Popüler Konu Verimli Rutin

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gönlünüzü ferah tutun.

Hala hastanede. Tedaviye devam. Yarın doktoru gelecek kontrole. Bakalım onuk yorumuna göre. Sağ tarafı işlevlerine yavaşça başlıyor gibi.
sesi iyi geliyor hamd olsun. Tez şifa olsun cümlesine
Allah şifa versin canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Merabaaaaa

çok şükür bugün hastaneden çıktı babamlar.
Ayın 17sinde anjio yapılacak nasipse
Çok şükür iyi kendisi.
Hastaneden alır almaz bahçesine götürdüm onu.
Her bir sebzeye ağaca ve köpeğine bakışı vardı ki unutulmaz.
Hamd olsun.
hepinize teşekkür ederim dostlar desteğiniz için

Gözünüz aydın canım, çok sevindim

Gözün aydın canım. :)

Merhaba,

Öncelikle hoş geldiniz

Bizim Ankara'da akrabalarımız yok. Bu nedenle istediğimiz kişileri, istediğimiz zamanda ağırlama şansımız var. Ben hafta içi misafir çağırmıyorum genelde. Cumartesi gününe plan yapıyoruz. Genelde çocukların iyi anlaştığı aileleri çağırıyorum.

Öğlen saatlerinde geliyorlar, akşam yemeğine bazen kalınıyor, bazen kalınmıyor. Sarma, poğaça gibi şeyleri dışarıdan alıyorum. Yemek hazırlamak bana ikramlık hazırlamaktan daha kolay geliyor. Genelde de misafirler gitmeden beraber topluyoruz bulaşıkları da, evi de.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Ben Özgür Deren'e gitmiştim ayrıntılı ultrason için. Kendisi de riskli gebelik uzmanı diye biliyorum. Ona da bir bak istersen.

Çok çok sevindim canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Selamlar Hanımlar,

Pazartesi yine bir denetim ekibi geldi. 2 gün sürdü bu sefer

Dün mimar ile mobilyaları aldık. Kumaşlarını seçtik. 2 ay sonra bir aksilik olmazsa epey değişiklik olacak. Tabi bu arada epey bir borca girmiş bulunuyoruz. Eşim, ortak hesap açtırıp, bütün ödemeleri o hesaba bağlayalım ve aylık harcamalarımızı oradan takip edelim teklifinde bulundu. Bana da mantıklı geldi şu an. Bir deneyelim bakalım. Aylık yeme-içme masraflarını bir kontrol altına alsak iyi olacak.

Ayy yorumlrni görmek çok güzel Elecda

Selamlar Hanımlar,

Dün fizik tedavi doktoruna gittim. 15 seans fizik tedavi alacağım. Haftada 3 gün şeklinde planlama yapalım dedi. Bir aksilik olmazsa Cuma günü başlayacağım.

Aşı randevusu aldık eşimle. Yarın sabah aşılarımızı olacağız inşallah.

Kitap okumalarım epey aksadı bu ara. Bir arkadaşım Orhan Pamuk'un Veba Geceleri kitabını hediye almış bana. Onu okumaya karar verdim.

Ev almayı düşünüyordunuz değil mi? Bulabildiniz mi istediğin gibi bir şey?
Artık 0 evlerden vazgecersem olacak gibi 3 yaşında bir daire baktık bugün yeri güzeldi yokuşu çok az. Yola cikarken 350 bintl 2arti1 yeter diyorduk ama öyle olmadı malesf. Hala işte bu diyemedim ama evimin %80ini topladım diyeblrm. Bir ev bulup taşınma kaldı

Günaydın hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat?

Size danışmak istediğim bir konu var. Daha önce bahsetmiştim tayinimiz çıktı ve taşınıyoruz. Annemin yanında olacağız.
Şuan oğlum anasınıfına başlayacak. Çok kararsızım, bana fikir verirseniz sevinirim.
Seçenekler şunlar ;
1) Amerikan kültür derneği, Türkiye amerikan derneği vb gibi kreşler. İki öğretmen var biri Türkçe biri sadece İngilizce konuşuyor. Klasik kreş, ekstrası yabancı dil. Fakat binaları pek iyi değil. Villalar kreşe çevrilmiş. İç merdivenler dar, basık, karanlık. Beslenme koşulları hemen hepsinde aynı. Yani tüm seçeneklerde aynı. Branş dersleri müzik, drama vs ama vasattan öte değil bence.
2) Montessori okulu. Bu yıl ilk defa çocuk alıyor. Yeni açılmış. Bostan, kümes vb planları var ama henüz faaliyete geçmemiş geçecek gibi de durmuyor. Okulun fiziki şartları çok iyi. Yabancı Dil diğerlerindeki gibi bütün gün maruziyet şeklinde değil. Branş dersi şeklinde olacak. İngilizce, almanca ve Rusça branş dersleri var.
3) Arkadaşımın kreşi :) Bu herhangi bir kurumsallığı olmayan bir kreş. Fakat branş derslerde çok önde yani dersler hepsinde aynı ama burda öğretmenleri çok iyi ve verimli. Modern dans, orf, drama,müzik. Müzik için piyano öğretmeni geliyor çok iyi bir bayan çocukları ileri seviyelere taşıyor. Yine orfta çok iyiler. İngilizce yine tüm gün maruziyet değil branş dersi. Dezavantajı yine burası da villadan devşirme.
4) Kolejler. Yani normal özel okulların anasınıfı. Onları henüz gezmedim ama seneye ilkokula başlayacağı için sanki daha mantıklı gibi geliyor.
5) Anneme yakın bir devlet ilköğretim okulunun anasınıfı. Sabah ben bırakacağım, öğleden sonra servisle anneme gelecek. Sonuçta anasınıfı, seneye ilk okulda iyi bir okula başlar. Zaten Bilkent laboratuvar okulları var. Eğer anasınıfından itibaren gönderme kurallarını seneye de bozup ara sınıf öğrenci alırlarsa büyük ihtimalle oraya göndereceğim.

Sonuç olarak çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…