Çok teşekkür ederim canımmerhabalar :)
öncelikle herkese mutlu sağlıklı bir hafta dilerim :)
elecda eviniz tamda seni ifade ediyor. şık, kaliteli, sade, fresh ve uyumlu... neşeli sağlıklı huzurlu nice anılar biriktirmenizi diliyorum :)
* oğlumun cuma günü 'aç tırtıl 'etkinliği var; tırtıl kostümü tasarlicaz birlikte :) çok heyecanlıyım. umarım başarabiliriz. :)
elime yüzüme bulaştırmayayım da
ah kendimii daha bi sever oldum :) iradeli ve düzenli olmak beni daha iyi hissettiriyor. İng, okumlar, hadis, Kur an çok şükür düzenli devam ediyor :9 daim olsun inşaallah
maddi olarak da maaş gününü bekliyorum : bütçeleme yapacağım.
maaştan giderler ve gün parası hariç 700 tl kalacak :)
kredi kartına bu ay dahil 3 ay yüklü ödemem var. okul taksiti 3de birini oluşturuyor. sonrası rahat inşaallah
Evin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Evin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Çok teşekkür ederim canımSelamlar,
Çok beğendim, sade, şık ve çok güzel olmuş.
SAğlıkla, huzurla oturmak nasip olsun canım.
Bu sıra pek giremiyorum, aslında çok yazmak ıstedğim var ama toparlayamıyorum: )
Beklentilerini revize edip, 4 yaş yap onu sen:)) 3 yaştan Ela’da da hiç hoşlanmamıştım, şimdi de hiç beğenmedimelecda Canım evin harika olmuş; modern, sade ve şık.
Planlarını gerçekleştirebilmen temennilerimi yolluyorum sana. Ben de kendim için bu planları 3 yıl sonrası için yapıyorum. 2 çocuklu hayat ne kadar zormuş ya hu
Miniğim 3 yaşına gelene kadar kendimi toparlayamam sanırım
Elimden geldiğince yapmaya çalışacağım canımelecda Çok güzel olmuş sevgiyle, huzurla otur.. Elecda senden daha çok paylaşım bekliyoruz, ilham vermeye, paylaşamay daha çok devam et lütfen
Öyle geçiyor canım, bizde de hala aynı. Nisanda kreşe başladı, öksürük-burun akıntısı, ardından kusma-ishal, şimdi yine öksürük-burun akıntısı başladı. Nisana kadar sürer böyle.elecda evinizi ben de çok beğendim, keyifle,huzurla,sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah.
Oğluş okula başladığından beri hasta biraz toparlanıyor gibi oluyor sonra tekrar başa sarıyoruz, ilk yıl böyle mi olacak? Var mı tavsiyeleriniz ya da dikkat etmemiz gereken şeyler
Merhaba canım, maalesef ilk yıl sık hastalanıyorlarelecda evinizi ben de çok beğendim, keyifle,huzurla,sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah.
Oğluş okula başladığından beri hasta biraz toparlanıyor gibi oluyor sonra tekrar başa sarıyoruz, ilk yıl böyle mi olacak? Var mı tavsiyeleriniz ya da dikkat etmemiz gereken şeyler
EasyFishoil kullanıyoruz biz.Slmlar, Kış için çocuklara balık yağı alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? Doktorumuz nutrigen tavsiye etti. Bir arkadaşım içeriği çok temiz değil dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Möllers tavsiyemdir, içeriği en güvenilir ve epa dha oranı en iyilerden.Slmlar, Kış için çocuklara balık yağı alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? Doktorumuz nutrigen tavsiye etti. Bir arkadaşım içeriği çok temiz değil dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Asaf ta da öyle ya ben 3,4 hiçbirini beğenmedim. Şimdi 5 bir tık daha iyi gbi sanki ama bilemedim.Beklentilerini revize edip, 4 yaş yap onu sen:)) 3 yaştan Ela’da da hiç hoşlanmamıştım, şimdi de hiç beğenmedimHala her gece minimum 2 uyanıyor. 4 yaşına gelsin, öğle uykusu meselesi bitsin ve akşam artık erken uyusun diye gün sayıyorum ben:)
Canım benim kızlar venatura ve mollersi içmedi. Sadece ocean’nın portakal aromalı olanını içiyorlar.Slmlar, Kış için çocuklara balık yağı alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? Doktorumuz nutrigen tavsiye etti. Bir arkadaşım içeriği çok temiz değil dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben aldım, beğenmediler tadını, koca şişe kaldı öyleMöllers tavsiyemdir, içeriği en güvenilir ve epa dha oranı en iyilerden.
Ben de d vitamini ve sambucol yummy veriyorum. Propolis hiç dememedim.M muhendiseylul canım şuan ekstra bir salgın var aslında. Biz tam 45 gündür hastayız. Tam iyi olacağız derken hoop başa sarıyor.
Norovirüs ve adenovirüs birleşip canımıza düştüler
Aktif enfeksiyon dönemi geçince, sambucol Başlayabilirsin.
Ek olarak rutinde balık yağı, d vitamini ve propolis de kullanmanı tavsiye ederim.
Propolisi ben beeo dan alıyorum, suda çözünür damla şeklinde. Bir de çinko kullanılabilir bağışıklık için yine.
Böyle olunca da bir sürü takviye var ve çocuğa içirecek zaman da yok üstelik. Sabah olmuyor, akşam hepsi olmuyor. İşte bir şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.
Ben Propolisi okula yolluyordum, öğretmenimiz içiriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?