Popüler Konu Verimli Rutin

Hepimiz her daim duanızdayız.Rabbim mucizesi , tez şifa nasip eylesin

Herkese meraba.
bugün akşam ist a gidecektim ancak babamın beynine pıhtı attı, kendisi hastanede ilaç tedavisi oluyor. Annem refakatçi, gidip gördüm bugün. Sağ elinde ve ayağında doku kaybı var, net kullanamıyor. Dualarınıza ihtiyacımız var.
........
dünyada bi tek anda her şey bambaşka olabiliyor. Sabah hiç bir problem yokken akşamına bi tıkanma. Rabbim cümlesine şifa versin inşaallah .

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Dediğin gibi herşey bir anda değişiyor.

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Kızlarrrrrrr çok tatlısınızHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
elecda cnm eğer bebeğimiz doğar doğmaz ameliyat olacak ise ameliyatı yapan tek bir yer var o yüzden oradaki bir perinatoloğa daha muayene oldum. Ama ilk izlenimim çok da iyi değildi. Başından beri takibimi yapan doktor özel muayenede ve her hastanede doğum yapmıyor. Tamamen bebeğin durumuna göre karar vermemiz gerekecek.

Günaydın.
Güne sevdikleriimizin sesiyle başlamak ne büyük şükür sebebi, ne çok kıymetli...
.
.
.
Bir yıldır inanamicam bi dönüşümden geçiyorum. Farkındalıklarım arttı. Geçmiş kodlarım değişti. Olaylara bambaşka açılardan bakabiliyorum. Hata dediklerimi deneyime dönüştürebiliyorum. Alışkanlıklarım genişledi, sistemleşti.
kendimi kendim için sever oldum.
....
Oldum, tamamlandım demiyorum asla ya da Egoistlil yapmıyorum.
tamamen hislerimi be yaşadıklarımı aktarıyorum.
....
Sizlerle paylaşmak gökte kanatlanmak gibi.
....

Canım baban nasıl oldu?

Slm elecda ve diğer arkadaşlar, yazılarınızı uzaktan takip eden biriyim, çok faydalandığım bir topic oldu gerçekten.
Bir konu aklımda soru işareti sürekli, verimli rutin adı altında burda da hiç konusu geçmedi sanırım o yüzden sormak istedim.
Şimdi pandemi nedeniyle kısıtlama olsa da sorum genel hayatı kapsayacak şekilde:
-Misafirliğe gitme, misafir kabul etme, arkadaş toplantıları sizin verimli rutininizin neresinde? ne sıklıkta oluyor? yemekli mi ikramlar ne şekilde oluyor? bu tarz işler verimli rutinlerinizi aksatmaya neden olmuyor mu?

Ben olsam Modalife tarzı yerlerden en fazla 5 bin TL'ye koltuk takımı alır yemek masası zaten varsa hiç masraf etmezdm. İyi alsanız zaten yolda taşıma ile heba oluyorlar. Ben de evlndgmde çok uygun düğün paketi aldım kendi evim olunca gönlüme göre doserim diye. 5 yıl oldu hala sağlam eşyalar.

Çok bilmesi de iyi değil sanırım benim yapamdgm şeyleri de yapınca bazen bozuluyrm

Ben pandemi öncesi de çok nadir misafir kabul ederdim eşimin akşam saat 10a kadar özel dersleri oluyor. Çok samimi 3 aile var gorustgmz onlarla bile küçük cocuklarimiz var, çalışıyoruz diye 2 3 ayda 1 kere gorusurdk hala da öyle oldgu için öyle aşırı olmyn bizim rutinmz bozulmyr

Bellona da indirim varmış. 7100 liraya koltuk takımı aldım. Aslında kendi koltukalrım da çok güzel ama kadifemsi kumaş ve rengi siyah gri o yüzden çok toz çekiyor. Bir de kumaşı bollaştı hoş durmuyor. O yüzden şimdilik koltuk takımı aldım. Dediğin gibi kalıcı yerimizde de hepsini komple değiştireceğiz

Merhaba, kişisel bakım rutinlerimi çok etkilemiyor. Temizlik rutinimi de aşırı düzeyde etkilemiyor.
Benim için en büyük problem beslenme rutinim. Yemeyi çok seven biri olarak malesef diyetisyen de olsam etkiliyor beslenme düzenimi.
Örneğin dün teyzemler bizdeydi, bebeğimi ziyarete geldiler. Onlarla beraber baklava yedim malesef çünkü çok seviyorum :)) ama ben yaklaşık 2 aydır şeker hiçbir şekilde tüketmiyordum. Bunun gibi mesela...

Bence çok mantıklı yapmssnz.

Amin canım inşallah

Hala hastanede. Tedaviye devam. Yarın doktoru gelecek kontrole. Bakalım onuk yorumuna göre. Sağ tarafı işlevlerine yavaşça başlıyor gibi.
sesi iyi geliyor hamd olsun. Tez şifa olsun cümlesine
Rabbım şifa versin. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur babanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…