Popüler Konu Verimli Rutin

Benim kafa iyice karışıp gitmiş demek ki 😂😂 ev ardslrm hep mimar olunca şansıma hazırlıktan yüksek lisansa kadar 1 mimar, doktorada başka 1 mimar. Hep onlara sorar fikir alırım foto atıp şuraya ne koysam diye diye 😂 ama bu şekilde çizimle çok daha güzel olmuş. Ücretler nedir makul mu
Ücret henüz belli değil. Bugün bu çizimler üzerinde mutabık kaldık. 1 hafta içinde ürünlerin fiyatlandırmasını yapacaklar. Çıkan bütçeye göre değerlendireceğiz.

Herkese merhabalar;
Kızım kreşe tam zamanlı başladı. 1 Hafta izinliydim. 1 saat, 2 saat, 3 saat, 6 saat derken bugün itibariyle 08.30-16.30 arası orada olacak. Geçen cuma bizim kız da burun akıntısı ve hapşırıkla yeni eğitim öğretim dönemi hastalıklarına merhaba dedi.
Her sabah için için ağlaya ağlaya kreşe götürüyoruz. Umarım alışma dönemini en hasarsız şekilde atlatabiliriz.
Kreş alıştırma süreci zor oluyor gerçekten, öğretmenini sevmesi çok önemli. Kolaylıklar diliyorum 🙏

Selamlar hanımlar,

İpek epey toparlamıştı aslında ama dün gece kulağım ağrıyor diye ağladı. Bugün öğleden sonraya doktordan randevu aldım, kulağını bir göstereyim diye.
Canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi İpek? Umarım Ela ya da bulaşmaz.

Bu arada çizimlerin son halini çok beğendim. Banyolar çok iyi olmuş. Hele mavi olan çok şık. Yatak odasında da füme yi beğendim. Çok hoş.
İnşallah yapıldıktan sonrası da içine siner.
Güzel günlerde oturun, kullanın :)

Mimar hanım son revizyonları yapmış. Benim içime sindi. Siz ne düşünüyorsunuz? Yatak odası yeşil veya füme iki seçenek var. Fümeyi düşünüyorum ben.
Canım selam ben genel olarak beğendim. Şimdiden güle güle otur. Yatak odasında şayet tavan, duvarlar ve süpürgelikler bu kadar beyaz ise ben de fümeyi seçerdim. Yatak başı duvarıda açık gri çünkü bu ton yeşil çok sert kalmış, yatak başına da yandaki çıtalama aynılanabilir aslında.
Bir de banyolarda dolap ve ayna arkası boya yada duvar kağıdı sanırım, oyle ise lavabo süpürgeliği biraz daha yüksek tutulabilir diye düşündüm. Çocuklar olduğu için sıçratma ihtimalleri yüksek. Lavabo tezgah malzemesi ne olacak? Akrilik ise temizce yekpare döner zaten süpürgelik. Yine dolap ve ayna musluga çok yakın gibi çizimde tezgah ile dolap arası ufak bir şişe gözüküyor. Bu durumda temizlerken problem yaratabilir , su sıçrama falan. Bi tık üste alınabilir sanki.
Ayy amma da konuştun diyeceksin biliyorum 😅 zevkler elbette tartışılmaz fakat kullanışa fonksiyonelliğe takıyorum biraz, kendim yaptırıyormuşum gibi inceledim🙃 huzurla yaşayın inş❤️

elecda elecda bizim kızlar kreşe başladıktan sonraki ilk 2 yıl çok sık orta kulak iltihabına yakalanırlardı. Doktorumuz ameliyatlık düzeyde olmasa da geniz eti büyüklüklerinin sınırda oldugundan bahsetti. Kızlara her yıl kış aylarında ve mevsim geçişlerinde alerjik bi şurup ve burun spreyi kullanıyoruz, bu ikisi kullanım esnasında genizetini inceltici etki yaratıyor sanırım. Bir de sakız çiğnemeyi tavsiye etmişti. Tekrar geçmiş olsun

Canım selam ben genel olarak beğendim. Şimdiden güle güle otur. Yatak odasında şayet tavan, duvarlar ve süpürgelikler bu kadar beyaz ise ben de fümeyi seçerdim. Yatak başı duvarıda açık gri çünkü bu ton yeşil çok sert kalmış, yatak başına da yandaki çıtalama aynılanabilir aslında.
Bir de banyolarda dolap ve ayna arkası boya yada duvar kağıdı sanırım, oyle ise lavabo süpürgeliği biraz daha yüksek tutulabilir diye düşündüm. Çocuklar olduğu için sıçratma ihtimalleri yüksek. Lavabo tezgah malzemesi ne olacak? Akrilik ise temizce yekpare döner zaten süpürgelik. Yine dolap ve ayna musluga çok yakın gibi çizimde tezgah ile dolap arası ufak bir şişe gözüküyor. Bu durumda temizlerken problem yaratabilir , su sıçrama falan. Bi tık üste alınabilir sanki.
Ayy amma da konuştun diyeceksin biliyorum 😅 zevkler elbette tartışılmaz fakat kullanışa fonksiyonelliğe takıyorum biraz, kendim yaptırıyormuşum gibi inceledim🙃 huzurla yaşayın inş❤️
Ya maşallah ne güzel detaylandırıyorsun :) mesleğin mi yoksa ilgi alanın mı :) bayıldım yorumlarına. Ben de ihtiyaç olur da yaptırırsam sana danışcam kaydettim arkadaşım seni :))))

Ya maşallah ne güzel detaylandırıyorsun :) mesleğin mi yoksa ilgi alanın mı :) bayıldım yorumlarına. Ben de ihtiyaç olur da yaptırırsam sana danışcam kaydettim arkadaşım seni :))))
Yaa teşekkür ederim kalp kalp ❤️Dekorasyon ilgi alanım seviyorum güzel mekanları izlemeyi, konuşmayı. Kendi evimle de surekli uğraşıyorum😅 bi onceki evim kiraydı, mutfak dolaplarını boyamıştık eşimle. Şimdiki evimiz kendimizin çok şükür yeni bir bina aslında ama hemen hemen hergun eve tarzımıza uygun yeni birseyler yapmaktan bahsediyoruz🥰
Ne demek seve seve görüş bildiririm💐

Hayırla güzellikle oturmak nasip olsun o zaman, bu arada sizin sectgnz eşyalar olck ddgl mi?
Ben şuan kredi ile ev alma derdindym alayım içini yavaş yavaş doserim diyorum. Krediler aldı başını gitti ama düşün düşün adım atamadık
Evet faizlerin gecen yıl ki oranlara düşmesi çok mümkün değil artık 😔 kısmet ama vardır bunda da bir hayır. Umarım sizin için en dogru zamanda istediğiniz gibi bir ev sahibi olursunuz🙏

Evet faizlerin gecen yıl ki oranlara düşmesi çok mümkün değil artık 😔 kısmet ama vardır bunda da bir hayır. Umarım sizin için en dogru zamanda istediğiniz gibi bir ev sahibi olursunuz🙏
Teşekkür ederim inşallah istyn herkese nasip eder Rabbim. Geçen seneki oranlarda da evlerin fiyatları bir günde aşırı artmıştı faizler düşünce yine kazanan bankalar ve ev sahipleri olmstu 😅
Şuan ev bakma aşamasına geçtik öncelik internetten biraz fikir olması adına, sonra gidip görme. Bakalım ilk kez bu süreçleri yasaycgz nasıl olacak.

msf2407 msf2407 sana katılıyorum benben00 benben00 cidden kapsamlı görebiliyorsun☺️ Bize de öğret lütfen ☺️☺️
Ben evlendiğimden beri kiradayım , evin konumu ve işe yakınlığı benim önceliğimdi. Dekorasyon vs hak getire. Evlenirken tüm eşyalarımı bellonadan çok beğendim bir seriden aldım. Yatak odası ve salon valentina serisi, beyaz lake mobilyalar, çok ferah.. sade ve şık.. (lake de lekeler kolay geçmiyor- yenilersem daha doğal malzeme isterim)
Oturma odam doğal tonlarda, kahve krem, yastık sadece nar çiçeği tonunda. Tüm gruplarımı çok seviyorum.
ama eve hareket katmayı çok istiyorum. Bitki ve kitaplıkla. Salona ikeanın kitaplık modelini istiyorum. Ama kirada olduğumuz ve eşimle farklı illerde yaşıyor olmamız bu duruma engel oluyor maalesef. Ha bir de halılarımı da çok seviyorum modelleri sade, kullanışlı ve cidden çok kaliteli. Perdeler ev değiştirdiğim için eksik . Evlenirken bu kadar zevkli değilmişim🤪 klasik kaçmış. Şimdi yenilesem daha spor modeller bakardım. Sade ve düz.
Aydınlatmaları da sokaktaki bir dükkandan almıştık. Hatta bu evde avizemiz yok. İdare ediyoruz.
ev alma durumumuz maalesef yok. Ciddi birkim istiyor. Biz biriktirene kadar evler alıyor başını gidiyor. Sabit maaş ki ben 3 yıldır yarım çalışıyor ve yarım kazanç sağlıyorum.
asıl ben çok yazmışım🤪🤪🤪
elecda elecda canım çok geçmiş olsun. Daha iyidir kızcemiz inşaallah..
ben de beğendim yeni düzenlemeleri, özellikle banyolar ı çok sevdim. Yatak o da füme daha hoş geldi bana bütünlük sağlanıyor. Güle güle oturun umarım çok hesap çıkmaz😀

Başlangıç : 81.4kg
1.hafta: 80kg
2.hafta: 79.1kg
3.hafta: 79.00kg
4.hafta: 78.00 kg

evde egzersiz ve pilatese devam☺️
Akşamları iftar sonrası çay yanında tatlı yemesem çok daha hızlı gidecek kilolar ama bazen dayanamıyorum.
• pilavsız sofralara alıştık ☺️
• salatalara kuru baklagiller ekliyorum (nohut-mercimek)
Gün içerisinde gündüz uyursam gece sahurdan sonra uyumayıp verimli vakit geçirebiliyorum. Spor-okumalar-ders çalışmalar hepsini rahatça yapabiliyorum.

bu arada ev işlerini günlere böldüm- çok güzel oldu.
Pazar- ütü -mutfak dolabı silme- cilt bakımı-ağda
Pazartesi ertunun oda kitap oyuncak temizleme düzenleme-
Salı banyo yıkama-
Çarşamba buzdolabı düzenleme eksik listeleme - wc yıkama- detaylı
Perşembe nevresim değiştirme- çekmece içi düzenleme
Cuma çamaşır yıkama - toz alma
Cumartesi gardrope düzenleme

-günlük ev süpürülüyor temizreiz saolsun
-mutfak tezgahı siliniyor
-ayda bir ayakkabılık ve vestiyer temizleniyor
-ayda bir camlar günlere bölünerek siliniyor
-balkonları eşim iki güne bir yıkıyor