Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım dua etmez miyiz. Tez şifa diliyorum, beklenen gibi olmaz daha kolay olur her şey inşaallah.Herkese merhaba
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen.... 21/3 günlük olduk.
İyiyim canım ben de, evden çalışıyorum ben bu sureçte haftada 1 fiziki evraklarım için gittim. Çok sıkıldık artık ya, haziran sonu tatil düşünüyorum ama izin sıkıntı olmazsa. Bayramda da bir kaç gun olsa da tatil yaparız, Ağustos sonuda abimlerle bi olan vae bakalım. Kızlar da iyi evdeler benimle arasıra okula devam ettiler. Senin ufaklık senden ayrı kalır mı okadar süre. Biz daha 1 gece bile bırakmadık anneanne babaanne ile. Açıkçası ben de merak edip denemek istiyorumSelam canım iyiyim sen nasılsın?2 aya yakındır çalışmıyordum bu hafta 3 gün çalıştım.Yarın annemlere gidiyoruz kayınvalidede evine gidecek oğluşu bırakacağız temmuzda alırız tatile gidecegız bayram falan birazda agustosta kalır diyoruz bakalım.Evin içinde zor oluyor annemde sokakta falan oynar bahçede civciv,kuzu,kedi,köpek var onlarla oyalanır bisiklet sürer birsürü arkadaşı var mahalledeBurada hep evde balkonda muhtar gibi gelene geçene karışıyor.Dün karşı dükkandaki adamlara bağırıyor heyyyy sigara içmeyin çok zararlı kaybolursunuz bak diyorSenin kızlar nasıl sen gidiyormusun mesaiye?
Çok haklısın, kızları ben alırsam okuldan yürüyerek ulaşıyoruz eve. Agaçlar arasından geçiyoruz, yolda papatya topluyoruz. Sonra bolca soru soruyorlar, yerdeki çöpleri görüp eleştiriyorlar aslında ne kadar büyüdüklerini görüyorum öylesine yürürken. Bana geçen gün ikizlerden biri şey dedi ‘ annecim sen güneşten bile daha güneşsin, çünkü sen güneşten daha parlaksın’ nerden duydu ise artık hoş hoşuma gittiÇocuk olunca araba kesinlikle gerekiyor. Araba olmamasının en büyük avantajı, kızımla kreşten sonra geçirdiğimiz vakit. Sohbet ederek yavaş yavaş yürüdüğümüz ve yol üstündeki her parkta durup, birlikte geçirdiğimiz zamanın keyfi muhteşem. Zaman olanca hızıyla akarken ve her daim koşuşturmak gerekirken onunla yavaşlamak, onun adımlarına uyum sağlamak, aslında ne kadar yorulduğumu, ne kadar panik içinde koşturduğumu hatırlatıyor bana.
Canım öncelikle geçmiş olsun, lütfen kafanı takıp stres yapma, senin stresli olman ona en çok zarar veren şey olur. Elini karnına koy, kızına herseyin iyi olacagını söyle. Gü n doğmadan neler doğar, ümidini yitirme hiçte sanıldıgı gibi olmayabilir. En çok sen inan bebişine, Allah şifa versinHerkese merhaba
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen.... 21/3 günlük olduk.
Yoksa hamile misinmsf2407 canım nasılsın? Kuzular nasıl?
İki çocuklu hayat nasıl gidiyor? Geleyim mi ben de
Annenlerin yanında mısın.
tayin durumunuz ne oldu? Müsait olunca yaz mutlaka
Yaaa gözünüz aydın annenlerin orda olmak sizin için büyük kolaylık olacak inşallah ..Yoksa hamile misin
İyiyiz elhamdülillah. Agah yani miniğim reflü oldu, kusuyor o yüzden aylık kilo alımı düştü. Onunla uğraşıyorum biraz. Asaf ta annemlerin burda arkadaş edindi. Akşama kadar bahçede :)) Bu arada tayinimiz belli oldu, annemlerin yanına geliyoruz. Ağustosta taşınacağız.
Evet canım zaten sırf kolay olsun, üç beş sene rahat edelim diye tayin istedik. İnşallah planladığımız gibi de olur.Yaaa gözünüz aydın annenlerin orda olmak sizin için büyük kolaylık olacak inşallah ..
...
Miniğine de kıyamam. Reflü çok rahatsız eder onu. Her şeyini etkiler tabi.
asaf a bak sen , büyüdüler de arkadaş edinir takılır oldular.
Yok değilim düşünsem mi diye düşünüyorum. eşim istiyor ama ben kararsızım. Bebek istiyorum ama zamanını kestiremiyorum. Hayırlısıyla olsun sağlıkla
Canım toparlamış olmana çok sevindim. En kısa sürede, planladığın herşey yolunda gider de bitirirsin işlerini umarım.Selamlar Hanımlar,
Bilgisayar kullanmaya başladım tekrar. Haziran ayı planlamalarımı paylaşıyorum.
Sevgiler
Ben senin yerinde olsam, 3 yıl daha idare eder, temelli yaşayacağım evi gönlüme göre döşerdim. Taşınma eşyalara çok zarar veriyor.Canım toparlamış olmana çok sevindim. En kısa sürede, planladığın herşey yolunda gider de bitirirsin işlerini umarım.
Mobilyalar inanılmaz pahalı. Ve çok ileri tarihe teslimat randevusu veriyorlar. Ben de yeni taşınacağımız ev için bir kaç mobilya baktım. 3 yıl kalacağımız bir ev için yeni düzenlemeye gerek var mı bu fiyatlarla, kararsızım
Sen olsan ne yapardın? Şuan ki evimde de çok yeni diyebileceğim bir mobilya yok. Biz evlenirken yaşayacağımız ev çok küçük ve biz de 2 yıl kalıp gideceğimiz için salon için basit bir yemek masası ve oturma grubu aldık sadece. Sonra Mersin e taşındık kocaman bir eve ama eşya almadık yine. Şuan yine taşınıyoruz
Şimdi onları yeni eve getirmek istemiyorum, deforme oldu biraz. Ama kullanılmayacak durumda değil. Burda da 3 yıl kalacağız. Mobilyalara baktım minimum 25-30 bin lira vermem gerekiyor. Nakit olarak ayıramam şu süreçte, taksitle alacağım eğer alırsam. 3 yılın sonunda artık temelli yaşayacağımız yere taşınacağız. O zaman zaten sil baştan yenileyeceğim. Sabretmeli miyim,bilemedim
İndanceballet diye bir yer var instagramdan bakabilirsin. Gebe kalmadan önce ben bile düşünmüştüm. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de güzel bir yer. Geçmiş olsun takip edemedim. Bebeğimiz dua edelim daha iyi olsun. Kalp ameliyatı olması gerekecekmiş doktor ve hastane değiştirme durumu var pazartesi tekrar kardiyolog ve kendi kadın doğum doktorum ile görüşüp karar vereceğim. Yazımı okuyan herkesten dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun sevgiler2021 YILI HAZİRAN AYI PLANLAMALARI
Sağlıklı Yaşam: 73 kiloya çıktım. Geçen sene Haziran ayında 64 kiloya kadar inmiştim ancak diyet sonrası öyle bir yeme atağı yaşadım ki kendimi toparlayamadım. 1 yılda da başladığım noktaya geri döndüm.
İki sıkıntım var bu konuda. Birincisi zararlı diye etiketlediğim yiyecekleri tıkınırcasına ve büyük porsiyonlarda yiyorum. Diğeri de çok hızlı yemek yiyorum. Bu iki konu üzerinde çalışmaya ihtiyacım var.
Bir hafta önce hem diyetisyen hem psikolog olan Nazlı Yüksel’den online randevu aldım. Görüşmenin ardından sezgisel beslenme üzerine çalışmaya başladık. Bana oldukça esnek, içinde simit, poğaça, tost gibi sevdiğim şeylerin olduğu bir liste verdi. Açlığımı izlemem, doyunca bırakmam, her lokmadan sonra çatalı elimden bırakarak yeme süresini uzatmam gerekiyor. Tıkınırcasına yemediğim ama canımın istediğini yediğim keyifli bir hafta geçirdim.
Mümkün Olduğunca İyi Annelik: İpek tam kreşe alışmaya başlamıştı, bileğim kırıldı. Öyle olunca eşim bırakıp almaya başladı. Sabahları gitmemek için çok direniyor ve bir sürü kriz çıkarıyor. Annem götürsün diye çok ağlıyor. Okulda ise problem çıkarmıyormuş. Bugün okul müdürü ile bireysel veli toplantımız var. Detaylı bilgi verecekler.
Ela ile nihayet işler yolunda. 8 yaş itibariyle huysuzlukları ve kaprisleri önemli ölçüde azaldı. Online derslere de kendi problemsiz giriyor. Yazın güzel bir yaz okulu bulursam göndermeyi düşünüyorum. Enerjisini atabileceği, oyun oynayıp, spor yapabileceği bir yer arayışındayım.
Düzenli ve Sade Bir Ev: Mimar ile iki gün önce sözleşme imzaladık. Fiyat çok yüksek çıkınca yatak odasını erteledik ve banyoları sadece tezgahlar değişecek şekilde değiştirdik. Bugün ustalar gelip ölçü alacaklar. Öğleden sonra da mimar ile mağazada buluşup, koltuk, masa ve sandalyeyi alacağız. Eşimle epey mobilyacı gezdikten sonra eşyaları Koleksiyon’dan almaya karar verdik. Fiyat olarak yüksek ama bir daha değiştirmeyiz inşallah. Mobilya fiyatları inanılmaz artmış bu arada.
45 gün imalat süreci olacak. 1 hafta kadar evde olmamamızı istediler. Bayrama hep beraber Eskişehir’e gidip, ev yapılırken orada kalırız muhtemelen.
Bu arada diğer ev satılmış. 15 gün içerisinde boşaltacağız. Oraya aldığım eşyaları kardeşim istedi. Cuma günü nakliye gelip, eşyaları İstanbul’a götürecek
İyi Görünmek: Salı günü kuaföre gittim. Saçımı ensem açık olacak şekilde küt kestirdim. Kaş, pedikür işlerimi hallettim. Pantolon düğmesi bağlayamadığım için etek ve elbise şeklinde takılıyorum.
Verimli İs Hayatı: İşyerinden rapor almadım. Zira 3 ayda anca toparlanacakmış elim. 3 ay rapor almam söz konusu olmadığı için çalışmaya devam ediyorum. Aksi gibi geçen hafta denetim oldu. 3 gün zoom üzerinden denetlendim. Çok yorucu ve sıkıntılıydı.
Para Yönetimi: 2 gr altın alımı hesaptan otomatik devam ediyor. Şubat ayında başlamıştım. Toplam 10 gr altın birikti. Bir de paribu hesabı açtım. 10.000 liraya 2 tane coine yatırım yaptım. İki ay sonra çekmeyi düşünüyorum. Onun dışında mimari yenileme için kredi çektim. İşyerine bir şey olmazsa 3 sene sonra tüm borçlarım bitecek inşallah.
Dualarımız sizinle, siz içinizi ferah tutun lütfen , her şey çok iyi olacakİndanceballet diye bir yer var instagramdan bakabilirsin. Gebe kalmadan önce ben bile düşünmüştüm. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de güzel bir yer. Geçmiş olsun takip edemedim. Bebeğimiz dua edelim daha iyi olsun. Kalp ameliyatı olması gerekecekmiş doktor ve hastane değiştirme durumu var pazartesi tekrar kardiyolog ve kendi kadın doğum doktorum ile görüşüp karar vereceğim. Yazımı okuyan herkesten dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun sevgiler
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebeğine.İndanceballet diye bir yer var instagramdan bakabilirsin. Gebe kalmadan önce ben bile düşünmüştüm. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de güzel bir yer. Geçmiş olsun takip edemedim. Bebeğimiz dua edelim daha iyi olsun. Kalp ameliyatı olması gerekecekmiş doktor ve hastane değiştirme durumu var pazartesi tekrar kardiyolog ve kendi kadın doğum doktorum ile görüşüp karar vereceğim. Yazımı okuyan herkesten dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun sevgiler
Dualarım sizinle çok sevdiğim naif bir üyesiniz, inşallah herşey yoluna girer, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..İndanceballet diye bir yer var instagramdan bakabilirsin. Gebe kalmadan önce ben bile düşünmüştüm. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de güzel bir yer. Geçmiş olsun takip edemedim. Bebeğimiz dua edelim daha iyi olsun. Kalp ameliyatı olması gerekecekmiş doktor ve hastane değiştirme durumu var pazartesi tekrar kardiyolog ve kendi kadın doğum doktorum ile görüşüp karar vereceğim. Yazımı okuyan herkesten dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun sevgiler
Canım benim kalbini yüreğini ferah tut Allah ın izniyle sağsalim kucağına alırsın inşallahhh şuan ezan okunuyor tüm dualarım bebeğin içinHerkese merhaba