Popüler Konu Verimli Rutin

Çizimdeki eşyalar olacak.

Çok teşekkür ederim canım
İpek iyi şimdi, kulaklarında sıvı birikmiş ama enfeksiyon yokmuş.

Çok teşekkür ederim canım
Lavabo süpürgeliğini akşam eşim de söyledi, çok haklısın.

Dün doktora götürdüm ben de. Sakızı o da söyledi. Burun spreyi verdi bir de.

hahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırım biz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık

Bayıldımm, emeğinize sağlıkç

Çok hoş, tebrikler bunu yapabilmek de büyük beceri. Eşinin de seninle paralel olması ve yapması çok büyük şans. Şayet benim eşim eline bir çivi dahi alamaz

Ne kadar güzel olmuş, elinize sağlık. Yalnız herşey simetrik şekerim:))

Ne kadar güzel olmuş, elinize sağlık. Yalnız herşey simetrik şekerim:))
Yaa evet okadar haklısın ki, asimetrik tasarımları överken olmadı bu aslında abajurlar yeni geldi oraya şuan çalışmıyor zaten, babamın çeyizinden enaz 40 yıllık, askerdeyken almış Hatırası oldugundan başucuma koydum biraz. Uzun zamandır burası için aydınlatma arayışındayım fakat üstte de yazdığım gibi süreç pek hızlı akmıyor biz de. Sol tarafa tavandan 2 adet sarkıt, sag tarafa abajur arıyorum. Merkeze de sade birsey. Takılınca eklerim

Benim kızımda da burun akıntısı ve hapşırıkla başlayıp, burun akıntısı ve öksürükle devam eden hastalık var.cuma günü 1 hafta dolacak. Kreşe yeni başlayanlarda oluyor malesef Hapşırık ve burun akıntısı covid belirtisi olmadığı için paniklemedim.
kreşe başlattık kuzumu ama tam da pandeminin en yoğun olduğu dönem. umarım sıkıntısız atlatırlar.

Mayıs’ta havalar ısınır ve normale dönerse sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum

Gerçekten muazzam..Bravo, bu işleri yapmak da beceri ve ilgi istiyor.. Bu konuda bol bol alırız sizden fikirler

Emeğinize sağlık bi an yatak odası reklamı sandım , okuyunca farkettim

Merhaba Yeni üye olmakla birlikte ilk kez yazıyorum yani bu benim ilk mesajım.aslında kadınlar külübüne yabancı değilim 10 yıldır ne araştırmak istesem buradan yorumlara bakardım ama yazmak bu güne nasipmiş. Genellikle iş yerinde vakit buldukça faydalı bulduğum topikleri okurdum. Geçen yıl keşfetmiştim elecda nın ikinci kızının doğumu ve işe yarı zamanlı çalıştığı döneme kadar yazdıkça hatırlıyorum işten çıkma durumu olabilirdi o kısımlara kadar okudum şimdi o kısmı bulup oradan itibaren devam edeceğim vakit buldukça. Çok şey öğrenmiştim hatta Bi çok kişi ye buradaki tavsiyeleri vermiştim, 1 yıldır çalışmıyorum hamilelik doğum izni malum pandemi derken hiç bakmamıştım uzun süredir instegramı tlf dan sildiğim için farklı arayışlar içindeydim bir anda aklıma geldi bu sefer pasif kalmak istemedim yazarak başlamak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…