Bitkisel sütler kazein içermiyor, güvenle tüketebilirsin canım. Fakat activia inek sütü içerdiği için yine aynı şekilde kazein içeriyor. Kazein malesef mayalanma ile gitmiyor.Yok canım olur mu, söylediğin çok iyi oldu. Badem sütü ve activia hakkında ne düşünüyorsun?
Çok teşekkür ederim. Arkadaşım annesi için alacak, hemen sen aklıma geldin. Beğendiğini belirtince o da direk siparişini verdi :)Çok memnunum. İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri.
"Walkingpad R1 Pro 1.25 Katlanabilir Koşu Bandı" Trendyoldan almıştım.
Gercekten bu platformda hayran oldugum kisisiniz... okadar düzenli verimli ve enerjisi yüksek bir kadinsiniz. Ve bu bana cok katki sagliyor. Yazilarinizi okumak , bilmediklerimi ögrenmek cok iyi geliyor.15:00-15:30 Ara Öğün ve İşten Çıkış
15:00 itibariyle günlük çalışmamın sonuna geliyorum. Günün yapılacakları listesi üzerinden geçiyorum. Yaptıklarımı highlight kalemle çizip, yapamadıklarımı diğer günlere aktarıyorum. Son e-posta kontrollerimi yapıyor ve ertesi gün için planlama ve ön hazırlık yapıyorum. Masamı topluyorum. İşi biten kağıtları dosyalıyor veya geri dönüşüme atıyorum. Bilgisayarımda yer alan dokümanları da ya siliyor ya da dosyalıyorum. E-posta çöpü, bilgisayar çöpünü boşaltıyorum.
Yarın dünden başlar" sözüne çok inanırım. Günü kapatmadan önce yaptığım bu küçük ama önemli işler yarına güzel bir başlangıç yapmama yardımcı oluyor. Bu esnada sütlü kahve ve yulaf topları ara öğünümü de yapıp, işyerinden ayrılıyorum.
Ben de kaliteli sohbet etmek istiyorum ve bence vurası sanal da olsa bu ihtiyacımızı bir nebze gideriyor ve bence hepimiz birbirimize iyi geliyoruzMerhaba 2021'in bitmesine az bir zaman kala bende yazmak istedim
2021 yılı bana iyi gelmedi Önce belimde kist vs bayagı pskolojik ve bedensel olarak yoruldum...
Dr. en son fibromiyalji olabilir dedi (Kaygı ve stresten kaynaklı oluyormuş Aslında çok sakin ve stressiz oldugumu düşünüyordum ama bilinçaltım hiç öyle demiyor sanırım..Ve ufak bir antidepresan ile başladık, en azından karıncanmalar ve agrılar hafifledi
Ama halen devam eden vücud çıtlamalarım had safhada (otururken kalkerken sürekli heryerim çıtlıyor.)
Yıl bitmeden de oglum ve ben ınfuleanza olduk Agır 3 gün geçirdik Şimdi toparladık şükür.
Benim alışkanlık ve yapılacaklar ile ilgili sorunum, rutin haline getiremiyorum
Sabah erken kalkamıyorum, kitap okuma alışkanlıgım çok geriledi.
Ruh halim yaşadıklarıma ve dış olaganlara göre çok değişiyor.
Sayfaları kaldıgım yerden sonuna kadar okudumelecda senin gibi bir arkadasım olmasını çok isterdim..
Kendimden yüksek olan bilgi vs insanlarla sohbet etmeyi, çok seviyorum. (Şuan işyerim de çalışma arkadaslarım genel olarak ne giysek, ne alsak günlük sohbetler beni çok sıkmaya başladı.)
O yüzden gerçekten bana birşeyler katan, eksiltmeyen.. Pozitif insanlarla bir arada olmayı seviyorum.. Bu sebepten de insanlara tahamülüm azaldı...
Kitap alıyorum fakat genel olarak yarım yada eksik kalıyor.
Biliyorum kimse sihirli değnekle hayatıma dokunmayacak ..Kendimi, güzelleştirende, geliştirinde yine ben olacagım...
O yüzden kendime daha şefkatli olmayı yeğliyorum.Yapamadıklarım ve yapmak istediklerimle ilgili esnek davranıyorum..
2021'e veda vakti (Teşekkür ederim, yaşadıgım, tecrübe ettiğim,olumlu yada olumsuz herşey için )
Yıl bitmeden 2022 yılı için Hedeflerimi yine yazacagım... Ve inanıyorum, 2022 yılı Saglıklı, çok farkındalıklı,daha samimi, umutlu, sevgi dolu, bol kazançlı, Tertemiz bir yıl olacak...
Yarın randevum var. Bir konuşayım kendisiyle bakalım bu kazein konusunu.Bitkisel sütler kazein içermiyor, güvenle tüketebilirsin canım. Fakat activia inek sütü içerdiği için yine aynı şekilde kazein içeriyor. Kazein malesef mayalanma ile gitmiyor.
Kazein büyük bir molekül ve bağırsakta ciddi tahribasyonlara sebep olabiliyor. Porları genişlettiği için otoimmun rahatsızlıklarda kısıtlamaların başında geliyor. Yani geçişini istemediğimiz maddelerin de bağırsaktan emilip dolaşıma katılmasına sebep oluyor diyeyim kabaca.
Çok teşekkür ederim. Arkadaşım annesi için alacak, hemen sen aklıma geldin. Beğendiğini belirtince o da direk siparişini verdi :)
Merhaba,Gercekten bu platformda hayran oldugum kisisiniz... okadar düzenli verimli ve enerjisi yüksek bir kadinsiniz. Ve bu bana cok katki sagliyor. Yazilarinizi okumak , bilmediklerimi ögrenmek cok iyi geliyor.
Ben bu sene basi bullet journal kullanarak ( minimal sekilde öyle ahim sahim tasarimlarim olmayacak) habit tracker ile yeni aliskanliklar edinmek istiyorum.
Cok hedefim var ... bu yüzden bir mind map yapip hedeflerimi kategorize ettim. Mesela maneviyatta kuran okumak meal hatmo namaz oruc felan gibi alt hedeflerim var. Saglik kategorisinde 10.000 adim günlük, sekeri azalt, üc ögün belirle, undan uzak dur gibi gibi hedefler belirledim. Ve her ay her kategoriden 1-2 hedefi uygulayayim ona odaklanayim diyorum.
Sizin tecrübeleriniz vaya var. Bu sekil iyi olurmu? Bi yandan hepsini yapayim diyorum ama öteki yandan herseyi birden yapsam süreklilik saglayamam ve agir gelir. Bu yöntem iyi gibi sanki... sizin önerileriniz nedir ? Cevabiniz benim icin cok degerli:)
15:00-15:30 Ara Öğün ve İşten Çıkış
15:00 itibariyle günlük çalışmamın sonuna geliyorum. Günün yapılacakları listesi üzerinden geçiyorum. Yaptıklarımı highlight kalemle çizip, yapamadıklarımı diğer günlere aktarıyorum. Son e-posta kontrollerimi yapıyor ve ertesi gün için planlama ve ön hazırlık yapıyorum. Masamı topluyorum. İşi biten kağıtları dosyalıyor veya geri dönüşüme atıyorum. Bilgisayarımda yer alan dokümanları da ya siliyor ya da dosyalıyorum. E-posta çöpü, bilgisayar çöpünü boşaltıyorum.
Yarın dünden başlar" sözüne çok inanırım. Günü kapatmadan önce yaptığım bu küçük ama önemli işler yarına güzel bir başlangıç yapmama yardımcı oluyor. Bu esnada sütlü kahve ve yulaf topları ara öğünümü de yapıp, işyerinden ayrılıyom
merhaba:))15:00-15:30 Ara Öğün ve İşten Çıkış
Yarın dünden başlar" sözüne çok inanırım. Günü kapatmadan önce yaptığım bu küçük ama önemli işler yarına güzel bir başlangıç yapmama yardımcı oluyor. Bu esnada sütlü kahve ve yulaf topları ara öğünümü de yapıp, işyerinden ayrılıyorum.
Görüşmenin sonucunu yazarsan sevinirim canım, merak ediyorum.Yarın randevum var. Bir konuşayım kendisiyle bakalım bu kazein konusunu.
Arkadaşın iyi günlerde kullansın
Bendede sorun ayniAz önce ben de 2022 de nasıl bir ben diye içimdekileri kağıda dökmeye başladım ve sonuç aynı çıktı. Bedensel yüklerden kurtulunca daha iyi hissedeceğimi anladım. O halde neden adım atmıyorum dedim ve 2022 yılı için bedensel yüklerden arınmayı hedef koydum. Benim yolum çok uzun zira 160 cm boya 93 kiloyum.
Geçen yıldan beri kilo vermeliyim diyorum ama yerimde sayıyorum. O gün başlasam ayda 1 kg vermiş olsam 81 kiloya inerdim. Beğenmediğim 1 kilo yıl bazında çok kilo demek. Az çok demek yok. Şimdi aksiyon alma vakti.