür ederim :Kereviz kararmıyor mu, limon haricinde bir şey yapıyor musunuz ve ne kadar süre bekliyor böyle? Afiyetle yiyin inşallah
4 sene önce.elecda ve sevgili diğer arkadaşlar..
merabalar..
bi fikir isteyeceğim sizlerden..
üşütmüşüm ciğerlerime kadar ağrım var..
sabah işe geldim bu denli kötüleşeceğimi bilmiyordum..
ıhlamur zencefil kar etmedi..
ve ben doktora gitmek için izin bile isteyemiyorum..
bin türlü şey düşünüyorum..
rapor alsam mı..
ne zaman doktora gitsem..
müdüre ne söylesem vs..
bu konuda bir türlü aşamadım kendimi..5 yıl bitti bu iş yerinde..kamudayım..daimi süreli sözleşmeli..
nasıl aşacağım ne diiyeceğim?
Ben de katilmak isterimEvet zoom üzerinden,Sahihuban ne dersin sohbet niteliğinde haftada 1 gün iyi olur diye düşündüm
Çok geçmiş olsun..Bu ara çocuklar hep hasta. Oglumda haftasonu ateşlendi,ama 2 günde toparlandı
Evlilik yıldönümünüzü de kutluyorum..Ne güzel düşünmüşsün.Çocuklardan karı koca olduğumuzu unutuyoruz bazen.böyle günlerde tazelemek lazım..
Peri Gazozunu çok beğendim ben. Fırsat bulursan Nilay Örnek’in Ercan Kesal ile olan podcastini dinlemeni tavsiye ederim.Merhaba,
Ekim ayında storytelden dinlediğim kitapları paylaşmak istiyorum:
Ana
Peri gazozu
Balonla beş hafta
Bağırmayan anneler
Amok koşucusu
Burda kitap paylaşımı yapmak beni çok motive ediyor
Bağırmayan anneler kitabından çok faydalandım, çok not aldım.
Bir süredir çocukların birbiriyle olan ilişkisinden çok yıpranmıştım, hiç bu kadar zorlandığım başka bir zaman hatırlamıyorum. Öfkemi kontrol edemiyordum, bağırıyordum. Bunun üzerine kitaba başlamıştım, bana çok tesir etti. Bazı hususları yazarak yanımda taşımaya karar verdim, kendime hatırlatacağım içselleştirene kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum, çocuklarımın birbiriyle olan ilişkisi de daha iyi durumda.
Molly Wright TED konuşmasını tavsiye ederim bu arada, 7 yaşında tatlış bir kız
Ted konuşmasını izledim..Güzel bildiğimiz şeyler çocugun anlatışı ve ifade dili çok güzel.Merhaba,
Ekim ayında storytelden dinlediğim kitapları paylaşmak istiyorum:
Ana
Peri gazozu
Balonla beş hafta
Bağırmayan anneler
Amok koşucusu
Burda kitap paylaşımı yapmak beni çok motive ediyor
Bağırmayan anneler kitabından çok faydalandım, çok not aldım.
Bir süredir çocukların birbiriyle olan ilişkisinden çok yıpranmıştım, hiç bu kadar zorlandığım başka bir zaman hatırlamıyorum. Öfkemi kontrol edemiyordum, bağırıyordum. Bunun üzerine kitaba başlamıştım, bana çok tesir etti. Bazı hususları yazarak yanımda taşımaya karar verdim, kendime hatırlatacağım içselleştirene kadar. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum, çocuklarımın birbiriyle olan ilişkisi de daha iyi durumda.
Molly Wright TED konuşmasını tavsiye ederim bu arada, 7 yaşında tatlış bir kız
Daha önce senin tavsiyenle dinlemiştim onu canımPeri Gazozunu çok beğendim ben. Fırsat bulursan Nilay Örnek’in Ercan Kesal ile olan podcastini dinlemeni tavsiye ederim.
Durup durup sana aynı tavsiyeyi mi veriyorum benDaha önce senin tavsiyenle dinlemiştim onu canım
HayırDurup durup sana aynı tavsiyeyi mi veriyorum ben
Geçmiş olsun Ela’yaSelamlar hanımlar,
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, işten izin aldım. Dermatolog ile kontrol randevum vardı. Eşime öğlen seni alayım, yemeğe gidelim dedim. Akşam çıkamıyoruz malum. Atakule’ye gittik. Yemek yedik. Botanik Park’ta biraz dolaşalım derken Ela’nın okuldan aradılar, sınıfta kusmuşApar topar çıktık, Ela’yı aldık okuldan ve hastaneye geldik. Ateşi 40’a yükselmiş. Serum bağladılar şimdi. Eşim İpek’i kreşten alıp eve geçecek. Biz Ela ile hastanedeyiz serum bitene kadar.