Çizimdeki eşyalar olacak.Hayırla güzellikle oturmak nasip olsun o zaman, bu arada sizin sectgnz eşyalar olck ddgl mi?
Ben şuan kredi ile ev alma derdindym alayım içini yavaş yavaş doserim diyorum. Krediler aldı başını gitti ama düşün düşün adım atamadık
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi İpek? Umarım Ela ya da bulaşmaz.
Bu arada çizimlerin son halini çok beğendim. Banyolar çok iyi olmuş. Hele mavi olan çok şık. Yatak odasında da füme yi beğendim. Çok hoş.
İnşallah yapıldıktan sonrası da içine siner.
Güzel günlerde oturun, kullanın :)
Çok teşekkür ederim canımCanım selam ben genel olarak beğendim. Şimdiden güle güle otur. Yatak odasında şayet tavan, duvarlar ve süpürgelikler bu kadar beyaz ise ben de fümeyi seçerdim. Yatak başı duvarıda açık gri çünkü bu ton yeşil çok sert kalmış, yatak başına da yandaki çıtalama aynılanabilir aslında.
Bir de banyolarda dolap ve ayna arkası boya yada duvar kağıdı sanırım, oyle ise lavabo süpürgeliği biraz daha yüksek tutulabilir diye düşündüm. Çocuklar olduğu için sıçratma ihtimalleri yüksek. Lavabo tezgah malzemesi ne olacak? Akrilik ise temizce yekpare döner zaten süpürgelik. Yine dolap ve ayna musluga çok yakın gibi çizimde tezgah ile dolap arası ufak bir şişe gözüküyor. Bu durumda temizlerken problem yaratabilir , su sıçrama falan. Bi tık üste alınabilir sanki.
Ayy amma da konuştun diyeceksin biliyorumzevkler elbette tartışılmaz fakat kullanışa fonksiyonelliğe takıyorum biraz, kendim yaptırıyormuşum gibi inceledim huzurla yaşayın inş
Dün doktora götürdüm ben de. Sakızı o da söyledi. Burun spreyi verdi bir de.elecda bizim kızlar kreşe başladıktan sonraki ilk 2 yıl çok sık orta kulak iltihabına yakalanırlardı. Doktorumuz ameliyatlık düzeyde olmasa da geniz eti büyüklüklerinin sınırda oldugundan bahsetti. Kızlara her yıl kış aylarında ve mevsim geçişlerinde alerjik bi şurup ve burun spreyi kullanıyoruz, bu ikisi kullanım esnasında genizetini inceltici etki yaratıyor sanırım. Bir de sakız çiğnemeyi tavsiye etmişti. Tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canımelecda canım geçmiş olsun ufaklığa
Ben genel olarak beğendim
Yatak odasında daha önceki yeşil olmayacaksa füme olan daha şık güle güle kullanın canım
hahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımmsf2407 sana katılıyorum benben00 cidden kapsamlı görebiliyorsun Bize de öğret lütfen
Ben evlendiğimden beri kiradayım , evin konumu ve işe yakınlığı benim önceliğimdi. Dekorasyon vs hak getire. Evlenirken tüm eşyalarımı bellonadan çok beğendim bir seriden aldım. Yatak odası ve salon valentina serisi, beyaz lake mobilyalar, çok ferah.. sade ve şık.. (lake de lekeler kolay geçmiyor- yenilersem daha doğal malzeme isterim)
Oturma odam doğal tonlarda, kahve krem, yastık sadece nar çiçeği tonunda. Tüm gruplarımı çok seviyorum.
ama eve hareket katmayı çok istiyorum. Bitki ve kitaplıkla. Salona ikeanın kitaplık modelini istiyorum. Ama kirada olduğumuz ve eşimle farklı illerde yaşıyor olmamız bu duruma engel oluyor maalesef. Ha bir de halılarımı da çok seviyorum modelleri sade, kullanışlı ve cidden çok kaliteli. Perdeler ev değiştirdiğim için eksik . Evlenirken bu kadar zevkli değilmişimklasik kaçmış. Şimdi yenilesem daha spor modeller bakardım. Sade ve düz.
Aydınlatmaları da sokaktaki bir dükkandan almıştık. Hatta bu evde avizemiz yok. İdare ediyoruz.
ev alma durumumuz maalesef yok. Ciddi birkim istiyor. Biz biriktirene kadar evler alıyor başını gidiyor. Sabit maaş ki ben 3 yıldır yarım çalışıyor ve yarım kazanç sağlıyorum.
asıl ben çok yazmışım
elecda canım çok geçmiş olsun. Daha iyidir kızcemiz inşaallah..
ben de beğendim yeni düzenlemeleri, özellikle banyolar ı çok sevdim. Yatak o da füme daha hoş geldi bana bütünlük sağlanıyor. Güle güle oturun umarım çok hesap çıkmaz
Tekrar geçmiş olsunDün doktora götürdüm ben de. Sakızı o da söyledi. Burun spreyi verdi bir de.
Bayıldımm, emeğinize sağlıkçhahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımbiz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık Eki Görüntüle 2830488
Çok hoş, tebrikler bunu yapabilmek de büyük beceri. Eşinin de seninle paralel olması ve yapması çok büyük şans. Şayet benim eşim eline bir çivi dahi alamazhahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımbiz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık Eki Görüntüle 2830488
Ne kadar güzel olmuş, elinize sağlık. Yalnız herşey simetrik şekerim:))hahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımbiz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık Eki Görüntüle 2830488
Ne kadar güzel olmuş, elinize sağlık. Yalnız herşey simetrik şekerim:))
Mayıs’ta havalar ısınır ve normale dönerse sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorumBenim kızımda da burun akıntısı ve hapşırıkla başlayıp, burun akıntısı ve öksürükle devam eden hastalık var.cuma günü 1 hafta dolacak. Kreşe yeni başlayanlarda oluyor malesefHapşırık ve burun akıntısı covid belirtisi olmadığı için paniklemedim.
kreşe başlattık kuzumu ama tam da pandeminin en yoğun olduğu dönem. umarım sıkıntısız atlatırlar.
Gerçekten muazzam..Bravo, bu işleri yapmak da beceri ve ilgi istiyor.. Bu konuda bol bol alırız sizden fikirlerhahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımbiz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık Eki Görüntüle 2830488
çok teşekkürler, tabi ki seve seve :)Gerçekten muazzam..Bravo, bu işleri yapmak da beceri ve ilgi istiyor.. Bu konuda bol bol alırız sizden fikirler
Emeğinize sağlık bi an yatak odası reklamı sandım , okuyunca farkettimhahah hiç farkında değilim göre göre gelişti sanırımbiz evlenirken eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık, yeni işe girmiştik düğün bozcu falan eşya konusunu uzun uzadıya düşünmedik. Yemek odasını tepeden, oturma grubunu sitelerden, yatak odasını doğtaştan almıştık. Yaklaşık 8 yıl oldu, yeni evde sadece oturma alanını yenileme fırsatı oldu henüz, hatta hala berjer beğenebilmiş değiliz diğerleri sade seyler olunca bi şekilde uyum sağladı ama aklımda dönüştürmek üzerine çok fikir var. Evlendiğim zamanki gibi değil dekorasyona bakışım, olaya yaşadığım yeri güzelleştirmek, mutluluğuma katkı saglamak olarak bakıyorum. Sevmediğim herseyi zamana yayarak elden çıkaracağım yada dönüştüreceğim. Takım takım şeylerden hoşlanmıyorum o yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Salona siyah profilden ceviz raflı bi kitaplık yaptırdık baya içime sindi. Bitkilerimiz uzun zamandır bizimle ve güzel büyüyorlar. Pandemi süreci hafiflerse kızları piyanoya başlatacağız, sever ve güzel gelişirlerse salonda piyanonun yeri bile hazır özetle eve vakit ayırmak emek vermek beni motive eden birşey. Hatta buraya evde dokunduğumuz alanlardan bi kare bırakayım, yatak odasında yatak başı duvarındaki duvar kağıdını söküp eşimle birlikte boyayıp çıtalama işlemi yaptık Eki Görüntüle 2830488