Popüler Konu Verimli Rutin

Hayırlı olsun okul süreciniz.

Zaten şu pandemi durumu herkesi metal olarak çok yordu. Çalışma durumları değişti, okulların ne olacağı belli değil, bugün açıldık bugün kapandı derken zorlu iki yıl geçirdik. İnşallah bundan sonrası iyi olur hepimiz için.

Kolun daha iyi mi peki canım?

İşe başlamadan hallolacak mı ev?

Tatiller her zaman güzeldir biz bu yıl hiçbir şey yapamadık
Elim daha iyi canım, teşekkür ederim.

İşe başlamadan ev hallolmayacak Önümüzdeki hafta da 2 gün gideceğim işe. Sonraki hafta tam zamanlıya geçiş yapacağım.

Salı günü masa gelecek, perşembe dekoratif aksesuar tarzı bir alışveriş yapacağız. Salon için tablo, çiçeklik ve kırlent bakacağım. Böylece salon tamamlanmış olacak. Sadece depodan kitaplarım gelince kütüphaneye yerleştireceğim.

Dün banyo ve yatak odası için alışveriş yaptım. Vücut ve yüz havlularını yeniledim. Kendi yatağımız ve Ela için nevresim takımı aldım.

Böyle böyle detayda bir sürü iş var.

Yazı verimli geçirmeyi başaran oldu mu bilemiyorum. Yaz boyu sadece ülke gündemi ve yaşananlar hepimizi çok etkiledi. Umarım bundan sonrası hepimiz için iyi olur.

Eylül ayını ben de çok severim. Hayat rutine girer, verim artar:)

Yavaş yavaş halloluyor yani. Bir aya kadar tamamen düzeniniz oturmuş olur herhalde.
Evinin son halini merakla bekliyoruz
Siz de severek huzurla oturun inşallah

İpek kreşe alıştı mı?

Yavaş yavaş halloluyor yani. Bir aya kadar tamamen düzeniniz oturmuş olur herhalde.
Evinin son halini merakla bekliyoruz
Siz de severek huzurla oturun inşallah

İpek kreşe alıştı mı?
Aslında evin işi neredeyse tamamlanmıştı ama ekstra birşeyler çıkardım. O yüzden 2 aya yaklaşır muhtemelen.

İpek’e oda yaptırmadık ama Ela’nınkini görünce üzüldü biraz. Öyle olunca montesorri yatak istedim. Ekteki görseldeki gibi olacak.

İpek tam kreşe alışmıştı, bayram ve sonrasındaki tatil derken başa sardık tekrar. Haftaya da eşim götürmeye başlayacak, asıl kıyamet o zaman kopacak

Eklentiler

• BDC9DF2C-E5AB-495C-80F4-ECC56ECB477C.png
    301,5 KB · Görüntüleme: 151
Çok güzel canım, bu yatakla biraz daha mutlu olur büyük ihtimalle :)
Bir de ben Asaf İn yatağına, ışıklı top kuşlar almıştım çok hoşuna gitmişti.

İnşallah babasına da alışır. Bizim de çok büyük problemimiz var hala. Asaf tek yatmıyor. Ya ben ya eşim eşlik ediyoruz. Bu ara babasını da çok zorluyor benim gitmem için. Bu durumu acilen aşmamız lazım, bakalım nasıl olacak.

İpek’i gece yatağına yatırıyorum, ben de yanına uzanıp uyutuyorum ama gece 01:30 gibi kalkıp yanımıza geliyor. Bazen uyuyoruz, bazen geri götürüyorum. İnsanın uykusu çok bölünüyor beraber yatınca.

Selamlar Hanımlar,

Bugün evde temizlik günü. Bir abla ile anlaştık. Her pazartesi temizlik için gelecek. Oldukça düzgün karakterde ve işini güzel yapan bir kadın. Çok iyi denk geldi zira temizlik işinde düzgün birini bulmak oldukça zor.

O temizlik yaparken ben de ayakkabılığa giriştim. Her birimize bir raf olacak şekilde ayarlama yaptım. Plaj terlikleri ve spor ayakkabıları makineye attım. Rafları silip düzenledim.

Çocuk eşyaları bizim evde çok kontrolsüz bir şekilde artıyor Temmuz’da İpek’in Ağustos’ta Ela’nın doğum günü vardı. Küçük kutlamalar yapmamıza rağmen çok hediye geldi. Bir de mesela Ela’nın doğum gününde İpek’e de hediye alıyorlar, İpek’inkinde de Ela’ya. Genelde oyuncak ve elbise geliyor. Yılbaşı, karne hediyesi falan da eklenince iş çığrından çıktı.

Merhaba elecda odalarını yeni ayırdım ben de. Büyük adapte oldu çok şükür ama miniğim en az 1 kere uyanıp beni çağırıyor. Eğer derin uykudaysam o kadar korkarak uyanıyorum ki ağlayacak gibi oluyorum

Bir de çocuklara şampuan öneriniz var mı? Ela’nın saçları için Naturalive’in şampuanını kullanıyordum ama kremsiz çok sertleşiyor, aç ak çok zorlaşıyor.

Bir de çocuklara şampuan öneriniz var mı? Ela’nın saçları için Naturalive’in şampuanını kullanıyordum ama kremsiz çok sertleşiyor, aç ak çok zorlaşıyor.
Naturalive benim saçıma da iyi gelmedi. 1 yıldan uzun süre kullandım alışmadı saçım. Ben chicchonun şampuanından çok memnun kalmıştım. Şimdilerde daline döndük ama.

Merhaba canım, biodermanın kuru ciltler için şampuan ve vücut jeli bir arada olanı var, hafif bir kokusu var ve bence başarılı, farklı cilt tipleri için de formları var sanırım, mavi renkli bir şişede bizdeki

Evet, zaten 5 yıldır gece doğru düzgün uyumuyorum. Şimdi Agah la bir 5 daha uyumam

İnanılmaz bir hastalık halindeyiz biz de. Tam 15 gündür hastayız. Bir türlü iyileşemedik. Üstüne Agah ta hasta oldu. Mide bağırsak enfeksiyonu ile başlayan grip ile devam edip üst solunum yolu enfeksiyonuna çeviren garip bir virüs, bakteri ikilisi ile karşı karşıyayız.

Ben normalde kolay kolay hasta olmazken, şu son bir yılda antibiyotikli 4 hastalığım oldu. Ve anlıyorum ki artık yaşlanıyorum. Yani henüz 31 yaşındayım ama bağışıklık olarak çok zayıflamışım. Bu da 2 çocuk ve 5 yıldır uyumamanın getirmiş olduğu bir durum.

Bu sebeple sağlığıma acilen dikkat etmeye geri dönmem lazım. Kendim için hazırladığım acil eylem planım şu şekilde :) ;

1) 3 ay içerisinde doğum kilolarımın %90 ını vermiş olmalıyım. ( 8 kilo civarı)
2) Doğumdan sonra salmış olduğum düşük karbonhidrat, yüksek yağlı beslenme düzenime geri döneceğim.
3) Yine doğumdan beri kullanmadığım D3K2 yi eskisi gibi hergün kullanacağım.
4) Ara verdiğim lügol solüsyonuna tekrar başlayacağım.
5)Magnezyum, omega-3, ALA ve kollajen kullanacağım.
6)Egzersizlerimi aksatmamaya özen göstereceğim.

Bu arada halıları yeniledik, halı havları ile başım dertte. Bir çözüm öneriniz var mı yıkamaya göndermek dışında?
Tam bir baş belası maalesef.

Benim çözümüm %100 olmasa da fazlaca fayda sağlayacaktır. İyi bir halı fırçası ile bir hafta on gün boyunca her gün fırçala Ben bu şekilde azaltabildim bir miktar.
Bir de günde 4 5 defa en yüksek emiş gücü ile süpürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…