Popüler Konu Verimli Rutin

Çok düşündüm de o saatte hiç bir şey yapmayı sevmediğime karar verdim 🙈😅 zaten benim çocuklar bir tıkırtı duysa uyanırlar eminim. 6.30da bazen 6da arada 5.30da bile uyandıkları oluyor ama inatla 7ye kadar yataktan kalkmıyorum sonra her şey koştur koştur ve yarım yamalak oluyor. Uyandığım gibi kalksam (çocuklar uyandırıyor) bana yetecek de ondan bile acizim 🤦‍♀️
Şu an okuduğum kitapta alışkanlık oluştururken, çayırkuşu musun baykuş mu önce onu belirle diyor. Yani sabah insanı mısın, gece insanı mı? Eğer baykuşsan sabahın körüne yapılacak işleri koymak sende işe yaramaz.

Aynı şekilde ben de gece hiç bir işi yapacak motivasyon bulamıyorum. Eşim gece insanıdır mesela herkes yattıktan sonra kendine zaman ayırır. Ben bazen eşlik edeyim diyorum olmuyor:)

Dolayısıyla gece insanıysan eğer, sabah kendini erken kalkmaya zorlama. Sabah yaptığın işleri mümkün olduğunca geceden yap ki sabah minimum iş ile güne başlayabilesin.

Şu an okuduğum kitapta alışkanlık oluştururken, çayırkuşu musun baykuş mu önce onu belirle diyor. Yani sabah insanı mısın, gece insanı mı? Eğer baykuşsan sabahın körüne yapılacak işleri koymak sende işe yaramaz.

Aynı şekilde ben de gece hiç bir işi yapacak motivasyon bulamıyorum. Eşim gece insanıdır mesela herkes yattıktan sonra kendine zaman ayırır. Ben bazen eşlik edeyim diyorum olmuyor:)

Dolayısıyla gece insanıysan eğer, sabah kendini erken kalkmaya zorlama. Sabah yaptığın işleri mümkün olduğunca geceden yap ki sabah minimum iş ile güne başlayabilesin.
Aslında ben gündüz insanıyım 😅

Şaka bir yana gece herkes uyuyunca keyif yapmayı tercih ederim. Ama yine de tüm keyifler bir yana uyku bir yana. Geceden yapmam lazım gerçekten de hazırlığımı. Sabah daha kolay olacak bu şekilde. Çok fazla ve gereksiz şeyi sabaha bırakıyorum. Bundan vazgeçmeliyim.

Slm herkese,
Niye kimse bana 4 aylık bebekle şehir dışına gidilmez otur oturduğun yerde demedi😂
Şaka bir yana çok güzel geçti ama bir o kadar da yorucu. Özellikle bilim müzesinde çok eğlendik.
Diğer taraftan oğluş öksürüyordu antibiyotik tedavisi bitti, baya toparladı. Kızımı da pazartesi 4 ay kontrolüne götürmüştük öksürüğü de vardı bayadır doktor yatış verdi, bronşoit olmuş, hala hastanedeyiz bugün akşam muayenesinde karar verecek çıkıp çıkmayacağımıza. Kızım da baya toparladı, iyi oldu yatmamız ama artık çok yoruldum evime gitmek istiyorum.

Slm herkese,
Niye kimse bana 4 aylık bebekle şehir dışına gidilmez otur oturduğun yerde demedi😂
Şaka bir yana çok güzel geçti ama bir o kadar da yorucu. Özellikle bilim müzesinde çok eğlendik.
Diğer taraftan oğluş öksürüyordu antibiyotik tedavisi bitti, baya toparladı. Kızımı da pazartesi 4 ay kontrolüne götürmüştük öksürüğü de vardı bayadır doktor yatış verdi, bronşoit olmuş, hala hastanedeyiz bugün akşam muayenesinde karar verecek çıkıp çıkmayacağımıza. Kızım da baya toparladı, iyi oldu yatmamız ama artık çok yoruldum evime gitmek istiyorum.
Çok geçmiş olsun

Ya ben eskiden gececiydim
Üniversitede herkes uyuyunca ders çalışmaya bayılırdım
İş hayatıyla beraber sabahçı oldum ( gerçi asla geç kalkan biri olmadım hiç)
Şimdi sabah 5.30-6.00 civarı kalkıyorum
Ve bu bana inanılmaz doyum hissi veriyor
Kalktığımda namaz ardından Kuran ve diğer okumalarımı yapıyorum- sevdiğim şarkıları dinliyorum. Mum ışığı benim de olmazsa olmazım elecda elecda 😍

Bazen banyoda mum yakarım ve sauna müziği açarım😍 en büyük zevkim.

Genelde her gün olmasa da hislerimi kaydederim. Yıllardır onlrca günlük bitirdim.
Kendimi iyi hissettiğim şeyleri bulmaya başladım bu yıl. Daha sistemli olarak tabi ki.
Mesela haftada bir camiiye gidip orada bakit geçirmeyi de ekledim ve mutluyum🌸🌸

Önür geçiyor insan güzellikleri kendi için keşfetmeli önce. Can mutlu huzurlu olunca etrafını başka aydınlatıyor insan🌱

Kalktığımda namaz ardından Kuran ve diğer okumalarımı yapıyorum- sevdiğim şarkıları dinliyorum. Mum ışığı benim de olmazsa olmazım elecda elecda 😍

Genelde her gün olmasa da hislerimi kaydederim. Yıllardır onlrca günlük bitirdim.
Kendimi iyi hissettiğim şeyleri bulmaya başladım bu yıl. Daha sistemli olarak tabi ki.

Önür geçiyor insan güzellikleri kendi için keşfetmeli önce. Can mutlu huzurlu olunca etrafını başka aydınlatıyor insan🌱
Senin yazılarına da bayılıyorum ♥️

Slm herkese,
Eylül cok gecmis olsun:KK43:
Tez zamnda sifa bulsun ins bebeklerin:dua:

Çok geçmiş olsun
Çok sağol canım
Eylül cok gecmis olsun:KK43:
Tez zamnda sifa bulsun ins bebeklerin:dua:
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah
Kızımı 1 hafta kadar önce öksürüğü arttı diye götürmüştük aslında sadece boğazları hafif kızarık demişti, bebeklerde bronşlara ciğerlere çabuk iniyormuş :KK43: genel durumu da gayet iyiydi tatile bile gittik biz de şok olduk yatış verince, neyse Allah dermansız dert vermesin, çocuklar hasta olmasın. Doktora tekrarlamaması için ne yapabiliriz dedim abi okula gittiği sürece yapacak bir şey yok dedi😕

Slm herkese,
Canım cok gecmiş olsun yaa, yola cıkarken de hasta mıydı minnoş? Tez zamanda birseyi kalmaz inş🙏

Çok sağol canım

Kızımı 1 hafta kadar önce öksürüğü arttı diye götürmüştük aslında sadece boğazları hafif kızarık demişti, bebeklerde bronşlara ciğerlere çabuk iniyormuş :KK43: genel durumu da gayet iyiydi tatile bile gittik biz de şok olduk yatış verince, neyse Allah dermansız dert vermesin, çocuklar hasta olmasın. Doktora tekrarlamaması için ne yapabiliriz dedim abi okula gittiği sürece yapacak bir şey yok dedi😕
Canım çok geçmiş olsun❤️ Bizde de İpek hasta yine, onunla uğraşıyordum yazamadım sana.

Aslında ben gündüz insanıyım 😅

Şaka bir yana gece herkes uyuyunca keyif yapmayı tercih ederim. Ama yine de tüm keyifler bir yana uyku bir yana. Geceden yapmam lazım gerçekten de hazırlığımı. Sabah daha kolay olacak bu şekilde. Çok fazla ve gereksiz şeyi sabaha bırakıyorum. Bundan vazgeçmeliyim.
Ben koşturmalı sabah sevmiyorum. Güne gergin başlamama sebep oluyor. Bu yüzden akşam yatmadan ayarlayabildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum. Sabah sadece kahvaltı sofrasını toplamak kalıyor.

Ben de sabahları erken kalkmaya başlamanın bu kadar fayda sağlayacağını düşünmemiştim. Kendi başına sessizlikte kalmak, okumak, yazmak, düşünmek çok iyi geliyor bana.

Bu arada sevdiğin mum markalarını bir alayım:) Bendeki mum bitmek üzere.

Ben de sabahları erken kalkmaya başlamanın bu kadar fayda sağlayacağını düşünmemiştim. Kendi başına sessizlikte kalmak, okumak, yazmak, düşünmek çok iyi geliyor bana.

Bu arada sevdiğin mum markalarını bir alayım:) Bendeki mum bitmek üzere.
Evdeki tüm mumlar ikeadan canımcım.
Aralık da doktor için ankaraya gelicem nasipse o zaman farklı kokular denemek istiyorum
Varsa senin sevdiklerin önerin duymak isterim.
Elmalı, vanilyalı, şeftali li seviyorum 😽
Ama kokusuzları da seviyorum o ayrı

Çok sağol canım

İnsan bi sok oluyor.
Kontroller dısında hastaneye gitmeyen cocugum 3 ayda 3 kere bronsit nüksetti.
Artık elimde serum kendim buhar veriyorm evde:KK43:
İnsan ilkinde nasl ya oluyor.
Bunla gecmis olsun:dua:

Selam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..

X