Selamlar herkese, son 10 gun benim için birhayli yorucu geçti. Önce kızlardan biri hastalandı cuma evde kaldım haftasonu ile birleşince o iyileşti ama hastalık diğerine geçti
ptesi babası idare etti, kalan 4 gunu de annem ve kayınvalidem geldi sagolsunlar. Kızlardan da bana geçti biraz neyse c vitamini yüklemesi ve aferin ile toparladım kısa sürede. Evde misafir olunca biraz düzen şaştı falan, neyse bugun saglıklı olarak kreşlerine teslim ettim ikisini de
Haftasonu eşimle 2 aydır falan beklediğimiz Amadeus oyununa gittik. Özellikle Selçuk Yöntem’in oyunculuğuna bayıldım. Okan Bayülgenin ses tonuna çok aşina olunca arada koptum rolden. Amadeus’un filmini de izlemiştim, hikayeyi biliyorum ancak yine de çok etkilemdim. Salieri gibi ünlü bir besteciyi tanımış oldum.
Geçen haftanın başka bi kazanımı da Talat Kiriş ile tanışmak oldu, tanışmak derken yüzyüze değil yani Nilay Örnek-Nasıl Olunur? Podcast serisinden
Tanıyanlarınız vardır kendisi bir beyin cerrahi, ama ne cerrah! Ne ulvi meslekler ve onları icra eden ne muhteşem insanlar var, Hayran kaldım doğrusu!
Nilay Örnekle sohbetleri esnasında Oliver Sacks kitaplarından bahsedildi ( nöroloji doktoru) Hemen o öğle arası “Karısını Şapka Sanan Adam” kitabını satın aldım. Kitap Ektsrem nörolojik vakaları anlatıyor kısa öyküler ile. Hiç bilmediğim bir alanda birşeyler öğrenmek çok hoşuma gitti.
Özetle geçen hafta sağlık ve ev düzeni açısından zor ama kişisel gelişimler açısından güzel bir haftaydı.