Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Biz dün itibariyle 40 ımızı çıkardık. Büyük umutlarla beklediğim 40 elimde patlayacak gibi geliyor
45-50 dakikada bir emziriyorum Agah ı ve gece gündüz sürekli bu. Yani şuan günde 10-12 kez emziriyorum
Yorulmakla birlikte mutluyum çünkü Asaf (büyük oğlum) bana emzirme keyfini yaşatmamıştı. Düzgün emmedi ve çok erken bıraktı.
Önümüzdeki hafta anneme gidiyoruz. Aslında gitmeyi pek istemiyorum ama annrm ve kız kardeşim yaklaşık 3 aydır bendeler zaten. Ve bayram geldi. Annem de dolayısıyla evine gitmek istiyor. Ayrıca eltim de annemle aynı şehirde ve o da doğum yaptı. Eşimin ailesi de oraya geliyor. Dolayısıyla kaçış yok
Gitmek istememdeki en büyük sebep hatta tek sebep bile diyebilirim, Asaf. Burada site içindeyiz ve Orman gibi bir bahçemiz var. Asaf kahvaltıdan sonra arkadaşlarıyla hemen bahçeye iniyor ve akşama kadar bahçede. Ekran maruziyeti çok az bu sebeple. Sitede güvenlik ve bahçe işlerinde olmak üzere 5 kişi çalışıyor. Biri görmezse muhakkak diğeri çocukları görüyor ve kolluyor. O yüzden aklım da pek kalmıyor.
Ama Erzurum da yani annemin evinde böyle olmayacak. Tek apartman, evet bahçesi var ama beton. Çocuk yok, arkadaşı yok. Ve sonuç sürekli olarak TV, tablet tlf.
Aslında yasaklardan önce kurs ayarlamıştım bir kaç tane ama malesef kapandı her yer.
Çözüm bulamıyorum. Umarım bayramdan sonra en azından oğlumu eyleyecek kadar bir açılma olur da kurslara gönderirim Erzurum da.