Selamlar Hanımlar,
Bu sabah 05:50'de kalktım. Dün İpek'i kucağımda taşırken belimi incitmişim. Bu nedenle sabah egzersizi yapmadım. Cilt bakımından sonra balkonda nefes egzersizi, meditasyon, sessizlik zamanı ve su içme işlerini hallettikten sonra saat 07:00'ye kadar kitap okudum. Ayfer Tunç'un "Aziz Bey Hadisesi" kitabına başladım. Oldukça ince bir kitap olduğu için bugün bitiririm diye tahmin ediyorum.
Kızları uyandırıp, hazırladıktan sonra hep beraber evden çıktık. Eşim Ela'yı okula götürdü. Ben de İpek'i doktor kontrolüne götürdüm. Özellikle geceleri çok yoğun öksürük başladığı için geçen hafta götürmüştük. Bugün kontrol randevusuydu. Ciğerlerde hırıltı var. Alerjik tabanlı çocuklar basit viral enfeksiyonlara daha ağır tepki veriyor dedi doktor. İki ilaç ilavesi ve Cuma telefonlaşmak şartıyla ayrıldık doktordan.
Doktorun muayenesinin altında tostçu var. Orada tost yedik, İpek'i kreşe bıraktım ve eve geldim. Eve geleli 5 dakika olmadan koltuk yıkamacı geliyoruz diye aradı. Hemen evi toparladım. Salondaki L koltuk, mutfak sandalyeleri ve yataklarımızı yıkadılar. Baya temiz oldu, çıkan su simsiyahtı
2 kişi geldiler. Biri yatakları halletti, diğeri koltuk ve sandalyeyi. Halıları da alıp gittiler. İlk kez çalışıyorum kendileriyle. Umarım halılar da iyi gelir ve yıllık olarak devam ederiz. Fon perdeler için de başka bir yer çağırmıştım. Onlar da gün içerisinde gelecek. Fonlar makinede yıkanmıyor benim maalesef.
Havalar Ankara'da yeni ısındığı için İpek'in yaz kıyafeti ihtiyacı oldu. Eskişehir'de sevdiğim bir butikten 4 kapri tayt takım ve 2 elbise sipariş ettim. Yazı götürür diye tahmin ediyorum.
Eczaneye uğradım. Doktorun İpek için yazdığı ilaçların yanında yüzümdeki rosa problemi için Isana Ruboril temizleyici ve nemlendirici aldım. Pharmaceris'in nemlendiricisi bitti. Bir de bu markayı deneyeyim dedim.
Akşama yemek var, saat 16:00'da da online toplantım var. Sabahtan adamlar çalışırken ben de bilgisayardan işle ilgili yapmam gerekenleri tamamladım. Toplantıya kadar belki film seyrederim.