Hayırlı olsun okul süreciniz.Merhaba, bu aralar çok sakin buralar....
Sanki bu yaz verimsiz ve çok hızlı geçti benim için, Tatil yapmamama rağmen mental olarak kendimi yorgun hissediyorum..
Eylül ayını çok seviyorum.Daha planlı, bol okumamalı ve dingilişeyme başladıgım bir aya adım atmayı planlıyorum..
Oglumu ilkokul macerası başladı..Umarım verimli ve yüzyüze egitimli bir yıl olur..2 hafta kadar oryantasyon amaçlı 11 ve 15 arası okula gidiyor..İlk gün ogluma eşlik ettim ve çıkışına kadar bekledim Gayet keyifli ve istekli geçirdi...
Taksitler nisan ayı itibariyle başlamıştı zaten
Okul kıyafetleri için 700 tl ödeme yaptım
Ve servis için 5.000.. Ve oglum için laptop almam gerekiyor (olası bir kapanma dönemi için) Gerçekten rakamlar yüreğimi hoplatıyor.
O yüzden gereksiz harcamalardan kaçınmalıyım Aile bütçemi kontrol altında tutmam gerekiyor..
Sade yaşam ile ilgili tutarlılıklarım devam ediyor... Zaruri ihtiyaç dışı tüketim yapmamaya ve elimin altında olan herşeyi değerlendirmeyi tercih ediyorum...
Elim daha iyi canım, teşekkür ederim.Kolun daha iyi mi peki canım?
İşe başlamadan hallolacak mı ev?
Tatiller her zaman güzeldirbiz bu yıl hiçbir şey yapamadık
Yazı verimli geçirmeyi başaran oldu mu bilemiyorum. Yaz boyu sadece ülke gündemi ve yaşananlar hepimizi çok etkiledi. Umarım bundan sonrası hepimiz için iyi olur.Merhaba, bu aralar çok sakin buralar....
Sanki bu yaz verimsiz ve çok hızlı geçti benim için, Tatil yapmamama rağmen mental olarak kendimi yorgun hissediyorum..
Eylül ayını çok seviyorum.Daha planlı, bol okumamalı ve dingilişeyme başladıgım bir aya adım atmayı planlıyorum..
Oglumu ilkokul macerası başladı..Umarım verimli ve yüzyüze egitimli bir yıl olur..2 hafta kadar oryantasyon amaçlı 11 ve 15 arası okula gidiyor..İlk gün ogluma eşlik ettim ve çıkışına kadar bekledim Gayet keyifli ve istekli geçirdi...
Taksitler nisan ayı itibariyle başlamıştı zaten
Okul kıyafetleri için 700 tl ödeme yaptım
Ve servis için 5.000.. Ve oglum için laptop almam gerekiyor (olası bir kapanma dönemi için) Gerçekten rakamlar yüreğimi hoplatıyor.
O yüzden gereksiz harcamalardan kaçınmalıyım Aile bütçemi kontrol altında tutmam gerekiyor..
Sade yaşam ile ilgili tutarlılıklarım devam ediyor... Zaruri ihtiyaç dışı tüketim yapmamaya ve elimin altında olan herşeyi değerlendirmeyi tercih ediyorum...
Yavaş yavaş halloluyor yani. Bir aya kadar tamamen düzeniniz oturmuş olur herhalde.Elim daha iyi canım, teşekkür ederim.
İşe başlamadan ev hallolmayacakÖnümüzdeki hafta da 2 gün gideceğim işe. Sonraki hafta tam zamanlıya geçiş yapacağım.
Salı günü masa gelecek, perşembe dekoratif aksesuar tarzı bir alışveriş yapacağız. Salon için tablo, çiçeklik ve kırlent bakacağım. Böylece salon tamamlanmış olacak. Sadece depodan kitaplarım gelince kütüphaneye yerleştireceğim.
Dün banyo ve yatak odası için alışveriş yaptım. Vücut ve yüz havlularını yeniledim. Kendi yatağımız ve Ela için nevresim takımı aldım.
Böyle böyle detayda bir sürü iş var.
Aslında evin işi neredeyse tamamlanmıştı ama ekstra birşeyler çıkardım. O yüzden 2 aya yaklaşır muhtemelen.Yavaş yavaş halloluyor yani. Bir aya kadar tamamen düzeniniz oturmuş olur herhalde.
Evinin son halini merakla bekliyoruz
Siz de severek huzurla oturun inşallah
İpek kreşe alıştı mı?
Çok güzel canım, bu yatakla biraz daha mutlu olur büyük ihtimalle :)Aslında evin işi neredeyse tamamlanmıştı ama ekstra birşeyler çıkardım. O yüzden 2 aya yaklaşır muhtemelen.
İpek’e oda yaptırmadık ama Ela’nınkini görünce üzüldü biraz. Öyle olunca montesorri yatak istedim. Ekteki görseldeki gibi olacak.
İpek tam kreşe alışmıştı, bayram ve sonrasındaki tatil derken başa sardık tekrar. Haftaya da eşim götürmeye başlayacak, asıl kıyamet o zaman kopacak
İpek’i gece yatağına yatırıyorum, ben de yanına uzanıp uyutuyorum ama gece 01:30 gibi kalkıp yanımıza geliyor. Bazen uyuyoruz, bazen geri götürüyorum. İnsanın uykusu çok bölünüyor beraber yatınca.Çok güzel canım, bu yatakla biraz daha mutlu olur büyük ihtimalle :)
Bir de ben Asaf İn yatağına, ışıklı top kuşlar almıştım çok hoşuna gitmişti.
İnşallah babasına da alışır. Bizim de çok büyük problemimiz var hala. Asaf tek yatmıyor. Ya ben ya eşim eşlik ediyoruz. Bu ara babasını da çok zorluyor benim gitmem için. Bu durumu acilen aşmamız lazım, bakalım nasıl olacak.
Umarım bir an önce yerleşir de paylaşırım:)
Merhaba elecda odalarını yeni ayırdım ben de. Büyük adapte oldu çok şükür ama miniğim en az 1 kere uyanıp beni çağırıyor. Eğer derin uykudaysam o kadar korkarak uyanıyorum ki ağlayacak gibi oluyorumİpek’i gece yatağına yatırıyorum, ben de yanına uzanıp uyutuyorum ama gece 01:30 gibi kalkıp yanımıza geliyor. Bazen uyuyoruz, bazen geri götürüyorum. İnsanın uykusu çok bölünüyor beraber yatınca.
Naturalive benim saçıma da iyi gelmedi. 1 yıldan uzun süre kullandım alışmadı saçım. Ben chicchonun şampuanından çok memnun kalmıştım. Şimdilerde daline döndük ama.Bir de çocuklara şampuan öneriniz var mı? Ela’nın saçları için Naturalive’in şampuanını kullanıyordum ama kremsiz çok sertleşiyor, aç ak çok zorlaşıyor.
Eline sağlıkMikan ayakkabılığı düzenledim bak görev vermiştin komşuda:)
Merhaba canım, biodermanın kuru ciltler için şampuan ve vücut jeli bir arada olanı var, hafif bir kokusu var ve bence başarılı, farklı cilt tipleri için de formları var sanırım, mavi renkli bir şişede bizdekiBir de çocuklara şampuan öneriniz var mı? Ela’nın saçları için Naturalive’in şampuanını kullanıyordum ama kremsiz çok sertleşiyor, aç ak çok zorlaşıyor.
Evet, zaten 5 yıldır gece doğru düzgün uyumuyorum. Şimdi Agah la bir 5 daha uyumamİpek’i gece yatağına yatırıyorum, ben de yanına uzanıp uyutuyorum ama gece 01:30 gibi kalkıp yanımıza geliyor. Bazen uyuyoruz, bazen geri götürüyorum. İnsanın uykusu çok bölünüyor beraber yatınca.
Tam bir baş belası maalesef.Bu arada halıları yeniledik, halı havları ile başım dertte. Bir çözüm öneriniz var mı yıkamaya göndermek dışında?