Amin canım, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallahHala hastanede. Tedaviye devam. Yarın doktoru gelecek kontrole. Bakalım onuk yorumuna göre. Sağ tarafı işlevlerine yavaşça başlıyor gibi.
sesi iyi geliyor hamd olsun. Tez şifa olsun cümlesine
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gönlünüzü ferah tutun.Herkese merhabalar
Çok şükür plan yapabildik. Şimdilik beni baştan beri takip eden ve yeni doktora ikisine birlikte gideceğim. Karar verene kadar biraz zaman lazım. Bebeğimiz iyi çok şükür ama duaya ihtiyacım var . Artık daha olumluyum. Sağlıkla kucağımıza alırız inş
Allah şifa versin canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Hala hastanede. Tedaviye devam. Yarın doktoru gelecek kontrole. Bakalım onuk yorumuna göre. Sağ tarafı işlevlerine yavaşça başlıyor gibi.
sesi iyi geliyor hamd olsun. Tez şifa olsun cümlesine
İnşallah canım sağolasınAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gönlünüzü ferah tutun.
Gözünüz aydın canım, çok sevindimMerabaaaaa
çok şükür bugün hastaneden çıktı babamlar.
Ayın 17sinde anjio yapılacak nasipse
Çok şükür iyi kendisi.
Hastaneden alır almaz bahçesine götürdüm onu.
Her bir sebzeye ağaca ve köpeğine bakışı vardı ki unutulmaz.
Hamd olsun.
hepinize teşekkür ederim dostlar desteğiniz için
Gözün aydın canım. :)Merabaaaaa
Çok şükür iyi kendisi.
Hamd olsun.
Merhaba,Slm elecda ve diğer arkadaşlar, yazılarınızı uzaktan takip eden biriyim, çok faydalandığım bir topic oldu gerçekten.
Bir konu aklımda soru işareti sürekli, verimli rutin adı altında burda da hiç konusu geçmedi sanırım o yüzden sormak istedim.
Şimdi pandemi nedeniyle kısıtlama olsa da sorum genel hayatı kapsayacak şekilde:
-Misafirliğe gitme, misafir kabul etme, arkadaş toplantıları sizin verimli rutininizin neresinde? ne sıklıkta oluyor? yemekli mi ikramlar ne şekilde oluyor? bu tarz işler verimli rutinlerinizi aksatmaya neden olmuyor mu?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Ben Özgür Deren'e gitmiştim ayrıntılı ultrason için. Kendisi de riskli gebelik uzmanı diye biliyorum. Ona da bir bak istersen.Herkese merhabalar
Çok şükür plan yapabildik. Şimdilik beni baştan beri takip eden ve yeni doktora ikisine birlikte gideceğim. Karar verene kadar biraz zaman lazım. Bebeğimiz iyi çok şükür ama duaya ihtiyacım var . Artık daha olumluyum. Sağlıkla kucağımıza alırız inş
Çok çok sevindim canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Merabaaaaa
Çok şükür iyi kendisi.
Hamd olsun.
Ayy yorumlrni görmek çok güzel ElecdaSelamlar Hanımlar,
Pazartesi yine bir denetim ekibi geldi. 2 gün sürdü bu sefer
Dün mimar ile mobilyaları aldık. Kumaşlarını seçtik. 2 ay sonra bir aksilik olmazsa epey değişiklik olacak. Tabi bu arada epey bir borca girmiş bulunuyoruz. Eşim, ortak hesap açtırıp, bütün ödemeleri o hesaba bağlayalım ve aylık harcamalarımızı oradan takip edelim teklifinde bulundu. Bana da mantıklı geldi şu an. Bir deneyelim bakalım. Aylık yeme-içme masraflarını bir kontrol altına alsak iyi olacak.
Ev almayı düşünüyordunuz değil mi? Bulabildiniz mi istediğin gibi bir şey?Sabah 5.30da kalktım uyku tutmadı. 1 saat bekleyip hem yürüyüş hem de yakınımzdaki satılık evlere baktım.
Artık 0 evlerden vazgecersem olacak gibi 3 yaşında bir daire baktık bugün yeri güzeldi yokuşu çok az. Yola cikarken 350 bintl 2arti1 yeter diyorduk ama öyle olmadı malesf. Hala işte bu diyemedim ama evimin %80ini topladım diyeblrm. Bir ev bulup taşınma kaldıEv almayı düşünüyordunuz değil mi? Bulabildiniz mi istediğin gibi bir şey?