Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Dün iş çıkışı reformer pilatese gittim. Keyifli geçti. Eve geldim yemek hazırladım, çiftlik siparişi geldi. Onları yerleştirdim.

Yemekten sonra Öykünün Serüveni atölyesine katıldım. İlk ders oldukça keyifli geçti. Başlangıç dersi olduğu için öykünün tarihçesi hakkında bilgi verildi. Önümüzdeki hafta iki öykü okuyacağız ve onlar üzerinden çalışacağız. Okuma listesi henüz gelmedi. Merakla bekliyorum.

Tam ders bitmek üzereyken içeriden bir düşme sesi geldi. İpek koltuktan düşmüş ve kafasını sert bir şekilde yere vurmuş. Acile götürdük. 6 yaş atında bulgu olmadığı sürece tomografi çekilmiyormuş. Doktor muayene etti ve sabaha kadar 2 saatte bir uyandırıp nörolojik fonksiyonlarını kontrol etmemizi söyledi. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Dün gece acilden çok geç döndüğümüz için ikisini de okula göndermedim. Bugün evde takılıyoruz. Benim için de iyi oldu. Bugün ve yarın için yemek pişirdim, verilecek ve atılacakları ayırdım. Yarın temizlikçi abla gelecek, ona vereceğim istediklerini.

Selamlar Hanımlar,

Dün iş çıkışı reformer pilatese gittim. Keyifli geçti. Eve geldim yemek hazırladım, çiftlik siparişi geldi. Onları yerleştirdim.

Yemekten sonra Öykünün Serüveni atölyesine katıldım. İlk ders oldukça keyifli geçti. Başlangıç dersi olduğu için öykünün tarihçesi hakkında bilgi verildi. Önümüzdeki hafta iki öykü okuyacağız ve onlar üzerinden çalışacağız. Okuma listesi henüz gelmedi. Merakla bekliyorum.

Tam ders bitmek üzereyken içeriden bir düşme sesi geldi. İpek koltuktan düşmüş ve kafasını sert bir şekilde yere vurmuş. Acile götürdük. 6 yaş atında bulgu olmadığı sürece tomografi çekilmiyormuş. Doktor muayene etti ve sabaha kadar 2 saatte bir uyandırıp nörolojik fonksiyonlarını kontrol etmemizi söyledi. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Dün gece acilden çok geç döndüğümüz için ikisini de okula göndermedim. Bugün evde takılıyoruz. Benim için de iyi oldu. Bugün ve yarın için yemek pişirdim, verilecek ve atılacakları ayırdım. Yarın temizlikçi abla gelecek, ona vereceğim istediklerini.
Çok geçmiş olsun İpek’e, çok şükür ciddi bir şey olmamış 🙏

Selamlar Hanımlar,

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyidir umarım ipek.
Oğlum 7 aylıktı pusetten düşmüştü; bilmediğim bir şehirde hastane bulup sonucun sorunsuz olmasını duyana kadar ne çekmiştim.
Çoo geçmiş olsun.
Ertuğrul hasta ben de bugün işe gitmedim. Ateş nöbeti ilaç saati yavrumu eğleme derken, bir de bugün koltuk yıkama geldi. Ben de tüm legoları ve oyuncakları yıka kurula. Şimdi duş aldım. Hazırlanıp pilates e gidicem. Çıkışta kahve içme hayali kuruyorum🧡

Oğlum 7 aylıktı pusetten düşmüştü; bilmediğim bir şehirde hastane bulup sonucun sorunsuz olmasını duyana kadar ne çekmiştim.
Çoo geçmiş olsun.
Ertuğrul hasta ben de bugün işe gitmedim. Ateş nöbeti ilaç saati yavrumu eğleme derken, bir de bugün koltuk yıkama geldi. Ben de tüm legoları ve oyuncakları yıka kurula. Şimdi duş aldım. Hazırlanıp pilates e gidicem. Çıkışta kahve içme hayali kuruyorum🧡
Geçmiş olsun, sanırım salgın var. Bu hafta benim oğlanlar da ateşliydi 😥

2 öğün beslenme sen ne güzel şeysin🧡

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    214,4 KB · Görüntüleme: 152
Çok geçmiş olsun İpek’e, çok şükür ciddi bir şey olmamış 🙏

Çoo geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun elecda elecda
Rabbim korusun kuzuları

Çok geçmiş olsun elecda elecda cım İpek’e. Allah korusun tüm çocukları
Çok teşekkür ederim. :KK200: Çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattık.

Menülerin şahane 🤩 ama asla doymayan ben bu kadarla 🙈
Yaaa 😬
Hemen bu menü ile başlarsan doymayabilirsin. Ama bi haftayı geçti benim . Ve brokoli ile karnabahar sınırsız 🤣 ve ben güya kendime kahve ve tadelle diyet yiyecektim öyle tok hissediyorum ki yiyemedim 😂
Hiç yumurtanın yanında pancar ve turp yemek aklıma gelmemişti. Ben de deneyeyim
Pancar tatlandırıyor; turp a limon sıkıyorum öyle çook seviyorum.
Yorumunu merak ediyorum.

2 öğün beslenme sen ne güzel şeysin🧡
Merhaba benim en sevdiğim şeylerdir özellikle turpa limon sıkıp yemek kırmızı pancar da çok sağlıklı olduğu için yerim ama bayadir yemiyorum
İş yerinede siz hazırlayıp evden götürüyorsunuz sanırım ben bu ara çok saçma sapan besleniyorum buda rahatsız ediyor beni
Ben kendimi bildim bileli kilom iyidir hiç diyet falan yapmadım 35 yaşındayım boy 164 kilo 55 10 ay öncede doğum yaptım hafif bir göbeğim var oda sporla gidecek birşey ama onuda yapmıyorum
Bu tabağı görmek bana iyi geldi iyi ki attınız abur cubur hicbireey yemem ama sagliklida beslnmiyordum uzun zamandır bana ilham oldu

Selamlar Hanımlar,

Dün okuma atölyesine tam da tahmin ettiğim gibi herkes kitabı okumuş gelmiş, mantıklı olan da bu zaten :olamaz: Bu hafta Arnie Ernaux'un "Boş Dolaplar" kitabı konuşuldu. Haftaya da aynı yazarın "Babamın Yeri" adlı kitabını tartışacağız. Bu yazar, 2022 yılı Nobel Edebiyat ödülünü almış. Yarın kızlarla Liman Kitap & Kafe'ye gidip her iki kitabı da almayı planlıyorum.

Okuma atölyesi 19:30-21:00 arasındaydı. Bu sırada eşim sofrayı topladı, kızlar ile oyun oynadı. Atölye bittikten sonra, kendime alan açmam konusunda destek olduğu için teşekkür ettim kendisine. Zira kitap okumayı sevmez, yaptığımı da söylemese bile anlamsız bulduğuna çok eminim ama saygı duyup desteklediği için minnettarım.

Evlilik bizim toplumda her şeyi beraber yapmak gibi algılanıyor. Ancak bence sağlıklı evlilik birbirine alan açmak ve kişinin bireyselliğine saygı duymak ile çok alakalı. Bu akşam kız arkadaşlarımla dışarıda yemeğe çıkacağım mesela. Beni aramaz, rahatsız etmez, neden çıkıyorsun demez. Ben de aynı şekilde arkadaşları ile buluşmasını ve vakit geçirmesini desteklerim. Birbirimizin arkadaşları ve eşleri ile de ailecek görüşme çabasına girmeyiz. Kendi bireysel arkadaşlıklarımızı koruyoruz. Ailecek görüştüğümüz birkaç çift var. Onlar da çocuklarımızın yakın arkadaşlarının ebeveynleri.

Kendi adıma anne, eş ve çalışan kimliklerimin dışında "ben" kimliğimi, onun istediklerini önemsiyorum. Çünkü "ben" diğer tüm kimliklerimin temeli aslında. Diğer kimliklerimden gelen günlük sorumluluklarımı gerçekleştirirken, bir yandan da "ben" için alan açmaya gayret ediyorum. Kitap okumak, yazmak, spor yapmak, bakımlı olmak için "ben"e zaman ve para ayırıyorum. "Ben"e yaptığım yatırımı destekleyen bir adamla evliyim ve düşününce bu durumun eşimin iyi bir insan olmasından kaynaklanmadığını fark ettim. Ben kendime saygı gösterdiğim ve değer verdiğim için ve yine ben kendi bireysellik sınırlarımı çizdiğim ve onları koruduğum için karşı tarafın da saygısını ve desteğini kazandım.

Sonuç olarak, kendimizle alakalı pozitif iyileşme ve gelişmeyi kendimize borçluyuz. Başkasından bizim değerimizi belirlemesini değil, kendi değerimizi kendimiz belirleyip, karşı tarafa bunu göstermeyi de.

X