Popüler Konu Verimli Rutin

Doğum gününüz kutlu olsun @elecda.🌷
Doğum gününde makyaj malzemelerini atıp yenilemek çok iyi bir fikir ben de yapacağım bunu.👍

Doğum günün şimdiden kutlu olsun elecda elecda .
Sevdiklerinle nice nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim. :KK200:
Bizim doğum yıllarımız aynı. Yaşdaş birisinin hayata bakışı daha kıymetli. :21:
Paylaşımların için de ayrıca teşekkür ederim. Çözüm odaklı olduğun için enerjimi yükseltiyorsun.:KK68:
Çok teşekkür ederim ❤️

Doğum gününüz kutlu olsun @elecda.🌷
Doğum gününde makyaj malzemelerini atıp yenilemek çok iyi bir fikir ben de yapacağım bunu.👍
Çok teşekkür ederim ❤️
Makyaj malzemelerinin skt takibi sıkıntı oluyordu. Bu şekilde hem kendime hediye almış oluyorum hem de ürünlerin son kullanma tarihini geçirmemiş oluyorum.

Selamlar Hanımlar,

Çarşamba günü akşam Ela'nın bir arkadaşının annesi bizi ailesinin evine davet etti. Bahçeli ev, çok güzel vakit geçirdik. Çocuklar da koşup oynadılar. 15. katta ne yaşıyoruz biz diye bir sorguladım kendimi. Ama yaşadığımız hayatta bahçeli evin işini çeviremeyiz muhtemelen.

Pazar günü doğum günüm. 39 yaşımı tamamlayıp, 40'a giriş yapacağım. Önümde kalan zamanın, ardımda bıraktığın zamandan az olma ihtimalinin olduğu zamanlara geçiş yaparken, zamanın kıymetini anladığım ve hayatımın geri kalanını nasıl geçirmek istediğimi düşünüyorum bugünlerde.

Ben tören, kutlama vs. sevmem. Hayatım boyunca hiç sevmedim. Bu nedenle kına, düğün vs. hiç bir şey yapmadan evlendim. Doğum günlerini de kutlamayı manasız buluyorum aslında. Bu nedenle doğum günümden sonraki ilk haftaya sağlık kontrolü randevularımı aldım ki, sonuçlar iyi çıkarsa, kutlamaya değer bir şeyler olsun en azından.

Resmi günlere önemli işleri bağlamak kesinlikle benim için faydalı bir takip yöntemi. Mesela 23 Nisan ve 29 Ekim, benim için araba lastiklerini değiştirme dönemidir. 19 Mayıs haftası halı ve koltuk yıkama ayarlarım. Doğum günüme de yıllık sağlık kontrollerimi planlıyorum.

Özel Sağlık Sigortasını şirket yapıyor benim için ve yılda bir kez ücretsiz check-up hakkım var. Onun randevusunu aldım. Kadın doğum genel muayene ve smear testi ile meme ultrasonu randevularımı da ayarladım. Hayırlısı diyelim. Sağlık varsa planlar ve rutinler var, sağlık yoksa hiç biri yok nihayetinde.

Dün yaklaşık 2 aydır ertelediğim saç kesimi, manikür, pedikür işlerimi hallettim. Yenilendim ve kendime geldim.

Doğum günü zamanım, benim için aynı zamanda makyaj malzemesi alma zamanı. 1 yılı dolunca elimdeki malzemeleri direkt atıyorum. Uzun süredir fondöten yerine kullanabileceğim bir ürün arıyordum. Yüzümdeki rosayı kapatacak ama cildime zarar vermeyecek bir ürün. Sephora'da Dr. Jart+ Cicapair diye bir Kore markası önerdiler. "Color Corrector" adında bir kapatıcı kremi var. Onu aldım ve çok iyi geldi. Bir de Benefit ruj aldım. Tester olarak da Clinique rimel ve parfüm hediye ettiler. Makbule geçti gerçekten:)

Okulların kapanmasına az kaldı. İpek'in kreş yaz boyu açık ama Ela için yaz okulu arayışındayım. Bayrama kadar bir şekilde idare edip, sonrasında başlatmayı planlıyorum.

Bende durumlar bu şekilde.

Herkese sevgiler :KK200:
Mutlu yıllar elecda, iyi ki doğmuşsun, iyi ki bu başlık aracılığıyla bizim hayatlarımıza da dokundun, hayata bakış açına hayranım, keşke yüzyüze tanıştığım yakın arkadaşım olsan diyorum, sevidklerinle birlikte sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah

Selamlar Hanımlar,

Pazar günü uzun bir kahvaltı sonrası benim için haftalık yemek hazırlama günü.

Biber dolması, zeytinyağlı barbunya ve taze fasülye pişirceğim. Ayrıca yemek harcı da pişirip kavanozlayacağım. Bizi perşembe dahil idare eder. Cuma günü için de izmir köfte düşünüyorum. Eve gelip fırına atmak çok vaktimi almıyor.

Yarın sabah İpek’i doktora götüreceğim. Saat 16:00’da da online toplantım var. Bu nedenle hangara gitmeyeceğim. İpek’i kreşe bıraktıktan sonra evden çalışacağım.

Bu nedenle halı ve koltuk yıkamacıyı aradım. Yarın gelecekler. Salondaki L koltuğu, mutfak sandalyelerini ve yatakları yıkatacağım. Kızların oda halıları ile salon, mutfak ve antre halısı da yıkamaya gidecek. Temizlikçi hanım tülleri yıkayacak, fonları da kuru temizlemeye vereceğim. Yorganları da yıkayıp kaldırırız artık. Böylece bahar temizliği de aradan çıkmış olur.

Mutlu yıllar elecda, iyi ki doğmuşsun, iyi ki bu başlık aracılığıyla bizim hayatlarımıza da dokundun, hayata bakış açına hayranım, keşke yüzyüze tanıştığım yakın arkadaşım olsan diyorum, sevidklerinle birlikte sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah
Çok teşekkür ederim ❤️ Belki bir gün bir kahve içeriz:)

30 yaşımda çocuk sahibi olmaya karar vermiştim. Şu an ki kur durumuna göre, kendime derdim ki çocuğu biraz ertele, dünyada görmek istediğin yerleri gez:)
20li yaşlardan sonra 30 yaş milat gibi oldu benim için, birçok açıdan daha mantıklı davranan ve daha ayakları yere basan biri olduğumu fark ediyorum. örneğin20li yaşlarda her şeye ağlardım, günlerce kafama takardım, aşırı özgüvensiz çok uyumlu biriydim. Ama 30 yaşımla ve ilk annelik deneyimimle birlikte kendimi sorgulamaya başladım, sanırım kızıma örnek bir anne olabilmek hayali de etkili oldu bunda, daha güçlü hissediyorum kendimi, daha mantıklı davranabiliyorum, önceden asla yapılamaz dediğim şeylerin aslında yapılabilir olduğunu görüyorum (insan nelere alışmıyor annelik yoğunluğu ile birlikte :KK70:) (tabiki hala istediğim kıvamda değilim ama o yolda ilerlediğimi görmek bile umut verici:))
Şimdiki aklım olsa evlilik için gel-gitlerimin çok olduğu, kendi travmalarımla yüzleşmediğim, aşırı uyumlu olduğum 20li yaşlar yerine acele etmez kişiliğimin oturduğu, öğrencilikten tamamen sıydırılıp gerçek hayata adapte olduğum, hayata daha net baktığım ve ne istediğimi bildiğim 30lu yaşları beklerdim:)

20li yaşlardan sonra 30 yaş milat gibi oldu benim için, birçok açıdan daha mantıklı davranan ve daha ayakları yere basan biri olduğumu fark ediyorum. örneğin20li yaşlarda her şeye ağlardım, günlerce kafama takardım, aşırı özgüvensiz çok uyumlu biriydim. Ama 30 yaşımla ve ilk annelik deneyimimle birlikte kendimi sorgulamaya başladım, sanırım kızıma örnek bir anne olabilmek hayali de etkili oldu bunda, daha güçlü hissediyorum kendimi, daha mantıklı davranabiliyorum, önceden asla yapılamaz dediğim şeylerin aslında yapılabilir olduğunu görüyorum (insan nelere alışmıyor annelik yoğunluğu ile birlikte :KK70:) (tabiki hala istediğim kıvamda değilim ama o yolda ilerlediğimi görmek bile umut verici:))
Şimdiki aklım olsa evlilik için gel-gitlerimin çok olduğu, kendi travmalarımla yüzleşmediğim, aşırı uyumlu olduğum 20li yaşlar yerine acele etmez kişiliğimin oturduğu, öğrencilikten tamamen sıydırılıp gerçek hayata adapte olduğum, hayata daha net baktığım ve ne istediğimi bildiğim 30lu yaşları beklerdim:)
Kesinlikle 30’lu yaşlar çok daha iyiydi. Asla 20’li yaşlarıma geri dönmek istemem. Zira 20’li yaşlar tam sürünme dönemi aslında. Çok belirsiz iş hayatı ve evlilik vs. durumları açısından.

Teşekkür ederim canım ❤️
Senin de doğum günün kutlu olsun. Az önce Mia’nın konusunu okurken fark ettim.
Ben doğum günümün ilk yarısını yemek yaparak, ikinci yarısını ise çamaşırlar eşliğinde kutlayacağım:)) Kızlar ben seçeceğim diye kavga ederek pasta almaya gitti🤦🏻‍♀️ Senin nasıl geçti?

Ben doğum günümün ilk yarısını yemek yaparak, ikinci yarısını ise çamaşırlar eşliğinde kutlayacağım:)) Kızlar ben seçeceğim diye kavga ederek pasta almaya gitti🤦🏻‍♀️ Senin nasıl geçti?
Orman havası alalım diye yakın arkadaşlarla pikniğe gittik, pastayı da orda yedik iyi geldi bana da çocuklara da 🤭

X