Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba bu konuda tecrübem yok onu bastan söylemeliyim ama bence Ana Okulu için çok yüksek meblaglar vermeye gerek yok zaten büyüyünce öğrenecekler ozaman daha iyi bi okula koleje gönderebilirsiniz devlet okulu annaneside yakınmış sizde bu ara çocuğunuz için birikim yapabilirsiniz

Hiç bir ev, insanın beklentilerini %100 karşılamıyor. Ben evimden genel olarak memnunum ama keşke şöyle olsaydı dediğim noktalar var. Önemli olan ana beklentilerini karşılıyor olması bence.

Canım bence öncelikle karar vermen gereken konu ilkokulda nereye başlatacağın. Eğer koleje gidecekse o kolejin ana sınıfına göndermen daha iyi olur.

Benim kızımın bütün sınıf arkadaşları, ana sınıfında okuma-yazma öğrendiler ve arkadaş gruplarını oluşturdular. İlkokul 1’de dışarıdan 6 çocuk alındı ve bu çocuklar gerçekten çok zorlandı.

Hiç bir ev, insanın beklentilerini %100 karşılamıyor. Ben evimden genel olarak memnunum ama keşke şöyle olsaydı dediğim noktalar var. Önemli olan ana beklentilerini karşılıyor olması bence.
Benim istedgm.krediyi karşılamadı bazısi ama her kadının isteği gibi. Salon geniş, mutfak büyük olsun diğer odalarda normal diye düşünyrm bakalım olacak mı? Annem geldi rahatça gezeyim diye emlakçılar da çok komikler

Merhaba canım, yazdıklarından aklıma gelenleri paylaşayım. İlk olarak şayet birinci sınıfta özel okula/koleje başlayacak iseniz oranın ana sınıfına göndermen mantıklı olacaktır. Çünkü çoğu kolej dışarıdan çok az 1. sınıf kaydı alıyor, almayanlar bile var. Eğer özel okula başlatmama ihtimalimde var diyorsan, ben olsam günümüz pandemi koşullarında ilk önceliğim nüfusu az olan kreşler olurdu. Hem kendi sınıfı hem okul nüfusu az olursa daha rahat edilir gibi. Arkadaşının kreşi de iyi bir alternatif olabilir. Çocuk kendini daha güvende hissedebilir veya sen koşulsuz güvenirsin. Bölgendeki TAD ve AKD kids kreşleri içinde veli referansı alabilirsen çok iyi olur. Bu zincir okullar franchising sistemi ile çalıştığı için homejenlik pek söz konusu değil. Bizim ilk kreşimiz AKD idi mesela, çok içimize sinerek başlamıştık ama hiç umduğumuz gibi gitmedi. İngilizce kısmı okey, orada pek sorun yoktu ama onun haricindeki kısımlar çok özensizdi. Okadar ayımıza pişman olarak ayrıldık diyebilirim. Bulunduğu bölgedeki tüm kreşler için veli referansı alabilirsen çok daha iyi olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler.

Çok teşekkür ediyorum. Az çok şekillendi kafamda neye göre seçeceğim. Söylediğiniz gibi özel okula gidecekse oranın anasınıfı en mantıklısı gibi. Ya da arkadaşımın kreşi. Eşim gelir gelmez bu yönde elemeler yaparak seçeceğim.

Arkadaşlarım, bu süreçte sanırım sizden çokça yardım talep edeceğim.

Burda evimiz lojman olacak. Lojmanın mutfağından bir görsel ekleyeceğim. Bugün gezme fırsatım oldu içini. Mutfak çok kötü Tezgah ile dolap arası bölgeyi en kolay nasıl değiştirebilirim? benben00 sen kesin biliyorsundur

Eklentiler

• 95474.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 130
Herkese meraba .
hatırlarsanız sizlere bi arkadaşımın eşi tarafından manipüle edildiğini, hor görüldüğünü bunu nasıl dile getireceğimi yazmıştım. Gelişmeler şöyle, arkadaşımla önceliği kendisine vermesi gerektiği başta olmak üzere biçok şey konuştuk.
uzun süredir ilgisi kendinde, kendine değer veriyor, daha bakımlı daha keyifli yaşıyor. Böylece eşi onu eleştirse de kulak asmıyor. Eskiye nazaran her şey daha yolunda. Arkadaş kendi dünyasında olunca eşi de şaşırıyor ve daha az negatif.
…..
Şimdi gelelim bana
Ailece İstanbuldayız, 10 yılın sonunda yeniden eşimle burda olmak müthiş, hem de oğlumun da dahil olmasıyla çifte bayram.
….
Ayrıcaaaa biz elecda ile yüzyüze tanıştık tam da tahmin ettiğim gibi görnüyor. Sade, şık, hoş hatun, kendinden emin ne istediğini bilen biri. Samimi ama abartısız. İyi kiiiii
….
Babam hastaneden çıktı daha iyi ancak stent takılacak, onda da risk var.(dişçi de dahi var) ama korkuyorum biraz.
Ölçüler alındı stenti hazırlanıyor, nasiose bu hafta operasyon yapılcak. Şah damarına takılacak. Böyle bir durum yaşayanınız var mı?
…:

Hayırlı olsun canım, multisurface boyalar ile boyayabilirsin. Kalıcı değişiklik olmasın çıkarken düzeltmem gerek diyorsan da, yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsin. İnstagramda yapışkanlı folyo etiketi ile aratırsan karşına uygulama örnekleri çıkacaktır. Kolaylıklar diliyorum, huzurla oturun

Sahihuban babana tekrar geçmiş olsun umarım hersey yolunda gider. Arkadaşın adına sevindim, insan kendini önemsemeli önce yoksa kimse onu tınmıyor.
Buarada elecda ile biz de tanışmıştık. Ne hoş bir sohbetti, en kısa zamanda tekrarlamak isterim. elecda nasılsın buarada? Fizik tedaviye başlamıştın demi?
Haftasonu tatile gidiyoruz biz de, suyun soğukluğundan çekindiğim için Antalyayı tercih ettik. Kurban bayramında da 2 günlük kapadokya/ıhlara vadisi civarini planlıyorum. Ben çok defa gittim o bölgeye ama kızlar peribacalarını merak ediyorlar, bence hayal dünyalarına katkı saglayacaktır
Sevgiler

Aa buarada balkonda bahçe yaptığımızdan bahsetmiştim sanırım. Mahsülleri toplamaya başladık; kahvaltıya maydonoz, menemene yeşil biber balkon bahçemizden artık Bugün biber dolması yaptım içerisine 8-10 yaprak taze naneyi ordan kopardım 2-3 günde bir 4-5 çilek topluyor kızlar domateslerin kızarmasını bekliyorum sabırsızlıkla

Çok teşekkür ederim

Ne kadar da güzel :) çocuklar için, şu koşullarda ne büyük nimet.

Canım tekrar çok geçmiş olsun.
Stent artık günümüzde çok sık kullanılıyor, malesef kronik hastalıklar koronadan daha fazla zarar veriyor ve yaygın durumda.

Takılması gerekiyorsa yapacak birşey yok, inşallah daha fazlaca bir sorun yaşamadan huzurla sağlıkla yaşamına devam eder baban da.

Aaaa bu arada, tanışmış olmanıza çok sevindim. Fikir birliği ve gönül yaptığımız bu sanal ortamı gerçek hayatla birleştirmek çok hoş

YAaa keşke bende Ankara'da oldgmda Elecda tanısam burdan çok isterdim yüz yüze tanışmayı. Kıskandımmm

Seninle nihayet tanıştığımız için çok mutlu oldum. Daha geniş bir vakitte tekrar bir araya gelip, uzun uzun sohbet etmeyi çok isterim.

İyiyim canım, sen de iyisindir umarım.
Seninle sohbet etmek benim için de çok keyifliydi. En kısa zamanda tekrarlayalım:)
İyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…