- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Meraba roborock s5 max var ben de
Çok memnunuz
Çevremde onlarca insan kullanıyor
Memnun olmayan yok
Satıcı ile ilgili olabilirAynı sitede bu kadar fiyat farkı neden var ki
Siz ne zaman kaça almıştınız ?
AY | EDEBİYAT | KİŞİSEL GELİŞİM |
KASIM | Kadından Kentler | İyileştiren Alışkanlıklar |
ARALIK | Ateş Canına Yapışsın | Yemek Bağımlılığı |
OCAK | Zindankale | Anneler Kızları ve Beden Algısı |
ŞUBAT | Sevinç Kuşları-1 | Vücudunuz Hayır Diyorsa |
MART | Sevinç Kuşları-2 | Beden Kayıt Tutar |
NİSAN | Sevinç Kuşları-3 | İyi Hissetmek |
Mumcize’nin mumunu denemeyi düşünüyorum ben de.Evdeki tüm mumlar ikeadan canımcım.
Aralık da doktor için ankaraya gelicem nasipse o zaman farklı kokular denemek istiyorum
Varsa senin sevdiklerin önerin duymak isterim.
Elmalı, vanilyalı, şeftali li seviyorum
Ama kokusuzları da seviyorum o ayrı
Amin. Allah, geçen ömrünü kalan ömründen hayırlı eylesin. Sevdiklerinle beraber nice nice mutlu senelere.Günaydın.
Bugün doğum günüm.
Artık 30 oldum.
Her yaşa ayrı bir anlam yüklerim ancak bu yaş ayrı bir içime dokunuyor.
Kendimle yeniden tanıştığım koskoca bir yılın sonunda ; daha derinlikli hissediyorum.
Dileğim sağlıklı, neşeli, huzurlu, bilinçli , verimli , faydalı bir ömür geçirmek. Ailemle. Sevdiklerimle. İşte öyle bir gün.
Mutlu yaşlarGünaydın.
Bugün doğum günüm.
Artık 30 oldum.
Kendimle yeniden tanıştığım koskoca bir yılın sonunda ; daha derinlikli hissediyorum.
Dileğim sağlıklı, neşeli, huzurlu, bilinçli , verimli , faydalı bir ömür geçirmek. Ailemle. Sevdiklerimle. İşte öyle bir gün.
Sağlıklı, mutlu yaşların olsun. 30'ların sonuna gelmiş biri olarak, bence hayatımın en keyifli, en kendimi tanıdığım ve herşeyi ile kabul ettiğim dönemi oldu. Umarım senin için de öyle olurGünaydın.
Bugün doğum günüm.
Artık 30 oldum.
Sevdiklerinle, sağlıkla, huzurla nice yaşların olsun inşallahGünaydın.
Bugün doğum günüm.
Artık 30 oldum.
Günaydın Hanımlar,
Her 10 Kasım'da yaklaşık 5 yıl önce yayınlanmış olan Koç Holding'in "Bazı borçlar vardır ödeyemezsin" videosu aklıma gelir ve izler, her seferinde yeniden duygulanırım. Bence gelmiş geçmiş en iyi 10 Kasım videosudur ve konuyu çok net bir biçimde anlatır.
Ben kendi adıma, okumuş, erkeklerin yaptığı bir iş dalında söz sahibi olmuş, istediği adam ile evlenmiş ve istediği zaman boşanabilecek durumda olan, bir Türk Kadını olarak, sahip olduğum her şeyi Atatürk'e borçlu olduğumu ve bu borcu asla ödeyemeyeceğimi biliyorum.
Yılmaz Özdil'in bugünkü 9'u 5 geçe yazısını lütfen okuyun. Yazı şu şekilde başlıyor:
"Saat 9'u 5 geçe... Sadece Mustafa Kemal Atatürk'e saygı duruşu değildir, hayatın neresinde durduğumuzu gösteren manevi bir pusuladır. Kuvayı Milliye hakkında idam fetvası veren saray şeyhülislamı Mustafa Sabri'nin mi yanındayız mesela, Anadolu fetvasını veren Ankara müftüsü Börekçizade Rıfat'ın mı... Bunun duruşudur."
Yazının devamı için linki kopyalıyorum.
İki gündür iyi oldu, toparladı ancak son 4 haftada sadece 1 gün kreşe gidebilmiş
İnşallah her şey gönlünce olurSelamlar Hanımlar
Ela’yı voleybol kursuna getirdim. Kurumun içinde küçük bir kahve alanı var. Orada takılıyorum şimdi. Aslında kitap getirip okusam iyi olur. 1 saat aralıksız okuma yapmam, bizim evin şartlarında pek mümkün olmuyor.
Dün Mahir Ünal Eriş’in “Bangır Bangır Ferdi Çalıyor” kitabını okudum. Kısa öykülerden oluşan bir kitaptı. Kendisini ilk kez okuyorum ve beğendim. “Olduğu Kadar Güzeldik” diye bir kitabı da var. Onu da okunacaklar listeme ekledim.
Murathan Mungan’nın “Kadından Kentler” kitabına başladım hemen. O da öykü kitabı. Severim zaten yazım dilini, güzel gidiyor o da.
Dün düşündüm de bu hayatta en keyif aldığım şeylerin başında kitap okumak geliyor. Yazmayı ve öğrenmeyi de çok seviyorum. Ve öğrendiklerimi paylaşmayı. 5 sene sonra tüm bunları yaptığım bir iş hayal ediyorum kendim için. Henüz nasıl birşey olur bilmiyorum ama 58 yaşına kadar havacılıkta çalışmaya niyetim yok:) Bu süre için de 7000 prim günüm de tamamlanmış olacak, borçlar bitecek. Umarım nasip olur da, hayatımın ikinci bölümünü bu şekilde geçirebilirim.
Pazar günleri evde çocuklarla nasıl zaman geçiriyorsunuz elecda ?İyi pazarlar herkese,
Pazar günleri sabah 09:00’da bir öğrenci abla, Ela ile İngilizce konuşmak için bize geliyor. Hem Ela için konuşma pratiği hem de öğrenci ablamız için ek gelir oluyor. Bu nedenle Pazar günü benim için en geç 08:00’de başlamış oluyor:)
Pazar, benim için aynı zamanda evde ailece zaman geçirme günü. Bugün nevresimleri değiştirme ve çocukları yıkama işleri sabit. Onun dışında kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
Pazartesi günleri ise genel temizlik ve bornozlar dahil tüm havluları yıkama günü. Genel temizliği ben yapmadığım için çok mesudum:)