Sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim.Merhaba hanımlar, bugün benim doğum günüm . 40 landımsanki ömür boyu 40 olmayı bekliyormuşum gibi içimde bir sevinç bir heyecan.
Normalde her sen insanların hatırlamasını beklerdim . Kimi hatırlar kimi hatırlamazdi . Bu gün sabahtan beri her önüme çıkana bugün ben 40 landım deyip duruyorumçoğu o ne demek diyor gerçi
Biraz hüzünlü giriyorum. Çünkü annem ile eşimin arası bozuk. Eşimin bazı hareketlerinden dolayı annem eşim ile görüşmüyor. Sabah eşime annemden özür dilersen , eski halimize dönersek bana en büyük hediyeyi verirsin dedim. Geçiştirdi öylesine ama bakalım ne yapacak.
2 çocuğumla giriyorum. Bu hayatın bana verdiği en güzel şeylerle. Şükür sebeplerim .
40 yıllık hayatımda genellikle sakın, pozitif bir insandım. Ama son 2 yıl, pandemi, hamilelik ,iş , çocuklar, annem, eşim vs. Derken okyanusta debeleniyor gibi hissetmeye başlamıştım.
Annem bile sen ne kadar çok bağırmaya başladın dedi. İş arkadaşlarım eskiden daha enerjiktin,daha pozitiftin diyorlar. Onlara söylediğim tek şey kız gece uyumuyor. O yüzden böyleyim. Ama yanında çok başka etkenlerde var.
Bugun diğer günlerden farklı olarak daha sık giyindim. Sirkettekiler akşama düğün mu var dediler. Hayır 40 landim dedimBütün pozitifligim ile etrafıma bakıyorum. Bugünüm ve bundan sonraki ömrümün sevdiklerimle ,huzurla sağlıkla mutlulukla geçmesini diliyorum Rabbımden.
Size de teşekkür ederimelecda , Sahihuban ve nicki aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. burayı açtın elecda . Hayatıma dokundun. Güzel şeyler kattın.
Hersey hepimiz için çok güzel olsun arkadaşlar.
Hepinizi seviyorum
Hep beraber nice 40 lara
Tam senden beklediğim tarzda bir dilekte bulundunSağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim.
İnsan hayatta 3 kez doğarmış. İlki annesinden, ikincisi 18 yaşında tercihlerinden ve son olarak 40 yaşında hatalarından...
Senin de hatalarından ders aldığın ve yeni seni şekillendirdiğin yeni bir dönem olmasını diliyorum.
Ne güzel dedin. Yaşamak sonuna kadar. Huzurla ,sağlıkla inşallahNice yıllara neşe ve sağlıkla
40-50-60-70-80.. sağlıkla huzurla görmek nasip olsun
Yaşamak, sonuna kadar…
Sen de iyi ki varsın
Ben bu yıl çok kreş dolaştım 3 yaş için 1000 tl ile 2500 tl arasında rakamlar duydum. Çoğunluk 1500 istedimerhaba arkadaşlar bende burayı sessizce takip edenlerdenim bir sorum olacaktı bende oğlumu 4 senedir kreşe gönderiyorum b2 yaşında başladı bu sene son inşallah hersene çok fazla kırtasiye ve temizlik malzemesi alınıyor küçük bir şehirde yaşıyorum doğu bölgesinde acaba sizler kreşte temizlik ve kırtasiye ucreti için ne kadar veriyorsunuz sizlere sormak istedim
Ben bu yıl çok kreş dolaştım 3 yaş için 1000 tl ile 2500 tl arasında rakamlar duydum. Çoğunluk 1500 iste
teşekkürler cevabınız için ben kreş ücreti 1600 veriyorum bu ara işten hamilelik dolayısıyla ayrılıyorum evde olacam seneye kadar daha bebeğin doğmasına 4 ay var ama yinede göndermeye karar verdim okadar ihtiyacım vardı ki yalnız kalmaya sonra çocuğuma bencillik mi yapıyorum diye çok sorguladım devlet okulunada göndermek istemedim bana kırtasiye ücreti fazla gelmişti sizlere sormak istedim bu yüzden ama fazla eksik ödüyoruz işte bizim kreşte burdaki aileler mecbur nasılsa diyor o yüzden fazla istiyor ama yinede güzel bir kres çok beeniyorumyerini çocuğum orda mutlu başka kreşte var aynı yerde daha uygun ama vermedim bana çok güven vermiyor
Nihan kaya nın söyleşisine katılmıştımBu arada Ekim ayı için aşağıdaki eğitimlere kayıt oldum.
Dijital Minimalizm-Hale Acın Aydın
Mom Talks-Bahar Eriş
Enneagram Semineri-Nihan Kaya
Üçü de online olacak. Pandeminin tek faydası online eğitim ve seminerlerin online olarak yapışmasına sağladığı katkı oldu sanırım.
Paylaşırım tabi ki. Hiç bir kitabını okumadım ama ig’da takip ediyorum kendisini.Nihan kaya nın söyleşisine katılmıştım
Değişik düşünen kadınlardan
Ve inanılmaz naif
Çok hoştu.
Yorumlarını bekliyorum sonrasında.
Ben çok beğendimEvin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Güle güle yaşayın, gayet sade ve şık olmuşEvin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Çok güzel olmuşEvin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Evin fotoğraflarını ekliyorum, bakalım beğenecek misiniz:)
Ben çok beğendimelecda gayet sade ve şık olmuş. En çok Ela nın odasını beğendim ama, yatak bölümü çok havalı yaa
Güle güle yaşayın, gayet sade ve şık olmuş
Çok güzel olmuşgüle güle kullanın
Çok teşekkür ederim hepinizeelecda canım bayıldımmm, maşallah
güle güle, güzel günlerde, sağlıkla ve huzurla oturun. İçim açıldı, tam senlik bir ev olmuş bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?