Hayırlı olsun Ertuğrul a.. Mutlu olmasına çok sevindimHerkese meraba
bugün itibariyle okullu olduk çok şükür
sabah 8.40 da başladı, bahçede bekledim biraz , her şey yolunda denilince işe geçtim. İş okul yakın.
Öğlen işten çıkıp gittim okula, gayet iyi 16.00 gibi gelin dediler
Sonra napcamı bilemedim
Eve geldim takıldım
ikindin gidip aldım. Bıcır bıcır. Bugün çok eğlenmiş. Yemekleri anlattı, öğretmenini, bahçede oynamalarını, parkı..
Anlatmasına çok sevindim.
sabah da çantasına kitap koyup götürmüş, öğretmene vermiş o da okumuş.
şimdi tablet başındaben de ocağa yemek koydum.
Eşim buradaki işte ilk günüydü. O da yorgun.
Çok şükür artık tayin oldu.
ah başım ağrıyor öğlenden beri. Bi filtre kahve iyi gider. Yemek sonrası
msf2407 ah o kilolar en az 10 kg vermem lazım zira her yanım fenalarda. Kıyafetler olmuyor. İnanılmaz hantallaştım.
Diyetisyenle Ön görüşme sağladım. Bakışı çok hoşuma gitti. 15 gün sonraya randevu aldım. Umarım bu kez kesin başarı sağlarım. Sağlıklı yaşama geçiş yaparım.
haberler böyle…
Hayırlı olsun Ertuğrul a.. Mutlu olmasına çok sevindim
Verirsin azmedersen kiloları. Kime gittin? Müberra hanım var, özellikle onu tavsiye ederim. Çok hoş bir bayandır. Gaps uygulayıcısı aynı zamanda. Bir görüş istersen onunla da
Süpürüp nemli bezle silersen hav sorunu kalmayacaktır.Bu arada halıları yeniledik, halı havları ile başım dertte. Bir çözüm öneriniz var mı yıkamaya göndermek dışında?
Benim küçük her gece 01:30 ve 04:30’da uyanıyorMerhaba elecda odalarını yeni ayırdım ben de. Büyük adapte oldu çok şükür ama miniğim en az 1 kere uyanıp beni çağırıyor. Eğer derin uykudaysam o kadar korkarak uyanıyorum ki ağlayacak gibi oluyorum
Pazar akşam kuaföre uğradık. Ela hanım okulun ilk günü için saçını ikili balık sırtı ördürmek istedi. Annenin elinden böyle şeyler gelmediği için kuaförün yolunu tuttukNaturalive benim saçıma da iyi gelmedi. 1 yıldan uzun süre kullandım alışmadı saçım. Ben chicchonun şampuanından çok memnun kalmıştım. Şimdilerde daline döndük ama.
Kitap bitti de daha yeme işine sıra gelmedi.Eline sağlıkpeki kitap bitmedi mii seni 4 gözle beklyrdukkk yeme konusunda
Bakayım ona ben, çok teşekkür ederimMerhaba canım, biodermanın kuru ciltler için şampuan ve vücut jeli bir arada olanı var, hafif bir kokusu var ve bence başarılı, farklı cilt tipleri için de formları var sanırım, mavi renkli bir şişede bizdeki
Müberra hanım da özel zaten.özelde görüştüm.
miray türker diye bi hanım
Gaps dan haberim yok bi arsştırayım
artık sürekli kilo al verden yoruldum
15 kg alıp vermek vücudu yıpratıo
İki kez yaşadım
Ben de saç konusunda başarısızım hatta bazen galiba bu yüzden kızım olmadı diyorumPazar akşam kuaföre uğradık. Ela hanım okulun ilk günü için saçını ikili balık sırtı ördürmek istedi. Annenin elinden böyle şeyler gelmediği için kuaförün yolunu tuttukGitmişken oradan tuzsuz şampuan ve saç açma spreyi aldım. Onları deneyeceğiz bakalım. Saçları kalın telli ve sık, bir de uzun. Açmak çok zaman alıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. İpek’te de aynı durum var. Önce öksürük ve burun tıkanıklığı oldu uzun süre, ardından kusma ve ishal, şimdi tekrar öksürükEvet, zaten 5 yıldır gece doğru düzgün uyumuyorum. Şimdi Agah la bir 5 daha uyumam
İnanılmaz bir hastalık halindeyiz biz de. Tam 15 gündür hastayız. Bir türlü iyileşemedik. Üstüne Agah ta hasta oldu. Mide bağırsak enfeksiyonu ile başlayan grip ile devam edip üst solunum yolu enfeksiyonuna çeviren garip bir virüs, bakteri ikilisi ile karşı karşıyayız.
Ben normalde kolay kolay hasta olmazken, şu son bir yılda antibiyotikli 4 hastalığım oldu. Ve anlıyorum ki artık yaşlanıyorum. Yani henüz 31 yaşındayım ama bağışıklık olarak çok zayıflamışım. Bu da 2 çocuk ve 5 yıldır uyumamanın getirmiş olduğu bir durum.
Bu sebeple sağlığıma acilen dikkat etmeye geri dönmem lazım. Kendim için hazırladığım acil eylem planım şu şekilde :) ;
1) 3 ay içerisinde doğum kilolarımın %90 ını vermiş olmalıyım. ( 8 kilo civarı)
2) Doğumdan sonra salmış olduğum düşük karbonhidrat, yüksek yağlı beslenme düzenime geri döneceğim.
3) Yine doğumdan beri kullanmadığım D3K2 yi eskisi gibi hergün kullanacağım.
4) Ara verdiğim lügol solüsyonuna tekrar başlayacağım.
5)Magnezyum, omega-3, ALA ve kollajen kullanacağım.
6)Egzersizlerimi aksatmamaya özen göstereceğim.
Teşekkür ederim. Bir halı fırçası alayım hemenTam bir baş belası maalesef.
Benim çözümüm %100 olmasa da fazlaca fayda sağlayacaktır. İyi bir halı fırçası ile bir hafta on gün boyunca her gün fırçalaBen bu şekilde azaltabildim bir miktar.
Bir de günde 4 5 defa en yüksek emiş gücü ile süpürdüm.
Bitsin artık gerçekten hakikaten yetti gariÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. İpek’te de aynı durum var. Önce öksürük ve burun tıkanıklığı oldu uzun süre, ardından kusma ve ishal, şimdi tekrar öksürük
Benim de 8 sene oldu uykusuzluk, yeter gari:)
Ayakkabılık dipsiz kuyu yahu. Biz de ikea’nın ayakkabı kutularından mı alsak diye düşünüyoruz. Bir de mevsim geçişi sürekli karışıyor her şeyEvde düzenlenecek o kadar çok şey var ki ve gözümde çok büyüyor. Büyük evden küçük bir eve geçmek beni inanılmaz zorladı. Bir çoğunu attım fakat atılamayacak şeyler kolilerle beni bekliyor.
Evi kayınvalidem, annem ve teyzelerim yerleştirdi çoğunlukla. Gardıroplar bana aitti. Ama geri kalan hiçbir şey benim kontrolümde olmadı ve ev o kadar yabancı ki ne nerede bilmiyorum, çok zor buluyorum. Ağırlıklı olarak ayakkabılar ve çocukların oyuncakları çok karışmış.
elecda sen ayakkabı dolabı diyince benim de yine acilen düzenlemem gereken ayakkabılar aklıma geldi.
Şeffaf ve karton kutular içerisinde kime ait olduğu, yazlık mı kışlık mı olduğu belli olmayan bir düzende ayakkabılıkta beni bekliyoraçamıyorummmmm dolabı
İşe başlamamıza eşimin 2 benim ise 5 gün kaldı. Acilen düzenlemem lazım.
Hayırlı olsun kuzucuğa, senin de yeni veli görevin hayırlı olsun.Herkese meraba
bugün itibariyle okullu olduk çok şükür
sabah 8.40 da başladı, bahçede bekledim biraz , her şey yolunda denilince işe geçtim. İş okul yakın.
Öğlen işten çıkıp gittim okula, gayet iyi 16.00 gibi gelin dediler
Sonra napcamı bilemedim
Eve geldim takıldım
ikindin gidip aldım. Bıcır bıcır. Bugün çok eğlenmiş. Yemekleri anlattı, öğretmenini, bahçede oynamalarını, parkı..
Anlatmasına çok sevindim.
sabah da çantasına kitap koyup götürmüş, öğretmene vermiş o da okumuş.
şimdi tablet başındaben de ocağa yemek koydum.
Eşim buradaki işte ilk günüydü. O da yorgun.
Çok şükür artık tayin oldu.
ah başım ağrıyor öğlenden beri. Bi filtre kahve iyi gider. Yemek sonrası
msf2407 ah o kilolar en az 10 kg vermem lazım zira her yanım fenalarda. Kıyafetler olmuyor. İnanılmaz hantallaştım.
Diyetisyenle Ön görüşme sağladım. Bakışı çok hoşuma gitti. 15 gün sonraya randevu aldım. Umarım bu kez kesin başarı sağlarım. Sağlıklı yaşama geçiş yaparım.
haberler böyle…
Süpürme işini ben yapayım, silme işini ablaya ittireyim en iyisi:)Süpürüp nemli bezle silersen hav sorunu kalmayacaktır.
Benim saçıma inanılmaz iyi geliyor o şampuan ama Elanın saçını keçe gibi yaptı.Ben de saç konusunda başarısızım hatta bazen galiba bu yüzden kızım olmadı diyorumsaçları sıksa daha zordur bakımı, benim az ve ince telli olmasına rağmen naturalive bir tuhaf yaptı saçımı hep pismiş gibi hissettirdi